fredag 22 november 2013

Förslag

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Att utöva sin religion (om man är inte shiit) är förbjudet i Iran som vi vet. Det fanns /finns präster (även höger-shiiter!) som är fängslade (även i sina hem) som vi vet.
Men ändå shiiter som får "näring" från Iran får utöva sin religion i andra länder:

http://www.abna.ir/data.asp?lang=1&Id=479380

http://www.abna.ir/data.asp?lang=1&id=478870

Så jag tror att dessa så kallade muslimer ska alltid i början och slutet av sina så kallade religiösa samlingar ska upplysa (!) sina anhängare att de förkastar Irans ledare och hans synsätt på väststater* och samt att de ska erkänna att de är lojala mot sina länder och är inte de "rödas" "bonde eller springare i Schackspel" och  erkänner Israel som ett land annars de går emot sina landsmännens lagar - som förrädare. Detta ska också gälla de röda särskilt när de nya "anländer"!

Irans ledare häromdagen sade att
"... Frankrike tillåt inte att England skulle vara med i EU!  och Vi glömmer inte heller och det ska inte glömmas!"
Och vi vet hur Iran behandlade Englands ambassad nyligen! Och vi vet hur mycket Iran har satsat på Englands historia, speciellt i Iran! med andra ord : krokodils tårar...

Sedan ett förslag till:
nu när Iran har mycket pengar ute i "fiende-väststater" ska man ta beslag - en HEL del - för de flyktingar som har /ska anlänt i "fiende-väststater".  På grund av bland annat deras hushåll och utbildning och psykisk ohälsa.... Detta har sagts många gånger av de röda för de ville inte deras "olja - pengar - rättighet" ska gå till bland annat till hizbolla = man ska vara uppmärksam med de tal/propaganda som absolut inte pratas om! Jag tror att Irans rättsväsende håller med : de har ju startat en kommitté att låta Iranier ska  återvända till sitt "hemland" - och förbli ostraffad!

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar