onsdag 27 mars 2013

Who is the real man?

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Jag såg ett denna bild (budskap / propaganda/...) och vill svara :



- The Real Man är den föräldrar / staten som ser till att ingen barn ska lyfta upp sten, arbeta, försörja sina syskon....
- The Real Man är inte shiiternas Imam Husein som tar sina barn och andras barn till krig för att de ska invalidiseras för att senare använda dem som propaganda.
- The Real Man är inte Khomeini som lär sina egna under pågående krig: "svik inte martyrernas väg och kämpa för sann Islam!" men själv sviker, fegar som en mesig förrädare, och accepterar "Fred" med Saddam och skiter fullständig på shiitiska martyrer och deras stig.
- The Real Man är inte Saddam eller åsnor som med stolthet deklarerar att deras landsmän dör hellre av svält än acceptera sin egen avgång eller sin politik....
- The Real Man är inte den som inte klär inte sig som idioten Husein (han är intelligentare än Husein men ondare) - han klär sig som en godtrogen, icke ljugande, icke hycklande medmänniska och sedan spränger sig själv, sina fiender och icke fiender i luften, för att träffa både Husein och Che.
- The Real Man är inte den som struntar  på sina egna landsmäns välfärd men men bryr sig om befolkningen i andra länder och deras politik.
......
- Hur många Real Man finns är ett enkel uppgift att lista ut, därför svarade jag!
- Som man vet (man måste reagera på alla sådana frågor) de som sprider hat är kunniga psykologer,   hjärntvättar gärna med vägledande frågor som är inriktade på små barn (bilden finns också på facebook : "When I was a Kid, I used to sing,"A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-...P") och de som har inte utbildning, därför åsnor vill inte ha många högskolor på sina rike.

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar