torsdag 14 november 2013

Hmmm.... två saker

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

1
ur:
http://www.dn.se/debatt/att-vagra-ta-kvinnor-i-hand-maste-fa-konsekvenser/

"Att vägra ta kvinnor i hand måste få konsekvenser"

....Nyligen anmälde en man i Borlänge kommunens arbetsmarknadsenhet till Diskrimineringsombudsmannen (DO). Han ansåg sig diskriminerad på grund av sin religion när han inte ville ta en kvinna i hand. För några år sedan drev DO igenom ett skadestånd i ett motsvarande fall.

Halloooooo där! Ska man betala skadestånd till en som har förolämpat sin syster?! Det är systern som ska få skadestånd! Enligt den versen i Koranen som står före den versen som står "man ska inte skaka hand med sin syster". 

Förstår Ni inte att dessa (medvetna eller inte medvetna) ville ha sin rätt av systemet (pengar från de onda höger borgarna = väst) samt propagera att de är sanna muslimer (enligt en Åsna) som sökt skydd i de demokratiska länder! (Tänk hur många skulle utnyttja detta!) 

Om man frågar ska du dö för din imams (som Imam Husein) skull han ska svara ja det är deras idol= demokrati. Varför domaren som har beviljat skadestånd har inte kollat i vilken vers står att man ska inte skaka hand? och i vilken vers står vilka hadither ska man acceptera förutom de som står i Koran!? Förstår Ni inte, de skrattar åt er!  Varje gång Ni möter en sådan så ska Ni fråga vilken var idiot Husein eller Che? Ha bilder av de (som Fidel castro - Che beundrare och kamrat Åsnan -  Husein beundrare!) i er ficka och fika! Ni ska vara duktiga att binda ihop deras historia med de rödas historia! Fråga dessa när Ni möter de: hur det känns att Åsnan i Iran har bra fot med vänster? Visst är han en riktig shiit mer än du eller hur? Vi hoppas att sådan shiiter aldrig bor i vårt land, eller hur? De är så idioter som samarbetar med röda, eller hur?.... Hitta på det finns mycket material i min blogg! 


 Tänk på att det finns två grupper:
1- De medvetna som studerar, granskar, analyserar och skickar rapport till Åsnas anhängare. Dessa  är duktiga att svara tillbaka men rädda för de som kan!

2- De okunniga som blir upplysta av Ert svar och lär lite grann Koran och historia! 

Sedan vi har en konsekvens: Kvinnan (och hennes arbetskollegor) blir (redan i början) tvungna att gå med HANS krav! Ett förslag: hitta på en hadith (! det måste inte vara ett gammalt hadith. säg domaren i rättegång! om Han hittar på sina egna hadither som tillfredsställer Honom då Vi har våran egna hadither (fastställd sedan igår) som tillfredsställer oss! ) och prata inte med honom så länge Han sitter kvar i sitt stol!    

Sedan kom ihåg de som står där bak, osynliga och kollar hur Ni hanterar dessa idioter! Idiot är väl den som har andra hadither vid sidan av Koran, för Koran är enkel att lära sig!  Därför Ni ska alltid knyta ihop dessa vänster-styrda med vänsters historia som samarbetade med Saddam och Assad och talibaner = det är ju deras politik - fråga de! 

Sedan lite logik:
1- ifall han är shiitisk muslim = alla är syskon enligt koran. Men de som ser andra som sex objekt är rädda för sina riktiga tankar = man reagerar utifrån sina tankar och då under magen är tänkande organ då inget problem att inte skaka hand - man har bara avslöjat sin hjärnas lokal! Som imam Husein som valde att hans döttrar bli en-timme-fru åt sina vänner -enligt bekräftade hadither från kamarat Che.

Sedan i rättegången ska domaren visa upp andra hadither från andra grener och kolla vilka av de han gillar eller vilka av de Han inte gillar! (Under förutsättning att ALLA stirrar på Hans ögon!) Sedan domaren ska fälla Honom för att Han inte följer andra hadither och ska betala skadestånd till rättegångskostnader, tiden .....  och bland annat skadestånd till de sanna muslimer som följer bara Koranen och inte andra hadither enligt koran och dessa sanna muslimer känner sig kränkta av idioter som kallar sig religiösa och samarbetar med de röd eller gör något att de röda blir glada!  

2- ifall han är Mohammad-ians muslim och m a p Mohamads fruar: bara de onda kollade, baktalade... med sina hjärna under magen - de troende som Mohamad litar på sina bröder och syskon: Alla är oskyldiga tills någon (som punkt 1 ovan) avslöjar sina egna tankar! 

..............................
2
ur:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ehsanfadakar/article17831957.ab


Norge är ett själviskt land som behandlar de fattigaste som djur 

Kamrat Iran är ett själviskt land som behandlar de fattigaste  som djur 



Ju mer jag läser om Norge ­desto mer blir jag övertygad om att det norska samhällsklimatet är genomruttet. Det är som att Anders Behring Breivik aldrig hänt. För bara några veckor sen släppte Moderaternas systerparti Höyre inmassmördarens favorit­gäng i regeringsställning. FrP använder sig gärna av Breivikretorik som låter hemskt likt SD eller om det är tvärtom alltihopa. Norge måste stoppa ”smyg­islamiseringen”. Islam jämförs med nazismen.

Ju mer jag läser om Iran och Iranier ­desto mer blir jag övertygad om att det Iranska samhällsklimatet är genomruttet som ett bajs land. Det är som att Fidel Castros närvaro i Iran aldrig hänt. För bara några veckor sen släppte vänster systerparti i Venezuela  inmassmördarens (Ayatolla kamrat Åsna) favorit­gäng i regeringsställning. Åsnan använder sig gärna av röda som låter hemskt likt Stalin eller om det är tvärtom alltihopa. Norge måste stoppa smyg­-vänster-islamiseringen”. Shiitisk - vänster - Islam är ännu värre än nazismen, ännu värre är iranier som söker asyl i vänster stater och ville ha de röda i makten. 
Ni Norrmännen Behåll Er Kultur Annars Idioter -  Som Vi Iranier - Kommer Att Leda Er Som i Iran.  




Finansministern Siv Jensen, ­tillika FrP-ledare, gick till val med att sparka på romerna. De ska ut. In på bussen. Ut ur landet. ­Dumpa. Rikaste landet i världen behandlar det fattigaste folket i Europa som djur.

Irans utrikesministern Ala La Åsna, gick till val med att sparka på höger-folken och fortsätta sätta på Iranska vänsteraktivister. Dessa idioter ska ut i Europa och heja på vänster. Sätta på sker Inne på bussen enligt kamraters önskan. Ut ur landet med sina egna vilja. ­Våldtagna gratttiss,  Dumpas garatttissss . De idiotiska Rikaste landet i världen behandlar de apornas släkt- typ iranska eliter -  i Europa som människor och tillåter de utbilda sig och var aktiva i massmedier och på universiteten och på riksdagen .




Mitt i den här 
högerpopulismen, som drog igång en ganska kort stund efter att Breivik mördat barn som tänkte socialistiskt, kommer Sosialistisk Venstre (!) med ett förslag som går ut på att myndigheter ska ta sig in i minoriteters hem och där genomföra förhör, för att säkerställa att de boende ”inte bryter mot norska kärnvärden”.



Mitt i den här vänster-osynligt-populismen ( som tycker synd om muslimer men vill ha inte religion i politik ), som drog igång en ganska kort stund efter att Åsnor mördat barn som tänkte moderat, kommer Iranska bajs vänster (typ föräldrar apor!) med ett förslag som går ut på att myndigheter ska ta sig in ännu mer muslimer för de är kunniga att sätta på vänster folket. Och där inne i bussarna genomföra bland annat förhör, för att säkerställa att de röda  ”inte bryter mot Åsnas kärnvapen program - Kamrat Åsna stöds av de röda behöver mer energi att sätta på apor”.





Men Norge vill framstå som så fantastiskt. Så FrP har gett norska UD i uppdrag att retuschera partiet - och därmed Norge - utomlands. Sen sitter Jens Stoltenberg, som Breivik ville mörda, i Skavlan och försvarar FrP (!) när komikern Özz Nûjen kallar skit för skit.


Men Iran vill framstå som så fantastiskt. Den röda Åsnan gett de röda i väst länder i uppdrag att retuschera Irans ansikte (Bland annat att inte prata om de rödas samarbete med Iran och vad Araber i Iran har rykte fråga bara iranier om deras skämtar om araber  )  - och därmed Iran - utomlands. Sen sitter Ehsan Fadakar, som Åsna ville mörda (!), i Aftonbladet och försvarar muslimer (som syrier - som är numera duktiga på att sätta på röda aktivister (givetvis en påhittat argument för de röda det är ju deras fiende som torteras)  när Hizbollah ledare  kallar skiter för ärade kamrater.




Men vad gör 
det när norska NRK sen cen­surerar Nûjen. Det var tydligen för mycket sanning för norrmännen till fredagspizzan. Den folkliga opinionen har rört sig så kraftigt mot extremhögern att det numera är antirasismen som är det extrema.

Opinionen har svängt sig på grund av att man har insett att ju mer höger länder desto mer röda asylsökande.... Men de som är inte av människoras kan inte förstå men är mycket väl medvetna att bosätta sig i de länder som hejar på USA - det största, främste fienden.   




Allt verkar gå ut på att bevara den norska kulturen, vad den nu är värd. Norrmännen har inte ­direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta ­eller innovativa världs­erövrare.
Att bli rik på olja är som att vinna på lotto. Du må leva gott, men du är fan ­inte bättre än någon annan.

Allt verkar gå ut på att bevara den norska kulturen, vad den nu är värd. Självklart de ville bevara sin kultur! De har sett Iranierna med sina ärade 2500 år historia så Norrmännen är mycket intelligentare än Iranier och deras kultur är värd mer än Guld jämför med iraniernas kultur som är så bajs att man ville inte åka tillbaka och rädda sina landsmän - så bajs kultur.  




Norrmännen har inte ­direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta ­eller innovativa världs­erövrare. 

Här ger jag upp! Vem säger till vem?!!!! 





Att bli rik på olja är som att vinna på lotto. Du må leva gott, men du är fan ­inte bättre än någon annan.

Att bli rik på olja är som att vinna på lotto men inte I Iran. För Iranier är mycket duktigare, bara räkna hur många norrmän har sökt asyl i Iran...




Du må leva gott, men du är fan ­inte bättre än någon annan.

Du må leva gott, men du är fan mycket bättre än Iranier, så mycket att de blir avundsjuka på din kultur på din intelligent som samarbetar med USA - deras ärkefiende.




Innan oljan var landet fattigt. Efter oljan har landet pengar, men inte mycket mer än så. Inget Ikea, ­Ericsson eller Nokia.

Innan oljan var landet, Iran  fattigt. Efter oljan har landet Iran pengar, men hos ayatollor som umgås med kamrater men inte mycket mer än så. 80 miljoner, 2500 år historia , kultur ändå Inget Ikea, ­Ericsson eller Nokia men hizbolla, Castro, Nordkorea, syrien.... och röda flyktingar de påsatta...  




Var är norrmännens bidrag till världen? Är det den bortskämda ung­domen som inte vill jobba?

Var är Iraniernas bidrag till världen? Är det den bortskämda iranier som inte vill öppna sina ögon och se verkligheten, hur idioter är iranier som ville inte leva i sitt land men gärna hugger andra för att exportera revolution?




Samtidigt är Norge ­beroende av utländsk ­arbetskraft. Någon måste laga maten och diska faten.

Samtidigt är Iranier ­beroende av utländsk ­hjärna de saknar sin egen. Någon måste laga kärnindustrin, rymdindustrin är från kina och nordkorea, Iranska bilar inte ens apor ville ha, iranska industri byggs av Nordkorea och alierade, iransk betyg från iranska universitet är värda skit som iranska körkort. Det enda som Iranier är bra på (efter givetvis revolution där man kastade ut USA och kallade Israel hor unge och väststater som ALLIERADE MOTHERFUCKER...)  är att visa att de kan kritisera, Nej de kan också söka asyl.... 




 Men hen får gärna vara blond, blåögd och tala svenska. Då blir det ­lagom mycket kulturkrock.

Men iranier får gärna vara mörk, mörkögda och tala engelska. Då blir det lagom mycket  kulturkrock med nordkoreaner, Kuba -nier, Sydamerikaner, de röda..... 



Nej, det verkar som att Norge är bra på en sak: att ta hand om sig själva. Eller som norska journalisten Åsne Seierstad så korrekt summerar den norska folksjälen:
”Den handlar om att mycket vill ha mer. Och att vi inte vill dela med andra.”

Nej, det verkar som att Iran är bra på en sak: att ta hand om sina kamrater och sig själva. Eller som Iranska journalisten XXXXX i fängelse:
”Den handlar om att exportera revolution. Och att vi vill dela med andra våra erfarenheter: sätta på de röda kamrater.”



Det förklarar också varför Norges nya regering nu halverar antalet flyktingar från Syrien till 500.
Det förklarar också varför de intelligenta styrande Iranier, i Irans nya regering nu halverar antalet flyktingar från Sverige till minus 500.



I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste






   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar