fredag 29 november 2013

Lögnhals, bedragare, outbildad men inkompetens

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Tehran fredagsbönen riktas till väst världens ledare och sade att Ni som stöder Israel – (resulterar)  bara att Ni ansluter till sionisternas lidande och elände ..

Ayatolla Mohammad Emami Kashani I fredagsbönen predikningar hänvisar till den senaste tidens samtal mellan Iran och P5 +1 förhandlingar och överensstämmelse nämnde: islamiska republiken (där bara de som blir godkända av Åsnas anhängare)  klarade av sin examen och sade (den islamiska regimen) : vi är inte ute efter blodbad och instabilitet (i andra länder)   , däremot vi stöder trygghet och stöder barfota och de försummade (مستعضفان و محرومان ) . Den islamiska regimen inte bara uppvisat dessa i praktiken under de trettiofyra år av sitt liv men även på sin ETT tusen år gammal historia har visat sina adel sida (hmmm… nu Åsnan försöker att tvätta sin åsikt om Irans historia och kungar som adelsmän).

Irans valuta före revolution 1 dollar cirka 70 rial
Irans valuta före revolution 1 dollar cirka 35000 rial


Visst åsnan är duktig ledare men de ansvariga som beundrar honom klara inte sina arbete om det kan finnas några intelligenta kring en ledande Åsna….












En bild säger mer än det man kan tro....

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar