måndag 18 mars 2013

Live rapport från ”JAKTEN PÅ PAPPERSLÖSA" påföljder


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

De röda aktivister har begärt FN att Polisen måste låta aktivister fritt dela ut ”JAKTEN PÅ PAPPERSLÖSA" -bladet vid EU gränsen till alla asylsökande.
Just nu pågår kravaller vid alla gränser mellan sanningsdöljande poliser och sannigsavslöjande aktivister.

De röda har också meddelat att de inte ska ta upp invandrar-kriminaliteten så länge poliser är rasister. I deras meddelande framgår att de gör det bara på grund av solidaritet och inte att fiska upp röster, inte minst att man behöver kriminella då under revolution ska de också jaga poliser och så vidare. Däremot de röda har tydligt och klart betonat att de är emot hat som sprids i Internet.  Men i deras meddelande står inte om några mörkhyad svenskar har byt skinn med den vite kvinna som arbetade med invandrare som blev våldtagen av 6-7 asylsökande, mörkhyade. 

Somliga Poliser skjuter mot muslimer då man har byt skinn med icke muslimer.
Det förekommer också rapporter att somliga Poliser skjutit mot de röda då man har byt skinn med religiösa.

De opportunistiska Nazister har rekommenderat Polisen att man ska byta skinn med alla möjliga grupper förutom de vita.

Kvarter-ägare har meddelat att om de hade råd, hade de lagenligt köpt gator och deras boende och stått för elräkningar och skydd-verksamhet från Polisen. Men just nu de är tvungna att leva fritt i sina kvarter.

Den mörkhyade Irans Åsna har med pompa och ståt deklarerat att alla gäng medlemmar i Iran har sina egna kvarter och lever fritt så länge de älskar honom.

De röda aktivister meddelat att deras revolution export har avstannat tidsmässig på grund av utvandring av somliga mörkhyade svenskar men de Eritreanska regimvänliga svenskar har deklarerat att de är stolta över att bo i Sverige.  Dessutom de är mycket skarp kritiska mot ”JAKTEN PÅ PAPPERSLÖSA" -bladet för där står bara negativ om Sverige. De vill gärna ställa upp och hjälpa svenska myndigheter med positiv kampanjföring för Sverige.

Vid somliga gränser, asylsökande har börjat kriga mot varandra på grunda av grupperingar. Somliga vill åka in i EU men somliga vill hindra dem. Hizbolla i Libanon har anklagat Israel för att destabilisera de onda väststater och skickat sina osynliga soldater till dessa gränser. Hizbollas andlige ledare, Åsnan har hastig meddelat Hizbolla att man inte ska skjuta ner de som bär Che tröja, för de jobbar åt hans rike och lokaliserar resurser.  
...............……
I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar