onsdag 27 november 2013

Välfärd revolution-export av Iran

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

”Vi lever för barfota..” som Khomeini sade samt angående de revolutionära som stormade  Kaba i Mecka efter revolutionen, om allt kan förlåtas men wahabi -erna agerande ska inte glömmas (förlåtas)!

Och förstås nu Iran vill ha samarbete med wahabier! Med tunga ”ute” vill de förbättra relationen, med tunga ”inne” hugger de som orm. Hur stor araber är idioter - tror Åsna är en annan fråga?!  Det går inte med gamla taktiken: man är duktig att ”svänga med sin tunga”. Och tror att alla andra idioter förutom sig själv… Och vi vet att shiiter* i islamiska länder – kring persika viken – började kräva sina rättigheter, sina! Alltså de kan inte leva under sunniter, eller…. De ville ha någon ledare som Imam Husein för att lyda, blint och till punkt! Men så länge om de är få de ska ”svänga sina tungor”.
* med shiiter menar jag ”Eliter” inte de som är hjärntvättad.

Efter revolutionen för barfota (مستضعفین ) som numera man inte ens pratar om det (historien ska sköljas bort) ser vi hur bra har dessa i Iran – jämför med hizbolla i Libanon. Åsnan måste satsa på sin image – i utlandet. Givetvis allt dåligt som händer beror på de ”Ansvariga” som har skött landet dåligt och ska på ett och annat sett stå inför svar som de föra ”ministrarna”. Undrar hur mycket Åsnan skrattar åt de nuvarande ”Ansvariga”! Han stödjer de som han har gjort med de tidigare ändå fattar inte dessa ”intelligenta Ansvariga!” 




























I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar