fredag 8 april 2011

Sovjets Handbok I Persiskt Schackspel: Krossa Israel, Del 2

I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste.

( Kom ihåg att med Ryssland menar jag Sovjet och
kom ihåg att verser ur Koran i denna så kallade "bok" är inte mina översättningar men försök vara opartisk, glöm bort vad Ni har "hört eller sett": analysera budskapen men inte översättningen då man kan se vad som "felar" och
kom ihåg att man ska inte skriva någon bok om man är arg då felar man och sist
kom ihåg :"Vem lånade mitt namn i kartan och i kläde sig som min beskyddare!"
)

3:64] Säg: ”O ni som följer skriften, låt oss komma fram till en logisk överenskommelse mellan oss och er, att vi inte ska dyrka något annat än Allah, att vi aldrig ska sätta upp några idoler vid sidan av Allah, ej heller sätta upp några mänskliga varelser som härskare vid sidan av Allah”. Om de vänder sig bort så säg: ”Vittna om att vi är underkastade.”

[3:79 -80] Aldrig skulle en människa som Gud välsignat med skriften och profetskap säga till människorna: ”Ni ska idolisera mig vid sidan av Gud.” Men i stället: ”Hänge er själva totalt till endast er Gud”, enligt skriften ni predikar och lärorna ni lär er. Ej heller skulle
han säga till er att idolisera änglarna och profeterna som härskare.
Skulle han uppmana er att inte tro efter att ni har underkastat er?

9:31] De har satt upp sina religiösa ledare och lärda som herrar i stället för Gud. Andra avgudade Messias, Marias son. De var alla beordrade att dyrka endast en Gud. Det finns ingen Gud förutom Allah. Prisad vare Allah, högt överlägsen något partnerskap.

12:106] Majoriteten av de som tror på Gud, gör inte det utan att begå idoldyrkan.

13:14] Att be till Allah är den enda legitima bönen, medan idolerna de ber till vid sidan av Allah aldrig kan besvara dem. Således, är de precis som de som sträcker ut sina händer mot vattnet, men
ingenting når deras munnar. De icke troendes böner är förgäves.

17:57] Till och med idolerna som de vädjar till försöker själva finna alla vägar och sätt till sin Gud. De ber om Guds nåd och fruktar Guds straff. Er Guds straff är verkligen förskräckligt.

Djävulen tog sedan Jesus på ett väldigt högt berg, och visade honom alla kungadömen i världen i all dess prakt, och lovade: ” Allt detta kommer jag att ge dig, om du faller ned på knä i högaktning inför mig.” Till detta svarade Jesus: ”Bort med dig Satan! Skriften säger:
Du ska dyrka Herren din Gud; endast Honom skall ni högakta.”
(Matteus 4:8-10) & (Lukas 4:5-8)

[17:67] Om ni drabbas mitt ute på havet glömmer ni bort era idoler och ber uppriktigt till endast Allah. Men så fort Allah räddar er till stranden återgår ni. Människan är verkligen otacksam.

[2:165 -166] Trots det sätter vissa människor upp idoler som de mäter med Gud, och älskar dem som om de vore Gud. De som tror älskar Gud mest. Om bara de som överträder kunde se sig själva
när de ser straffet! De kommer då att inse att all makt tillhör endast Gud, och att Guds straff är fasansfullt. De som haft anhängare kommer att förneka de som följt dem. De kommer att se straffet, och alla band mellan dem kommer att klippas av.

[29:25] Han sa, "Ni dyrkar maktlösa idoler vid sidan av Gud på grund av socialt tryck, bara för att bibehålla en del vänskap bland er i det här världsliga livet. Men sedan, på Återuppståndelsens Dag, kommer ni att överge varandra, och förbanna varandra. Helvetet är ert öde, vari ni inte kan hjälpa varandra."

[4:48] Gud förlåter inte idoldyrkan, men Han förlåter mindre förseelser för vem Han vill. Den som sätter upp idoler vid sidan av Gud har utformat en fruktansvärd skymf.

[30:12 - 14] Dagen då Timmen äger rum, kommer de skyldiga att vara chockerade. Deras idoler kommer inte ha någon makt att medla på deras vägnar; tvärtom, kommer de att förkasta sina idoler.
Dagen då Timmen äger rum, kommer de att skiljas åt.


Och överspända Iranier:

Khomeini, Khomeini, Islam: s Ikon,
Dö Åt Kungen,
Khomeini, Khomeini, Revolutionens Ledare,
Dö Åt USA,
Khomeini, Khomeini, Revolutionens Ikon,
Dö Åt Israel,
Khomeini, Khomeini, Världens Proletärernas Ledare,
Dö Åt Sionisterna,
Khomeini, Khomeini, Guds Själ,
Dö Åt Västisar,
Gud, Gud, Låt Khomeini Leva Tills ”Mehdi”* Kommer,
Varken Väst Eller Öst, Islamisk Republik,

* Mehdie, Imam: Den tolfte Shiiters ledare som skulle komma tillsammans med ”Jesus” att frälsa jorden! Min Kommentar: Bevisa detta påstående med Koran!

…...

Khomeini:
Jag Skall Slå Amerika På Käften,
Amerika Är Vågad,
Amerika Är Den Stora Satan,
Israel Är Amerikas Horunge,
Det Finns Ingen Israel,
Gå Och Spionera På Dina Bröder, Dina Familjer, Dina Grannar,
Spionera På Alla, Hitta De Antirevolutionära ,
Jag Skall Satsa Allt På Att Propagera,
Propaganda Är Mycket Viktigt, Även Om Jag Hade En Liten Affär Skulle Jag Propagera Hård För Den,
Oh, Jag Önskar Tillhörde Den Revolutionärgardet,
Jag Skall Exportera Revolution,

------


Och de vardagliga upplysningsverksamheten:
Khomeini har gjort mer än Mohamed, det fanns ingen USA då. Khomeini är enda sanna ledare som skall stå mot Satan och befria Iran och muslimerna. Khomeinis ansikte finns på månen.

[32:22] Vem är ondare än den som påminns om dessa uppenbarelser från sin Herre, och sedan insisterar på att ignorera dem? Vi kommer säkerligen att straffa de skyldiga.

Khomeini skall exportera revolutionen, han skall frigöra Palestina. Khomeini är den enda riktiga islamiska Ledare. Alla andra ledare har sålt sig till väst. Kungen är amerikans hund, han gör allt de befaller. Bara Iran är det sanna islamiska landet. Det är bara Iran som är nu Islamisk och en demokratisk stat. Khomeini är Islams referens, han har vågat sig stå mot amerikaner, är antisionist och ikon för Palestinas befrielse. Vi skall rädda muslimer från USA. Det är amerikanerna som satte Shahen i makten.

[4:79] Allt bra som händer er kommer från Gud, allt dåligt som händer er kommer från er. Vi har sänt dig som en budbärare till människorna, Gud räcker som vittne.

Kriget mot fattiga palestinier gagnar Israel, då Israel tänjer sina oskrivna gränser. Judar dödar sina egna medborgare för att få utdelning och för att bli av med palestinierna. Jihad skall köras inne i amerikans mark så att de skall känna och smaka på kriget. Det här är en början på att göra upp räkningen med USA:s och dess allierade i dess krig mot oss och muslimer i världen. Israel Är Amerikas Horunge.

[6:108] Förbanna inte idolerna de sätter upp vid sidan av Gud, så att de inte hädar och förbannar Gud av okunnighet. Vi har smyckat alla gruppers gärningar i deras ögon. Slutligen återvänder de till sin Herre, då Gud informerar dem om allt de har gjort.

Vi skall rädda de, Saudiaraberna från sin lidande fattigdom orsakad av amerikanerna. Amerika deltog i andra världskriget bara för sitt ekonomiska intresse. Vi har rätt att föra partisan krig vid lämplig plats och tidpunkt mot alla de västländer som deltar i det orättfärdiga kriget mot palestinierna, särskilt mot Storbritannien, USA: s gammal hund, den gamla kolonisation makten, men mot Sovjet eller dess allierade …


Till världen skall komma en Monark,
Men ej med fred och ej långlivad,
Sedan försvinner Fiskebåten,
Och skall styras till sin undergång.
Nostradamus, vers 4



[4:116 - 119] Gud förlåter inte idoldyrkan. Han förlåter mindre överträdelser för vem Han vill. Den som dyrkar en idol vid sidan av Gud har gått långt vilse. De dyrkar till och med kvinnliga idoler vid sidan av Honom; i själva verket dyrkar de bara en rebellisk djävul. Gud har fördömt honom, och han sa: ”Jag kommer säkerligen att rekrytera en stor del av Dina dyrkare.” ”Jag kommer att vilseleda dem, jag kommer att locka dem, jag kommer att uppmana dem att märka öronen på boskapen, och jag kommer befalla dem att förstöra Guds skapelse.” Den som accepterar djävulen som herre i stället för Gud har ådragit sig en svår förlust.

-------------

Och Hegels terminologin:
1) att verkligheten inte är en tillstånd utan en pågående historisk process; 2) att nyckeln till förståelse av verkligheten därför är förståelsen av den historiska förändringens natur; 3) att den historiska förändringen inte sker slumpmässigt utan lyder en åtkomlig lag; 4) att den åtkomliga lagen for förändring är dialektisk, det vill saga en upprepad trefaldig rörelse i form av tes, antites och syntes; 5) att det som gör denna lag ständigt verksam är alienationen, som ser till att varje tillstånd som uppstår sa småningom upplöses genom sina egna inre motsättningar; 6) att processen inte står under mänskligt kontroll utan drivs fram av sina inre lagar, som drar människorna med sig; 7) att den så beskrivna processen fortsätter tills ett tillstånd uppkommer där alla inre motsättningar har lösts upp: det kommer då inte att finnas någon alienation och därför inte längre något kraft som driver fram någon förändring; 8) att människorna när delta konfliktfria tillstånd har uppnåtts inte längre kommer att dragas med av krafter utanför deras egen kontroll utan ar i stånd att for första gången ta sitt öde i egna händer och själva bli förändringens härskare; 9) att detta för första gången möjliggör människors frihet och självförverkligande; 10) att den samhällsform där denna frihet kommer att utövas och självförverkligande uppnås inte kommer att bli det atomiserade samhälle av självständigt fungerande individer som liberalerna tänker sig utan ett organiskt samhälle, där individerna är assimilerade i en helhet som är mycket större an deras egna enskilda liv och därför ger högre tillfredsställelse.

------------------


Och …
Vid oförliknelige Gudomlighet,
Barmhärtigaste,
Skonsammaste,
… historia …
Solen som utlysande,
Månen som utbytande,
Dagen som avslöjande,
Natten som beslöjande,
… exponerar …
Skyn som gestaltande,
Jorden som förvaltande,
Själen som framkallande,

… sanningen…
Blottas det, vare sig av ondo eller av godo.
[ 91-0- 8] Sura Solen, översätt av Författaren


…och…
”Tecken skola ske i solen och i månen och i stjärnorna ...”
Lukas 21:25.

----------------------------------

Experiment stycke 1

Baserad på den syndfria Lenin-syflis politiske helgskrift ”Vad bör göras?” - som tidsmässigt sträcker sig över ett oändligt sekel och är helt inriktad på utformningen av ett konspiratoriskt, hårt centraliserat elitparti som skall överföra den revolutionära teorin till massorna - skall ett revolution i Iran iscensättas.

[58:8] Har ni sett de som beordrades att inte konspirera i hemlighet, och som därefter insisterar på att konspirera? De konspirerar för att begå synd, överträdelse, och olydnad av budbäraren.
När de kommer till er, hälsar de på er med en annan hälsning än den som fastställts av Gud. De säger till sig själva: ”Gud kommer inte att straffa oss för det vi säger.” Deras enda vedergällning är Gehenna, vari de brinner; vilket miserabelt öde.


Vår helge Lenin kopplar samman en syn på historien som en väg genom olika stadier till det kommunistiska samhället och föreställer sig att det finns två huvudsituationer att beakta: revolutionära och icke-revolutionära. I den revolutionära situationen är det massorna som har initiativet och skapar historien, och partiet förmår möjligen i viss utsträckning kanaliserar deras aktiviteter. I den icke-revolutionära situationen är det partiet som söker organisera de passiva massorna till revolutionär handling. Utifrån dessa föreställningar formar vår helge Lenin sin revolutionära organisation och dess politik med parti, massor, klass, organisationer och statsapparat inplacerade i ett komplicerat nätverk. Komplicerat för de okunniga eliterna till reagerande statsmän behöver sin tid att lära sig styra landet, komplicerat för ingen skall upptäcka dogmen. Och eliters sociala och revolutionära meriter skall redovisas och väga tungt för att ta makten som i alla kommunistiska revolutioner. I Iran skall den icke-revolutionära situationen exploateras då iranier är i dags läge narkomaner av sitt eget fyrtorn hundraårige opium. Och för att bota pundaren från narkotikan skall ett nytt vetenskapligt experiment utforskas. En revolution skall avbildas exemplariskt som vårt eget underjordiskt parti, ingen skall kunna ifrågasätta dess kompetens för att bota den iranska arten.


[42:21] De följer idoler som fastställer religiösa lagar för dem som aldrig auktoriserats av Gud. Vore det inte för ett förutbestämt beslut, skulle de ha dömts omedelbart. De som överträder har
verkligen ådragit sig ett smärtsamt straff.


Senare skall revolution ledaren se till att opiumet försvinner ur Iran. Att Khomeinis Islam den enda riktiga otroliga Islam skulle höjas i himmel som rymdsten. Idolen skall var mer värd än Mohammad.

[5:44] Vi har sänt ner Toran, som innehåller vägledning och ljus. Härskande enligt den gjorde de Judiska profeterna, liksom rabbierna och prästerna, som fastställt för dem i Guds skrift,
och som bevittnat av dem. Högakta därför inte mänskliga varelser; högakta Mig i stället. Och byt inte ut Mina uppenbarelser för ett billigt pris. De som inte styr enligt Guds uppenbarelser,
är de icke troende.

Men Ni skall icke låta kalla eder Rabbi, ty en är eder Mästare, och Ni är alla bröder.
Matteus 23:8


För att sedan skulle den falla ner på folket för att krossa de, förnedra de, då Marx profetian uppfylls, att alla har fått nog av religionen. Detta i enlighet med Marx teorin vilken han anklagade judarna som infört penninghungern, schackrandet och den ohämmade egoismen i det västerländska samhället. Men genom kommunismens införande skulle judarna ” Befrias från sig själva ” och judendomen utplånas. Så vi skall se till att muslimerna befrias från sig själva okså.

Det finns ingen Gud som bryr sig, bara den bestialiska naturen. Det skulle bli folkets näst valda sentens: ” Ser du inte vad Islam har åstadkommit”, ”Är Du blind”, ”Hur kan Du vara muslim efter alla dessa ”. Det går inte att göra folk ateist genom ett tilltagande antireligiös politik, som vår Albanien. Vi lät de genomgå ett stort oprövade experiment år 1967. De fick utropa sig själva världens första ateistiska stat, och all offentlig religionsutövning förbjöds. Men religionen stod fast vid liv och spelade inte ut sin roll. Detta dock bevisade ännu en gång till att Marx visioner var vetenskapliga. För vetenskapliga idéer måste kunna experimenteras och är öppet för att kunna avfärdas av händelseutvecklingen, liksom alla vetenskapliga experiment- det är ju själva poängen med experiment. Nu år 1978, religion - med avseende på en den nödvändige revolutionen - skall smula sönder sig själv, och porträttera den frånstötande Gudaläran i världen, Allah skall bort och må det vara det sista rönet. Vi kan inte bygga våra Gudlösa liv på värdesystem, Gudfruktiga religioner vars grunder vi förkastar, det gör våra liv, och oss själva, falska. Dö åt alla de avfärdade bakåttänkande massor och deras profeter. De svaga skall elimineras av de starka, bakåtsträvande kulturformer skall ersättas med våld av de moderna realistiska Gudlösa civilisationer, de odugliga skall utgallras av de dugliga, de obegåvade skall utdömas av de intelligenta. Länge leve Lenin och hans underjordiska utlandsförsäljning av revolutioner av konspiratoriskt, hårt centraliserat elitparti som skall överföra och leda massorna. Då iranier har lärt sig att hata USA och dess allierade som amerikanernas sällskapsvalp och har upplevt den sann religions ansikte kan vi med stolthet hjälpa iranierna med en ny revolution eller en mindre kupp som deklarerar det sista rättvisa alternativet, kommunistiskt rättvässände, ty troget vår ed, kommer vi erövra världen vare sig med våld eller hjärntvättning …

[113: Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Säg: ” Jag söker skydd hos gryningens Skapare,
Från det onda bland Guds skapelser,
Från det onda i mörkret när det faller,
Från det onda hos bråkmakarna,
Från det onda hos de avundsjuka när de avundas. ”


------------------------

Strategi stycke 1

Det gamla Irakiskt förfaringssätt skall planteras i Iran. Dessutom USA skall bli utkastat ur Iran för gott och under revolutionen iranier skall förbli antiamerikanskt med oavbrutet propaganda i enlighet med våra riktlinjer som gynnar oss. Detta innebär att kommunismen skall besitta oinskränkt makt i regionen med hänsyn till på vår invasion i Afghanistan. Iran med sitt revolutionära regimskifte - med nuvarande neutral ställning till Palestina frågan – skall äga ett fientligtställt förhållande mot staten Israel, de skall inneha helst en direkt väpnad kamp mot varandra, må det äga rum i framtiden. De skall vara oförsonligt mot varandra eller helst tillintetgöra varandra i kampen om rättviss framtida typ kommunistiskt stat. Som Marx har lärt oss, ” Vad bourgeoisien producerar… är sina egna dödsgrävare.” Dess fall och proletariatets seger är lika oundvikliga.” Så vi ser till att de påskyndar sina egna fall med hjälp av katalysator, hjärntvättning och så vidare.

Och självklart iranska folket äntligen skulle vägledas för att inse att de är missnöjda med allt som kungen och USA tillsammans hade åstadkommit. Iranska folket skall inte ha någon tro på närvarande reagerande systemet. Och att avsky Shahen och västvärlden skall bli ett faktum. Slagord skall mot väststaterna sjungas ut som världens heligaste musik och det i hela Iran med hett blod. Alla skall vara gladlynta, kvinnor vare sig beslöjad eller inte tillsammans med män skall behärska gatorna och städer med glödande entusiasm. De enade iranska folk massor före revolution och oförenade efter revolution skall tillsammans hand i hand njuta av den känslan att vara äntligen fri tillsammans med den själsliga läggningen ”Dö åt USA”. Hatet mot USA och England och Israel skall limmas fast på deras hjärter.

Iranska folket skall upptäcka att de har fiende, den mäktige fienden, och iranier med brännande temperament skall ge sig på angriparen. Amerikanska flaggor skall brinnas tillsammans med Israeliska flaggor. Shahens bilder skall brännas, statyer av honom en och en skall rammas ned. Han är inte längre kung, USA valp är inte mänsklig längre. USA: s ambassad skall strömmas in för att förnedra supermakten som låg bakom Palestinas elände, världens elände, kommunisternas största hot naturligtvis.

Iranier skall göra den stora Satan till åtlöje så att man aldrig skulle tänka på att de skulle vilja vara kvar i Iran eller hjälpa Iran med någonting alls. Det skulle vara synd att kunna prata något bra om amerikanerna. Med effektiv propaganda skall den iranska arten lära sig att hata amerikanerna, dess folk som världens idioter och dess presidenter som den vilde idioten. När iranierna har lärt hatet under de första lyckliga och fria åren efter revolutionen skall vi genomföra den nödvändige massvåld och masstortyr med krig som katalysator så att den iranska arten söker asyl i västvärlden med sitt inbyggde granaten. Alla iranier skulle samspråka om den stora satan under måltider, bland annat. Massmediorna skall förmedla om kapitalismen och deras korståg mot islam och fattiga länder. Supermakten som är mot oss ryssar. Massmediorna i Iran skulle gång på gång berätta och visa verklighetsbetonad dokumentär om Vietnam, Chile och Palestina så att hatet mot USA serveras varmt och färsk men ingenting om oss som bland annat skall våldta öppet Afghaner. Hatet mot västisar, såret skulle vara öppet med salt tillsats, varje dag ska iranier skåda och lyssna till hur Shahen slösade bort folkets pengar med lyx via massmedior. Och man skulle vara enad om den saken att USA stödde Shahen, annars man hade demokrati med vi ryssar som grannar. Iranier skall vara förbittrad på de människor som givetvis håller på eller utbildades i USA och västvärlden. Man skall inte längre uppskatta de människor som utbildades i västländerna.

Iranska högskolor och universitet som samarbetar direkt med västvärlden och i stort sätt med USA skall stängas några år, alla intellektuella skall rensas bort. Välutbildade och högstatusmänniskor folk skall avrättas eller vara i landsflykt och de skall självklart ersättas med eliter. Iran skall skaka av sig av alla västpåverkade horor i alla tänkbar område, absolut de högtuppsatta.

Även de högutbildade som i början skall stödja Khomeinis inmarsch i Iran skulle drivas i landsflykt eller bli dödad av våra eliter eller helst av de pro-västländisk rörelse. Makten är central och kan inte fördelas. Guds fiende är USA men inte vi, ryssar som skall vanställa Afghaner mitt under deras näsa. Den stora Satan skulle systematisk anklagas för alla framtida terror mot muslimer runt om världen. Vi ryssar skall inte bli anklagad, särskild med våra näst kommande insatser och erfarenheter i Tjetjenien och Afghanistan. De västländska filmer, musiker, kultur skall försvinna ut ur Iran. Vi skall förberedda iranska hjärnkontor för våra kulturliv och uppfostran, det skall finnas islamiska horhus så kallade Sigeh Khane, bland annat. Våra biofilmer som ”Partisan” skall visas över två år för att upprätthålla de ungars kampkänsla. ”Tesaren & den Ryska revolutionen” skall uppvisa vad händer med kungar och kapitalisterna och inte minst vår folklige härkomst, kapitalist är köpmannen för kung, imperialisten, ex-ploatören och de skall bort och ersättas av den utsugne ledaren, vägvisaren och revolterande. ”Capricorn One” skall misskreditera amerikanska framåtskridande rymdprojekt och bevisa att de gör allt möjligt för att lura sina egna medborgare och världen genom att de förfalskade den historiske amerikanska astronauters landning på månen. Biofilmer av de Bastiska vänster partisaner skall visa upp hur man legitimt med all medel bekämpar imperialismen. Émile Zolas film ”Jag anklagar” skall visa den sanna borgarnas rättsystem och därutav skepticism och misstro mot västvärlden.

[49:12] O ni som tror, ni ska undvika all misstänksamhet, för till och med bara lite misstänksamhet är syndigt. Ni ska inte spionera på varandra, ej heller ska ni baktala varandra; det är lika avskyvärt som att äta köttet av er döda bror. Ni hyser verkligen avsky mot detta. Ni ska iakttaga Gud. Gud är Frälsaren, Barmhärtigast.

Vår ny producerade seriefilmen "Michel Stronagov" skall bli folkkär hos iranska stammen, och för att det skall kunnas ses i ett islamiskt land skall inte finnas artister som oslöjade kvinnor. Iranska seriefilmer som ”Sar-bedaran” skall erinra iraniernas kamp mot engelsmän intrång i södra Iran efter andra världskriget, må det ägde rum eller inte. Men det skall inte finnas något film av det iranska kriget mot oss som ägde rum både före och efter andra världskriget, och det på riktig. Och den mycket poppolära Kinesiska filmen ”Den blomsäljande flickan” skulle vara bästsäljare över två år för att presentera den demokratiska Kina efter det störtade kejsardömet…




[8:73] De icke troende är förenade med varandra. Rättar ni er inte efter dessa budord, kommer det vara kaos på jorden och fruktansvärd korruption.

-------------------

Agence France Presse May 10, 2001, Thursday, TEHRAN
Castro said he felt "at home," in Tehran "among the revolutionary people of Iran."
A three-day landmark visit to Iran by Cuba's revolutionary leader Fidel Castro ended Thursday with both sides determined to bolster ties in the face of US-imposed unilateral embargoes.
The 74-year-old Cuban president, making his first-ever trip to the Islamic republic, was received with the greatest of honours by top Iranian officials for high-level talks aimed at strengthening bilateral cooperation.Just hours after the red-carpet welcoming ceremony in the former imperial Saad-Abad palace in northern Tehran, Castro said he felt "at home," in Tehran "among the revolutionary people of Iran." Before leaving the Iranian capital Thursday, Castro and his Iranian counterpart, Mohammad Khatami, affirmed during a press conference that the trip had been "very constructive."


In a final statement, both nations "vowed to continue with their efforts for the establishment of a fair economic regime in which third-world countries are permitted to take steps towards attaining affluence and social and economic development.
"Iran and Cuba consider the imposing of economic pressures as well as sanctions against independent countries to be against human rights, and (we) condemn measures by certain nations which aim at imposing their power (on other countries."
During Castro's meeting with Iranian supreme leader Ayatollah Ali Khamenei on Wednesday, Khamenei proposed an "Irano-Cuban cooperation" against the United States.
Referring to "US hegemony," Khamenei said Tehran considers the "American regime as an arrogant power, seeking a unipolar world, to which we seriously object.
"The United States is weak and extremely vulnerable today," Khamenei stressed, adding that "US grandeur can be broken, and if this takes place, it will be a service rendered to mankind and even the American people.
"Our resistance against US hegemony is based on our Islamic beliefs, since in Islam, resistance against injustice is considered a value."
Castro for his part said Havana is not "afraid of America, and the Cuban nation, 40 years after its revolution, is now stronger then ever.
"Iran and Cuba, in cooperation with each other, can bring America to its knees. The US regime is very weak, and we are witnessing this weakness from close up," Castro affirmed.
During his trip, the Cuban leader also held meetings with Iran's Foreign Minister Kamal Kharazi, parliament speaker Mehdi Karubi, as well as former president Akbar Hashemi-Rafsanjani.
He also received an honorary doctorate from a Tehran university for his "contributions to justice, humanist ideals and the fight against discrimination."
Castro told journalists before leaving Tehran that he was "totally reassured about Iran. There is great hope for the future of relations between Cuba and Iran. I am leaving with many unforgettable memories."
Iran and Cuba, both under a unilateral embargo by Washington, have had close relations since the 1980s, notably in the medical and farming sectors.
But the two nations, which have been branded terrorist states by Washington, have weak trade links running under 20 million dollars a year.
The Cuban president headed for Malaysia, and is due to visit Qatar on his return journey to Havana.


-----------------------

Plan stycke 1

Att Iran direkt efter revolution skall initiera nya antisemitiska partisan flockar under det att de skall heta islamiskt som ”Hizbollah”, ”Intifadan” och ”Pasdaran” med en omedelbart ekonomiskt och militär stöd till dem.

Detta är redan en sedvanlige fungerande metod beprövad av våra allierade kapitalister, icke påläst Koran flockar som stöder partisan grupper ute i Afrika eller andra delar av Asien. Alltså vi har då inget direkt samband med utbildning och försörjning av flockar för att inte nämna att vi sparar resurser och våra egna livaktiga verktyg.

[58:14-15] Har ni lagt märke till de som gynnade människor som Gud är förbittrad på? De tillhör varken er eller dem. De svär avsiktligt lögner. Gud har preparerat ett svårt straff för dem.
Verkligen miserabelt är det de brukade göra.


På så sätt våra icke påläst Koran allierade flockar förbrukar färgstarkt sina både instrument och ekonomiska resurser. Samtidigt blir muslimer utskällda ute i världen som vilda och ociviliserat odjur alltså de propagerar mot sig själva för sin onda religion som gör allt för att uppnå sitt mål med andra ord och allt detta tack vare den andliga ledaren, Khomeini.

[2: 204 –205] Bland människorna finns kanske den som imponerar på er med sina uttalanden beträffande detta livet, och som kanske till och med ber Gud att bevittna sina innersta tankar, medan han är en väldigt ivrig motståndare. Så fort han ger sig av far han omkring på jorden med osanning och förstör liv och egendom. Gud älskar inte korruption.


På så sätt ingen kommer att propagera mot på oss eller ligga i tvist med oss, vi är ju oskyldiga och omedvetna om allt och besitter kaffe - skratt tidsperiod under rådande konflikter som våra fiender bekämpar mot varandra. De är så dumma att de inte gör samma sak med oss. De har tappat både teknisk färdighet och initiativ förmågan. Om de hade sätt till att olika grupper hade existerat mot oss både som kommunistiska och islamiska partisaner hade de mått bättre.

Det skall inte finnas kommunistiska frihetskämpar som skulle hota oss med all medel för att vi skulle sluta samarbeta med religiösa kapitalister, det skall inte finnas en annan grupp i världen som skulle hota oss för att vi skulle betala skadestånd till de fattiga länder och Afghanistan, det skall inte finnas en annan grupp som skulle hota oss för att vi skulle anpassa oss och gå över till kapitalistisk samhällsordning och så vidare. Och islamiska partisaner skall inte finnas några grupper att hota de islamiska länder som samarbetar med oss hedningar hota oss att vi skall bli religiösa och så vidare.

[27:49-51] De sa: Låt oss svära vid Gud att vi ska döda honom och hans folk, och därefter säga till hans familj, ”Vi vet ingenting om deras död, vi talar sanning.” De planerade och konspirerade, men vi planerade och konspirerade också, utan att de uppfattade det. Lägg märke till konsekvenserna av deras konspirerande; vi förintade dem och hela deras stam.

[58:7] Inser ni inte att Gud känner till allting i himlarna och allting på jorden? Tre människor kan inte konspirera i hemlighet utan att Han är den fjärde, inte heller fem utan att Han är den sjätte, inte heller färre än så, eller fler, utan att Han är där hos dem, vart de än må vara. Sedan, på Återuppståndelsens Dag, kommer Han att informera dem om allt de hade gjort. Gud är fullt medveten om alla ting.


Amerikaner och engelsmän skall utföra batalj med de osynliga partisaner och använda sina resurser att bekämpa de och parallellt spela ishockey med oss småskrattande ryssar. Under tiden skall våra camouflerade eliter propagera hård att de rika Imperiaslika rikena tar kol på de fattiga och oskyldiga människorna ute i världen som i Palestina. Våra eliter skall se till att deras nya landsmän lära sig den negativa abstrakt tänkande som före Irans revolution att man skall inte tro på sina landsmän och massmedior för allt är redan uppgjord mellan regeringen och de rika det finns ju ingen rättvisa, inte ens flyktingar vågar söka asyl vårt land.

Under decennier som förflutit har vår inställning till den mänskliga krigföringen förändrats radikalt. Många av oss som då trodde att teknologin och krigsmakt kunde hjälpa till att omvandla världen till en kommunistisk välfärd vet nu att vilka kostnader det innebär. Vi behöver inte i dag steka oss själva. I dag skall andra djur slåss i trängseln om den berättigat klasskriget. I dag förstår vi andra djurarters kulturliv på riktigt sätt tack vare våra framgångsrika psykoanalyser. Nu är vår framtid mycket mer glänsande och avslappnade. Då partisan kriget är grumlig synligt, med klara ”Under Zero” gränser blir det ekonomiskt belastningen alltför tydligt för våra huvudfiender. De skall lida hård mentalt och ekonomiskt så att deras välfärd kollapsar till sist med våra kumulerade eliter i dessa som katalysator. Då Hegels sjätte terminologi har avklaras, enligt planerna. Nu är det Jihad som skall föra det helga kriget. Arbetsklass kriget mot USA och kapitalismen har byt namn till Jihad med Kalasjnikov som värkställande VD. Vi ska sätta oss bekväma och spela ishockey med forna fiender och njuta av livet. För ”Målet helgar medlet” har exporterats till muslimer. Arbetsklass kriget har ändrat sitt namn till Jihad.


[82:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
När himlen splittras. Planeterna skingras. Oceanerna exploderas. Gravarna öppnas. Kommer varje själ att få veta vad förde den framåt, och vad som förde den bakåt. O du människa, vad avledde dig från din Herre, den Mest Ärbare? Den som skapade dig, formgav dig, och fulländade dig.
I vilken form Gud än valde, konstruerade Gud den. Ni tror verkligen inte på religionen.
Omedvetna om det faktum att det finns vakter omkring er. De är ärliga registrerare. De registrerar allt ni gör. De gudfruktiga har säkerligen förtjänat lycksalighet. Medan de onda har förtjänat Helvetet. Kommer att ådra sig det på Domedagen. Aldrig lämnar de det. Mäktig är Domedagen.
Vilken dag; Domedagen! Det är dagen då ingen själ kan hjälpa en annan själ, och alla beslut,
på den dagen, kommer att tillhöra Gud.

-------------------

Experiment stycke 2

Iran kommer också att anskaffa sig sympati hos andra godtrogna muslimer för att initierat nya antisemitiska, antiamerikanska partisan arter i Libanon och i väststaterna som Irak eller Libyen har gjort det. På så sätt vår inblandning skall vara osynligt.




Fredagsbön i Iran den 2004-05-03
Bilden från iranska SNN (Student News Network)
Kommentar : ” Förstår gästerna persiska eller skall de lära sig Islam senare - personligen av imamen? Visst Koranen räcker inte för Gud: s okunnighet och då man måste åka till andra kontinenter för att lära sig Islam…”

[39:23] Gud har uppenbarat häri den bästa Hadith; en bok som är konsekvent och som visar båda riktningarna. Huden på de som vördar sin Herre ryser av den, sedan mjuknar deras hudar och
deras hjärtan inför Guds budskap. Sådan är Guds vägledning; Han ger den till vem Han vill. Vad gäller de som sänts vilse av Gud, kan ingenting vägleda dem.


-------------

Sudan: … Parlamentsval 1954 gav al-Azharis nationella parti majoriteten. Med honom som premiärminister nådde S. 1 jan. 1956 full självständighet. Men då hade uppror brutit ut i söder, där man fruktade övergången från brittiskt till arabisk-muslimskt styre. I norr urartade snabbt partistriderna till slitningar mellan religiösa ordnar och rivaliserande politiker. År 1958 tog armén makten under generalen Ibrahim Abbud (1900–83). Han störtades 1964, men ett nytt försök till parlamentariskt styre avbröts 1969 av nästa militärkupp, ledd av överste Jafar Numayri, från 1971 president. Han lyckades 1972 nå en överenskommelse med gerillan i söder på basis av regional självstyrelse. ( Jafar Numayri var en av de få ledare som hade fredligt relation med Israel) . Men under allt hårdare tryck från fundamentalistiska krafter i norr införde han islamisk lag (sharia), och upproret i söder tog då ny fart under ledning av överste John Garang (f. 1943). Numayri
störtades 1985. Försök med parlamentarisk styrelse gjordes åter, men under allt svårare ekonomiska förhållanden (missväxt, väldiga flyktingproblem) tog 1989 en militärjunta under brigadgeneralen Umar al-Bashir (f. 1942) makten. Kuppen innebar fundamentalismens fullständiga seger.
Regimen stöds inte minst av Iran och driver en hård undertrycknings politik i söder.
År 1993 fick den en civil anstrykning, då militärjuntan upplöste sig och al-Bashir tog presidenttiteln… Den militärregering som tog makten i en kupp sommaren 1989 införde undantagstillstånd, avskaffade den provisoriska författningen, förbjöd politiska partier och fackföreningar, liksom politisk verksamhet, och avskedade ett stort antal tjänstemän. Massmedierna drabbades av censur och förbud. Ett revolutionärt kommando råd (RCC) med 15 militärer har både den verkställande och lagstiftande makten. Ordföranden är både stats- och regeringschef. I regeringen ingår också ett antal civila. Sedan 1991 är Sudan en federal stat med nio delstater. Statschefen utser de styrande i delstaterna...
Den arabiska majoritetens ständiga försök att arabisera och islamisera söderns kristna och andra svarta stammar har lett till långvariga inbördeskrig med flyktingproblem och annan press som följd. Kriget bröt ut på nytt 1983 ( 4 år efter Irans revolution ), när den islamiska lagen, sharia, infördes. Fredsförhandlingar, liksom afrikanska staters medlingsförsök, har inte lyckats få slut på striderna. Militärregimens islamiserings politik, som omfattar alla områden, och nära band med Muslimska brödraskapet och Nationella islamiska fronten, har förvärrat relationerna till söderns befrielserörelse SPLM (Sudanska folkets befrielserörelse), som säger sig eftersträva en demokratisk, sekulär stat. Inte heller alla muslimer stöder den förda politiken, som även oroar omvärlden. Anklagelser om kränkningar av mänskliga rättigheter är vanliga.
Sedan 1993 står Sudan på USA:s lista över länder som stöder terrorism.
Försvaret: …Halvmilitära säkerhetsstyrkor uppgår till 15 000 man. Materielen är halvmodern och av blandat sovjetiskt och västerländskt ursprung…
Iran har några militära rådgivare i Sudan... National Encyclopedia


-------

Och på så sätt då och då man skall medla systematiskt den rätta religions nylle till makrokosmos, rätt upplysningsverksamhet vid rätt kost vid rätta tillfälle så att säga.

FN: s säkerhetsråd antog för en vecka sedan en resolution som kräver att Sudans myndigheter avväpnar janjawidmilisen i Darfur... Upp till 50 000 människor kan, enligt FN, ha dödats i Darfurregionen i västra Sudan, sedan lokal gerilla inlett ett uppror mot den sudanesiska regeringen i början av förra året. Regeringen har svarat med att sätta in en milis bildad av arabisktalande nomader som anklagas för fruktansvärda övergrepp på den svarta bofasta befolkningen…

[9:97 - 99] Araberna är de värsta vad gäller otro och hyckleri, och de mest benägna att ignorera de lagar som Gud uppenbarat för Sin budbärare. Gud är Allvetande, Visast. En del Araber ser sitt spenderande som en förlust, och väntar till och med förväntansfullt på att en katastrof ska drabba er. Dessa kommer att ådraga sig den värsta katastrofen. Gud är Den Som Hör, Allvetande. Sedan finns det andra Araber som tror på Gud och Sista Dagen, som ser sitt spenderande som ett sätt att närma sig Gud, och ett sätt att stödja budbäraren. Utan tvekan, kommer det att föra dem närmre; Gud kommer att ge dem tillträde till Sin nåd. Gud är Förlåtare, Barmhärtigast.


…Minst en miljon människor har drivits bort från sina hem och minst två miljoner är i akut behov av mat och mediciner… FN beskriver situationen i Darfur som världens just nu värsta humanitära kris… En FN-utredare uppgav på fredagen att den sudanesiska regeringen var ansvarig för den humanitära katastrofen i Darfur samt att den utom allt tvivel är ansvarig för det omfattande dödandet i regionen.
Publicerad i DN - 7 augusti 2004



[90:10 -18] Visade vi honom inte de två vägarna? Han borde välja den svåra vägen,
Vilken är den svåra vägen? Befriandet av slavar, Att ge mat, under svåra tider,
Föräldralösa som är besläktade, Eller de fattiga i nöd, Och att vara en av dem som tror, och uppmuntrar varandra till att vara ihärdiga, och uppmuntrar varandra till att vara snälla.
Dessa har förtjänat lycka.



Nära portarna och inom två städer,
Skall finnas två landsplågar, jag aldrig sett dess like,
Svältande, hemsöka, kastas folk ut med svärdet,
Skall ropa på hjälp från den store odödlige Guden.
Nostradamus, vers 6.


Dessutom dessa åtgärder bidrar till svält, massflyktingar och ekonomiska kris länder runt omkring som är redan fattiga och lidande så att det blir ett uppror i dessa länder, sedvanligt. Dessutom om våra förmögna huvudfiender inte hjälper de så skall våra eliter anklaga de att de bryr sig om bara de länder som har olja. Och om våra välbärgade huvudfiender hjälper de då våra eliter skall anklaga de att de bara vill visa upp sig ingenting annat, de vill skaffa sig gott socialt anseende. Men vi räknar med att våra motståndare blir tvungna - av Gudsfruktan för de är förhoppningsviss religiösa - att hjälpa de utsatta själlösa arter militärt och ekonomiskt vilket belastar deras ekonomi och politik på nytt samtidigt att de missledas från andar stora hemliga samtida förändringar i våra allierade länder och aldrig kan kunna gissa rätt vem som ligger bakom alla dessa vackra drag. Och vi, ryssar och kineser självklart skall sitta oss och glo på, vi har ju lidande ekonomi, det enda som vi kan göra åt allt detta ärende är att hjälpa Iran militärt att assistera Sudans militär, bland annat.

De olika djurarterna skall se till att kriget med all medel utföras fullständigt på så sätt att för eller senare deras fiender skall öva tillbaka med samma metod, ”Mål helgar medel” kommer att nödgas av alla inblandade djurarter, våra fiender. Alltså man har börjat strunta synnerligen på Guds bud, alla har anpassat sig till kommunism med andra ord den Himmelska kommunistiska kedja reaktion med noteringen att vi är så nöjsamma.

[6:82] De som tror och inte förorenar sin tro med grymhet, har förtjänat de perfekta tryggheterna och de är verkligt vägledda.

Detta innebär att vi skall spela schackspel med våra fiender i helvete, om den finns nu. Men med utgående syntesen att vi kommer att alltid sitta på den tilltalande vinnarstolen och disponera övertaget i all fager och troligen hett evighet mot muslimer. Stabilitet i mellanöstern kommer ytterligare att bli vågigare med de alla inblandade flockar i området, rena rama djungel infrastruktur som den vilda västern.

”Och där nedom tjugu svindel höga kolonnader,Var kolonn här en slav, träl vid träl är hela raden”
Viktor Rydberg, Den nya Grottesången


Under tiden vårt psyke scientister skall sysselsättas med forskning av de olika inblandade arterna under förutsättning att de får förhöjt inkomstersättning av sina täta och rika upplevelser. Samtidigt våra ”Nietzshe” filosofer kommer att intyga massorna att det finns varken Gud eller själ, beskåda bara de frälsta arterna i direktsändning, ”Live” med andra ord. Detta i sin tur bevisar Marx teorin att livet är i stort sätt en meningslös historia, amen.


[44:38] Vi skapade inte himlarna och jorden och allting däremellan bara för att leka.

Tät stationerad arter stödda från olika länder som Irak, Iran, Libyen gör det till att aldrig alla inblandade djurarter kommer överens med någon uppgörelse, vare sig palestinier vill eller inte, moment tjugo två med en potens av tjugo två, vetenskapligt anfört. Dessutom vår inblandning kommer att inte upptäckas med alla blandade arter samtidigt att vi stöder och serverar som Iran, Irak och de övriga.

[17:82] I Koranen sänder vi ner botemedel och nåd för de som tror.
Samtidigt ökar det endast ondskan hos de som överträder.


Ju fler olika arter inblandad desto mer kaos och anarki, vilket gör att omvärlden inte kan förklara fenomenet om de inte är bra på att hitta nål i en mängd häststallen. Hegels tredje terminologi att den historiska förändringen inte sker slumpmässigt utan lyder en åtkomlig lag skyndas av dem högväxt djurarter som katalysatorände enzymer. Ingen utgår sitt öde, ingen djurart kan komma under historiens beslut, det är bara kommunismen som kommer att vinna. En gemensamt fredlig pakt med kapitalister är oantagbar, alla skall röja varandra ur vägen, och vi tillsammans med kineser skall sälja vapen och ammunition och utröna de nya djurarterna under ett kaffe - skratt tidsperiod.

[8:73] De icke troende är förenade med varandra. Rättar ni er inte efter dessa budord, kommer det vara kaos på jorden och
fruktansvärd korruption.

[3:200] O ni som tror, ni ska vara ihärdiga, ni ska hålla ut, ni ska vara förenade, ni ska iaktta Gud, så att ni ska kunna lyckas.


Det skall finnas en eller flera missnöjda flockar som ser till dödsbringande av oskyldiga arter verkställs på ”korrekt uppförande metod” så att hatet stärks och färdas till nya valpar. Samtidigt omvärlden hyser avsky mot muslimer och judar.

[61:4] Gud älskar de som kämpar för Guds sak förenade i en kolumn, som tegelstenarna i en vägg.

Palestinierna, de kapitalistiska muslimer – de som kan inte acceptera förlust, de som skaffar vapen och ammunition direkt eller indirekt av oss, av oss som såg till Israel uppropades, de som dödar sina ”Bok Bröder” med all kommunistiskt medel och det inlärda av oss förstås - skall inte kunna avgöra om sin framtid, enligt planerna.

[14:28] Har du lagt märke till de troende som besvarade Guds välsignelser genom att inte tro, och på så sätt drog olycka över sina egna familjer?

Våra framtida fiender, våra allierade muslimska djurarter skall bekämpa andra västvänliga muslimiska stater och världens mäktigaste djur arterna som finns, England, Israel och USA med sina kärnvapen, de som vi aldrig vågade stå mot de med vår väldige försvarsmakt.

Bitter förgiftad, oförsonlig krigföring – Gudfruktiga mot Testamenten, historiens sophög mot civilisationens opium, Bok Bröder mot Gudshängivna, Allah mot Jahves, Jessus mot Mohammad, kapitalist mot kupongklippare - skall fortgå under decennier. Och USA och Israel med all sin makt skall bli tvungna att försvara sig, och det med all kommunistiskt medel för vi behöver några som skall uppmana oss i schackspel i helvete, inomhus.


[17:4 - 8] Vi tilltalade Israels barn i skriften:
” Ni kommer att begå grov ondska på jorden två gånger. ”
Ni är ämnade till att förfalla i mycket stor arrogans. Första gången
det sker kommer vi att sända ut tjänare till oss med stor makt emot
er, och de kommer att invadera era hem. Detta är en profetia
som måste äga rum. Därefter kommer vi att ge er övertag över
dem, och vi kommer att förse er med mycket rikedom
och många barn; vi kommer att ge er överhanden.
Verkar ni rättfärdighet gör ni det för ert eget bästa, men
begår ni ondska gör ni det till skada för er själva. Så när det sker för andra gången, kommer de att besegra er och gå in i moskén,
precis som de gjorde första gången. De kommer att utplåna alla de tillgångar ni förvärvat. Er Herre öser Sin nåd över er. Men om ni återgår till överträdelse kommer vi att besvara med straff. Vi har förutbestämt att Gehenna ska vara en slutlig boning för de som inte tror.



Och ekonomiskt främjande för oss kommunister givetvis, saluföring av Kalasjnikov i full grad och övriga Röd märkta varor till icke Koran pålästa djurarter. Våra fiender skall se till att alla civila, nyfödda, barn, sjuka, kvinnor och gamla djurarter i regionen lida och indragna i kriget mot varandra.


[4:93] Du fördärvade, Mig hängiven själ dräptes, av Dig planerande,
Du osalige, Din evige boning helvetet, till Dig avvisande,
Överlagt vite är helvetet, Asch så fruktansvärt boning.
Sure Kvinnor, Översätt av författare.



På så sätt vi har sett till att Hegels fjärde terminologi förbrukas, att den åtkomliga lagen for förändring är dialektisk, det vill säga en upprepad trefaldig rörelse i form av tes, antites och syntes.

--------------------

Strategi stycke 2

Att Jihad skall föra det helga klass kriget mot den stora Satan och mot dess allierade engelsmän inne i deras mark, partisan kriget är numera mer lönsamt i all aspekt än det sedvanliga kriget med klara gränser. Alla våra fiender skall kämpa de osynlige partisaner som föds och födas av hårdfört propaganda i Iran. Arbetsklass kriget mot USA och kapitalismen skall vara bortglömda, dold av ytter skikt av våra icke påläst Koran allierade under släkt namnet islamiskt Jihad. Marxismen har med vetenskapligt exakthet förutsagt att den kommande kommunistiskt samhällsutvecklingen är oundvikligt, alla skall sätt på varandra men vi har kommit på att gå under jorden av militär och realpolitiskt skäll och låta andra ta hand om det.

[18:7 - 8] Vi har smyckat allting på jorden för att testa dem, och för att på så sätt urskilja vilka ibland dem som verkar rättfärdighet. Vi kommer oundvikligen att utplåna allting på den,
och lämna den helt bar.


Kalla kriget skall vara bortförklarad, Sovjetunion skall upplösa sig av ekonomiskt skäll även vi ryssar - som ändå skall vidmakthålla vårt veto rättighet i FN och delta i G7 länderna - förvaltar ett av världens rikaste och välförseddaste territorium, för att inte prata om världens smutsigaste land, med Marx förlåtelse. Vi kommunisternas moderskap skall vara tryggad, bekymmer fria och naturligtvis enkelriktat. Istället våra allierade massflockar skall ta över vårt revolutionära krig mot amerikaner och engelsmän.

[16:25] De kommer att få stå till svars för sina synder på Återuppståndelsens Dag, allihop, även för synder som förvärvats av alla som de vilseledde genom sin okunnighet. Vilken miserabel börda.

Djurarter som med stor tacksamhet har främjat oss ekonomiskt och politiskt genom att skaffat sig ekipage och utrustning tillverkad av oss anti- deras Gud och anti- deras liv still skall bidra på våra nya vitsar och den roligaste av allt deras absurde naivitet: ”Kalasjnikov i sina händer och Koran sura på sitt pannband”.

[60:1] O ni som tror, ni ska inte främja Mina fiender och era fiender, och ge dem kärlek och vänskap, trots att de inte har trott på sanningen som kommit till er. De förföljer budbäraren, och er, bara för att ni tror på GUD, er Herre. Om ni mobiliserar för att kämpa för Min sak, i strävan efter Mina välsignelser, hur kan ni då älska dem i hemlighet? Jag är fullt medveten om allt ni döljer, och allt ni tillkännager. De ibland er som gör detta, har verkligen gått vilse från den rätta vägen.

För att göra den komplex ekvationen i mellanöstern och senare i kosmoset mer komplicerad eller rättare sagt omöjligt att lösa skall våra elit flockar påstå sig vara muslimer och rekrytera livaktig hjälpmedel och vara alltid alert på att ingen överenskommelse inträffar mellan parterna.

[28:4 -6] Farao kom att vara en tyrann på jorden, och diskriminerade vissa människor. Han förföljde en hjälplös grupp av dem, slaktade deras söner, medan han skonade deras döttrar.
Han var verkligen ond. Vi ville ge de förtryckta upprättelse på jorden, göra dem till ledare, och göra dem till arvtagare. Och etablera dem på jorden, och låta Farao, Hamaan, och
deras trupper få smaka på sin egen medicin.



På så sett de religiösa kan inte vara enade och framgångsrika. Olika grupperingar, olika kulturer, olika fördömningar, olika traditioner, olika djurarter gör att aldrig palestinier själva kan avgöra om sitt öde ty muslimer är förenade för Guds skull. Och den viktigaste kärnpunkten att aldrig skall finnas stora enade nationer, våra framtida fiender. Olika partisaner med intern konflikt skall styras indirekt av oss vilket leder till att de aldrig kan enas mot oss, det är ju vanskligt.

[3:103] Ni ska klamra er fast vid Guds rep, allihop, var inte åtskilda. Ni ska minnas Guds välsignelser över er - ni brukade vara fiender och Gud förenade era hjärtan. Av Guds nåd blev ni bröder. Ni stod på kanten av en eld grop och Gud räddade er från den. Gud förklarar på så sätt Sina uppenbarelser för er, så att ni ska kunna vägledas.


[101:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Chockvågen,
O, vilken chockvåg,
Har du någon aning om vad Chockvågen är för något?
Det är dagen då människorna kommer ut som fjärilssvärmar,
Bergen kommer att vara som fluffig ylle,
Vad gäller den vars vikter är tunga,
Kommer han att föra ett lyckligt liv,
Vad gäller den vars vikter är lätta,
Hans öde är lågt,
Vet du vad det är för något?
Den flammande Helveteselden.


--------------------------

Charlatan stycke 1

Detta stycke efterrättar sig tätt intill Strategi stycke 2. Vi ryssar ska sätta oss komfortabel och ensidigt givetvis, ta en paus och andas ut, ta vara på våra resurser, och spela tennis med vår ärke- fiende, skålande med ett glatt ansiktsuttryck. Och njuta oss av den lugna tillvaron, njuta av det enda livet som naturen har skänkt oss. Iranier och vi skall växla turister till skillnad från före revolutionen. Vi skall må glömma allt oenighet med oss varandra. Och under tiden skall iranier lära sig att anklaga amerikanerna och senare engelsman på sitt lands elände.


Vladimir Lenin: En revolution är utan tvivel den mest auktoritära sak som finns, en handling varmed en del av befolkningen påtvingar den andra sin vilja med gevär, bajonetter och kanoner, allt mycket auktoritära medel, och det parti som segrat måste hävda sin makt med hjälp av den skräck som dessa vapen inger hos de reaktionära.
Björn Kumm, Terrorismens Historia



[4:62] Hur kommer det att vara för dem när en olycka drabbar dem, som konsekvens av deras egna gärningar? De kommer då att komma till er och svära vid Gud: ” Våra intentioner var goda och rättfärdiga. ”

[68:42 - 43] En dag kommer de att avslöjas, och de kommer att anmodas att falla ned i prostrering, men kommer inte att kunna det. Med kuvad blick, kommer förödmjukelse att överhölja dem.
De inbjöds till att falla ned i prostrering när de var fullt kapabla.


Irans och våra ekonomiska intressen skall i början växa osynligt med tiden. I samma veva iranier och de andra religiösa kapitalisterna skall ta kol på varandra och det i sina egna länder med all medel till godo, civila, oskyldiga, gamla, unga och nyfödda skall inte försonas under bland annat islamiskt självmord.


[5:32] På grund av detta fastställde vi för Israels Barn, att för den som mördar en person som inte begått ett mord eller hemska brott, ska det vara som om han mördat alla människor. Och för den som skonar ett liv, ska det vara som om han skonat livet på alla människor. Våra budbärare gick till dem med tydliga bevis och uppenbarelser, men de flesta av dem efter allt detta överträder ändå.

Inget hor religiös kapitalist varelse, vare sig muslim, kristen eller jude skall må bra eller överleva. Emedan ”Mål helgar medel” har legitimeras och utskeppats till de religiösa djur arter, ty Satans kommer inte att vara övergiven i helvete, Gudfruktigt uttryckt.

[35:6] Djävulen är er fiende, så behandla honom som en fiende. Han bjuder endast in sina anhängare till att ha sin boning i Helvetet.

Ju mindre fientliga djur arter mot oss desto bättre liv för oss Gudlösa. Som vår helge Lenin har sagt: ”Ju fler företrädare för det reaktionära prästerskapet och de reaktionära borgarna vi kan avrätta, desto bättre.” Skörden skall bli långt över Lenins planuppfyllning med den Gudomliga härligheten att vi, ryssar lever gott och enkelspårig.

[2:11] När de uppmanas, "Begå inte ondska," säger de: "Men vi är rättfärdiga."

Väpnad konflikt mot Israel är en krig förklaring mot amerikanerna och engelsmän. Israel är deras horunge och vi ryssar och Kineser skall aldrig stödja offentlig Israels existens för det finns ju muslimiska terrorister för Guds skull som vi skakar fram jaktredskap till dem. Arbetsklass kriget mot de kapitalistiska judarna skall kämpas under Jihads namn med muslimkapitalister som våra soldater och de skall föra kriget barbariskt, för även om det skulle finnas ett helvete skall våra kamrater göra oss sällskap.



De behärskande av avgrunds ande, De vanskötande bud av Gudomlige, I djävulens sällskapande,
Asch så osäkra, Djävulens följeslagande, de förlorarna.
[58-19] Sura Debatten, översätt av Författaren


----------------------

Charlatan stycke 2

Parallellt med Charlatan stycke 1 skall vi gå med en överenskommelse med västisar, väststater. Vi skall inte längre tillverka massförstörelse vapen med klausul förutsättning att amerikanerna skall assistera och bistå oss med sina resurser att avveckla vår oönskade vapenarsenal, vi har gott om dolda arsenal redan enligt Marx ande. Och framför allt ett ekonomiskt stöd från de amerikanska idioter att avveckla våra kärnkrafter och kärnvapen. Samtidigt vi skall bygga upp otaliga kärnkraft anläggningar för iranier som skall senare tillverka kärnvapen för att bekämpa västisar precis som Nord Korea. Och när världen går mot dess länder skall de kräva traktamente sedlar för att avveckla de, de har ju satsat slantar för Marx skull, rena rama bandit historia typ underhållande. Ersättnings pappersmynt skall användas för folkets välfärd som regel. Och på så sett tjänar vi och de ännu mer pengar även om vi hör till ett av världens rikhaltigaste rike. Samtidigt vi låter öststaterna promenera sina egna vägar, så länge. Deras misärstillstånd med avseende på allt rådande förhållande i samhälle är så armod att dels finns det risken att vi skrattar ihjäl oss och dels att de möjligen kommer att exploderar mot oss, då det är bättre att frigöra de än att de gör uppror mot oss, trist med garvande. På så sätt skall våra eliter behålla sin position och auktoritet i toppen efter fallet. Då gränsen har öppnats mot väst kan de dels exportera sina inlärda oskrivna kommunistiska kultur och dels få ekonomiskt hjälp eller annat för sin bedrövliga ekonomi och vi slipper ersätta eller hjälpa de ekonomiskt, vi har ju obekvämt ekonomi. På så sätt kan våra Moskva medborgare tillhöra ett av världens tät rikaste städer bara på ett par år tak vare att vi marknadsför ett nytt öppet samhälle i vårt land och räkna med det. Det västländers hushållning skall parallell med vår förbättrade ekonomi försämras markant tack vare deras ekonomiska hjälp till våra gamla allierade öststaterna tillsammans med alla slag flyktingar som katalysatorer. Vi skall lämna våra före detta utfattiga allierade i smuts, i explosionsartat tillstånd, en gång i tiden stora nationer med stolthet. Samtidigt att våra hjärntvättade djurarter tillsammans med våra camouflerade eliter anklaga kränkande USA och dess allierade att de aldrig hjälper de fattiga länder som i Afrika eller andra delar av jordklotet. Då ingen kommer att anklaga oss varför vi inte heller gör det, ensidigt propaganda mot USA och västisar som planerad. Dessutom ingen kommer att tänka på att de länder som är allierade med USA har haft mycket bättre som västtyskland jämför med östtyskland, USA skall bort med propaganda med andra ord. Som följd med försämrade västländers ekonomi kommer samhällsklass klyftor att ökas markant, deras välfärd kommer att avta med tiden, enligt våra tidplaner för deras ekonomi, tidplaner för den hela härligheten finns nedskrivet av vår helge Lenin, revolutionernas revolution exportare. De hatiska ställda hjärntvättade från Iran eller andra muslimska länder skall se till omedveten att segregation och spänningar mellan de och sina nya landsmän ökas. De skall inte lita på sina nya hemländers rättsystem, de skall vara passiva eller med andra ord aktiva landsförrädare. Och för att inte tala om den tilltagande sekulariseringen som blir given. Och i takt med de utsagda sjunker det politiska engagemanget i partier och ungdoms förbund och det blir allt svårare att få folk att ställa upp i folk valda nämnder, små steg till kollaps.

[60:8] Gud förbjuder er inte från att främja de som inte bekämpar er på grund av religion, och som inte vräker er från era hem. Ni får hjälpa dem och vara rättvisa gentemot dem. Gud älskar de rättvisa.

Eller de väljer helst tillsammans med våra eliter den röda färgen, på så sätt vänster partier kommer att förstärkas sakta med tiden men säker. Och som en annan konsekvens av det föra är att det blir även inhemska grupperingar i dessa länder. För och emot flyktingar, för och emot USA, samhällets homogenitet och det enade folket kommer att irriteras i början för att återgå senare till oroligheter som med tiden blir ett accepterat fenomen av politiker, en början till godtagen desintegration. I samma ögonblick vi skall utrusta Iran med otaliga kärnreaktorer med förutsättning att de själva skall hitta leverantörer för kärnkraft. På så sett vår dolda inblandning kommer inte att blottas.

Notering 1: Denna gärning fastslogs som vår festligaste rövarhistoria genom tiderna och ett instruktivt stoff för framtida tacksamma Lurendrejare till revolutionärer.

Brottnotering 1: Genialiska själsforskare med sina avancerade kamerautrustningar skuggade de hård bevakande representanter. De närvarande – må icke elit eller må spion - som hitintills hade inte brustit i skratt avrättades direkt.

Notering 2: Att hur långt skall vi ryssar dyka mot botten med avseende på dyk vinkeln lagstadgades inte i inledningen, ty de kvarlevande representanter i sin häpenhet kom inte överens om den saken. Fast under kaffe paus präglad med valspråk mot de onda mäktiga västisar, diskuterade man hetiskt hur lång har vi ryssar sträckt oss till andra vetenskapliga gren som bland annat framgång i rymden, medicin, idrott och prostitution.

Notering 3: Efter fullföljd debatt med stort fascinerande engagemang och stundtals fängslande inblandning av Kalasjnikov – må äg av de arma afrikanska ynglingar - och härjning som följd kom undertecknad överens i den nu fräsch röda Duman att när man rationell saknar själ så den logiska konsekvente följden för huvud- dyk vinkeln är lika med av Tjernobyls vattens fryspunkt med ovationer som följd av våra ortodoxa eliter och de prostituerade sällskapen.

Notering 4: För att fridfulla de i hög grad oväntade och överraskande representanter som kom inte överens med vattnets fryspunkt utprovades direkt det oöverlagd nya medicinska rönet. Det nya kemi- genetiskt rönet bevisar att den sexuella njutningen är lika värd att konsumera en inslaget choklad gods. Alltså massor blir lika väl fröjda vare sig att ha erotik eller förtära choklad. Man upptäckte detta tes genom att observera att choklad konsumtion i de underjordiska yngel tukthus i Kremls är högt, tillsammans med den alarmerade signalen från Afrika att partisan ynglingar kohandlar sina populära Kalasjnikov med godis. Som en direkt konsekvens av denna iakttagelse lagstiftades direkt att godis priset skall höjas i tukthusen av hälsoskäl. Och exporten av godis till Afrikanska länder skall beskattas höggradigt. Dessutom ett nytt lag stiftades för de proletära massorna för att effektivera produktiviteten hos dem. Tack vare denna banbrytande och ortodox godkänt upptäckt lagstiftades att begravningsceremonier är förbjudna med en omedelbar verkan. För våra medarbetande ortodoxa elitpräster bekräftade - direkt efter upptäckten – att det är rena rama ”Bullskit” att det skall finnas själ, det är bara uppdiktat av horborliga religiösa som tror inte på de vetenskapliga generna. Hur som helst, begravningsceremoni förbjuds för massorna, de förtär istället godis på sina arbetsplatser med reducerat pris samtidigt som njuter av sina unika existens. För att utföra rönet ännu mera av politiskt argument, delad man ut godis till ett folkligt reducerat pris till de välbärgade ursinniga upprörda folkliga agenter som var inte överens med vattnets fryspunkt. I samma ögonblick bad ”Chair Man” de övriga representanter kvarstå tysta och observera rönet. Under tiden förrättade ”Chair Man” bön i samråd med de ortodoxa sällskapen medan de prostituerade sällskapen fick gå ut under andaktsstunden.

Notering 5: Med oförväntade trollbunden verkan fick alla beskåda att de rosenrasande upprivna representanterna blev så vilsamma och tama att inte ens våra scientister kunde tro på sina utstående ögon eller genomlidande psyke. Försöksverktyg till och med tackade nej till det kostnadsfria Kubanska cigarren efter sina utlösningsmekanismer. Sedvanligt, skulle detta experimentet bevisas omedelbart ty alla tveaktigheter skulle bortkastas omgående som regel. Bevis utförning gick på att de fördetta upprivna folkliga agenter tillåt sina fruar ha könsumgänge med andra kamrater utan att uppvisa någon svartsjuka som helst, de har ju gjort det före äktenskap och blivit frälsta av vår ortodoxa elit präster.

… En mängd berättelser om de erotiska gruppexperiment som iscensattes av å ena sidan Ivanov Vjatjeslav tillsammans med hustrun, skaldinnan Lidija Zinovjeva-Annibal, och av å andra sidan Dmitrij Merezjkovskij med hustrun, författarinnan Zinaida Gippius; i bägge grupperingarna deltog en tämligen vid krets ur den intellektuella Petersburgseliten…
… ”Erotiken var hos oss alltid idealistiskt färgad”, skrev han och tillfogade att
Ivanov framför allt ”Var frestad av att få makt över själarna” och på det
området var han en virtuos. ”Hans genomträngande ormblick, särskilt mot
kvinnor, fungerade obevekligt.”…
… Det var ännu långt till den sexuella revolutionen, men den ryska traditionen känner
väl till den populära religiösa gisslarsekten som förenade ihärdig fromhet med rituell promiskuitet (otukt), och det var just vid den här tiden som minnesbilderna
av gisslarna var ovanligt levande…
... År 1925 skrev Lidija Ginzburg: ”Erotiken har blivit själva hörnstenen i litteraturen, främst som ett ofördelaktigt motiv.” Och Detta liv har nått oss via en del
sociologiska undersökningar om ungdomarnas sexuella beteende. Som helhet
vittnar de om ett otraditionellt och desorganiserat sexualliv hos studenter i
början av 1920-talet. De många tidiga äktenskapen, de ofta förekommande
skilsmässorna och aborterna som var nästan dubbelt så många som antalet
födslar fanns där vid sidan av helt orealistiska attityder, en allmän
otillfredsställelse och klagomål över sexuella problem. Tre fjärdedelar av
studenterna i Odessa 1927 ansåg att de var i behov av ett mer intensivt könsliv,
och 41 % klagade över sitt svaga sexuella intresse. ”Lektionerna, tankearbetet
och all den väldiga intellektuella energi man lägger ned, detta i kombination
med felaktig kost, förvärrar allvarligt de sexuella problemen”, skrev en samtida
forskare… Enligt Aron Zalkind skall 85 % ha lidit av ”nervösa eller bronkiska
besvär”. … Självmordsvågen i storstäderna … I sina svar på frågor om ”sexuell socialhygien” uttryckte studenterna ( Framtida ryska regeringschefer )
radikala önskemål om att staten skulle
tillgodose en jämlik tillgång till kvinnor och öppna gratis bordeller…
Aleksandr Etkind, Psykoanalysen i den ryska revolutionens tid, En omöjligt passio
n



Brezhnev in a lip lock with the former head of East Germany E. Honecker



Alla iakttog att varenda folklig agent var komfortabla under tiden. Detta bevisade Hegels sjunde terminologi och Lenins favorit åtanke från den sibiriska vistelse, att då alla arter växlar sina medspelare med varandra med lagd brännande process uppstår ett tillstånd där alla inre motsättningar har lösts upp: det kommer då inte att finnas någon alienation, fullbordad kamratskap med andra ord. Slutsatsen var någorlunda givet: varför bli svartsjuk då om det är lika bra att ha könsdrift med en obehörigt eller konsumera en främmande godsak, samma upplevelse i det kemiskaliska genetiska världen. Eftersom alla eliter av natur är för en systematiserad kunskap och kamratskap började ”Chair Man” dela ut godis till alla folkliga burgna kamrater till en attraktiv pris …

Notering 6: Men detta banbrytande experiment var inte helt revoltmässigt epokgörande. För kommunism läran hade redan bevisat att varje familj presenterar i regel ett hor borgarklass, härkomsten och roten till de äckliga borgarsamhällena. Så de starka familj banden mellan medlemmar skall förgöras med all medel, den ruttnade rotfästet alltså. Vi har redan experimenterat med några av våra godvilliga allierade östereuropier genom att bland annat låta folk självmant lida finansiellt för det vetenskapliga ändamålet.

[2:102] De ägnade sig åt det som djävlarna lärde ut beträffande Salomons kungadöme. Salomon var emellertid inte en icke troende, men djävlarna var icke troende. De lärde människorna trolldom, och det som sänts ner via de två änglarna Haroot och Maroot. De båda avslöjade inte sådan kunskap utan att förklara: ”Detta är ett test. Ni ska inte missbruka sådan kunskap.” Men människorna använde det i onda planer, som att bryta upp äktenskap. De kan aldrig skada någon mot Guds vilja. Med andra ord lär de sig vad som skadar dem, inte vad som hjälper dem, och de vet mycket väl att den som utövar trolldom inte kommer att ha någon del i Livet Efter Detta. Om de bara visste hur bedrövligt det de säljer sina själar för är.

Vissa försök instrument började sälja sina barn till olika verksamheter. Vissa började sälja sig själva för att försörja sina barn, de flesta djur vill ju skydda sina barn. Detta resulterade i sin tur att de uppvuxna barns begåvning vänjade sig till sina föräldrars icke påtvingande skolat yrkesbana och dessutom accepterad i samhälle. Detta har led till i sin tur att man har börjat med att sälja sina syskon eller kamrater för kapitals skull ute i hotellen eller andra ställe särskild för de rika västlänningar och det helt acceptabel i samhälle. Detta vetenskapliga rön bevisade ännu mera Marx teorin att det ekonomiska förhållandet i samhället visar människans rätta ansikte, det djuriska ursprunget, kapital är viktigast. Prostitution ledsagade i sin tur att turismen ökade markant. Och detta har led till att västisar har vänjs sig också skökas samtidigt bär de kors. Alltså man med ett enda åtgärd har blivit med av de onda starka familjband, samvetskval och svartsjuka, alla oönskade kemikalier är urtvätta nu och för att inte tala om uppgående Marxistiskt ekonomin. Detta lyckade experiment applicerades i alla våra allierade öststater, för i tiden stora nationer i regionen med stolthet för att inte prata om värdighet med en aning motstånd från Tjetjenien.


Numera finns det så Kallade Sigeh- hus* i Iran. Män går ditt och betalar en mulla (som kan förstås Koranen) som läser Koranen och tillåter män att gå till sin Sigeh och ha samlag med henne för en gång för att senare hon skall blir Sighe till andra män.

Denna åtgärd skall också tillämpas i den rika Iran för de flesta som gifter sig är oskuld och det är mot kommunism, vi bryr oss, vi bryr oss. Det har vi alltid gjort det, vi bryr oss för det privata förhållandet är grunden till det sociala förhållandet, vi bryr oss om, kärlek till nästa, kärlek till nästa djur, … vi bryr oss, vi bryr oss…

Notering 7: Den cigarr avkopplande ”Chair Man” fullbordade detta Charlatanstycke med ”Shut The Fuck Up” åt upphetsade agiterande sekreteraren som sjung i sällskap med de prostituerade och bad om att anstifta nästa Charlatanstycke med samtycke av de ortodoxa elit kamraterna.

[2:226] De som tänker skilja sig från sina fruar ska vänta i fyra månader, om de ändrar sig och försonas är Gud Förlåtare, Barmhärtig.

[2:234] Vad gäller de som dör och som lämnar fruar efter sig, ska deras änkor vänta i fyra månader och tio dagar. När de väl uppfyllt tiden,
begår ni inget fel om ni låter dem ägna sig åt vilka rättfärdiga angelägenheter de än önskar. Gud är fullt Medveten om allt ni gör.


* Sigeh ( ﻪ ﻘ ﯿ ﺼ ) är ett tillfälligt äktenskap mellan en man och kvinna.


[65:0 - 3] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
O ni profet, när ni människor skiljer er från kvinnorna, ska ni försäkra er om att en skilsmässoperiod uppfylls. Ni ska beräkna en sådan period exakt. Ni ska vörda Gud er Herre. Tvinga dem inte att flytta från sina hem, ej heller ska ni göra livet så hemskt för dem, att de ger sig av på egen hand, såvida de inte begår ett bevisat äktenskapsbrott. Dessa är Guds lagar. Den som överträder Guds lagar begår en orättvisa mot sig själv. Man vet aldrig; kanske Gud vill att detta ska resultera i någonting bra.
När perioden väl har uppfyllts får ni försonas med dem rättvist, eller fullborda separationen rättvist. Ni ska låta två rättvisa vittnen bevittna skilsmässan inför Gud. Det är för att upplysa de som tror på Gud och den Sista Dagen. Den som vördar Gud, kommer Han att skapa en utväg för.
Och kommer att ge till honom från håll han aldrig förväntat sig. Den som litar på Gud, behöver ingen annan än Honom. Guds befallningar utförs. Gud har fastställt ödet för allting.


Det finns också Moral poliser, eller rättare sagt Moral miliser som då och då invaderar städer och kontrollerar män och kvinnor i sällskap med varandra om de är
gifta eller är syskon för att enligt de avhålla samhälle från” olagligt prostitution ”.

[49:12] O ni som tror, ni ska undvika all misstänksamhet, för till och med bara lite misstänksamhet är syndigt. Ni ska inte spionera på varandra, ej heller ska ni baktala varandra; det är lika avskyvärt som att äta köttet av er döda bror. Ni hyser verkligen avsky mot detta. Ni ska iakttaga Gud. Gud är Frälsaren, Barmhärtigast.


[2:235] Ni begår ingen synd om ni tillkännager er förlovning med kvinnorna, eller om ni hemlighåller det. Gud vet att ni kommer att tänka på dem. Ni ska heller inte möta dem i hemlighet,
såvida ni inte har någonting rättfärdigt att diskutera. Fullborda inte äktenskapet förrän deras tid väl har uppfyllts. Ni ska vara medvetna om att Gud känner till era innersta tankar,
och iakttag Honom. Ni ska vara medvetna om att Gud är Förlåtare, Medlidsam.

[4:16] Det par som begår äktenskapsbrott ska straffas. Om de ångrar sig och ändrar sig, ska ni lämna dem ifred. Gud är Frälsaren, Barmhärtigast.

[24:2] Äktenskapsbryterskan och äktenskapsbrytaren ska ni piska med hundra rapp vardera. Tveka inte av medömkan från att utföra Guds lag, om ni verkligen tror på Gud och den Sista Dagen,
och låt en grupp troende bevittna deras straff.

16 årige Ategeh Rajabi Hängdes på torget I Neka i Norra Iran Sedan Hon dömdes för handlingar ”oförenliga med kyskhet”… Hennes manliga medbrottsling dömdes till hundra piskrapp…
Text TV, SVT den 25 augusti 2004
Kommentar: ”Hon - säkerligen - tjänstgjorde inte i Sigeh- hus
Eller ville hon vara muslim…”


[16:128] Gud är med de som för ett rättfärdigt liv, och de som är generösa.

[16:90] Gud förespråkar rättvisa, välgörenhet, och att ta hänsyn till släktingarna. Och Han förbjuder ondska, synd, och överträdelse. Han upplyser er, så att ni ska kunna ta er i akt.


-------------

Plan Ekonomiskt stycke 1

Att Iran inte på några villkor som helst sanktionera USA att bedriva spioneri mot oss, som de gör det för närvarande. Iran skall omedelbart inleda samarbete efter revolutionen med anti-religiösa länder som våra allierade Nord Korea, Kina, Kuba, Sudan och alltmer långsamt broderligt med oss, sin ärke- vän, Sovjetunion för att inte väcka uppmärksamhet. Iran skall bygga upp sin kommunistisk timrade militär till skillnad från Shahen med USA på sin sida, under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss åt religiösa idioter till iranier.

[ 3:28] De troende förenar sig aldrig med de icke troende i stället för de troende. De som gör det förvisas från Gud.

För att vinna ännu mer rikedom för oss själva och samtidigt strö salt på redan sargade relationer mellan sunniter och shiiter, skall Saddam vår allierade få grönt ljus att anfalla en gång till Iran. Saddam, muslimen som beundrar oss och Stalin, och samtidigt får ekonomiskt hjälp av de blåögda väststaterna, mål helgar ju medel. Saddam, som Lenin som lurade Tyskarna, skall lura de troskyldige kristna och får hjälp och stödd av de för att senare bli den demokratiske muslimen som står mot USA: s tortyr och dödande i regionen och i hela världen. Att backa upp en sådant demokratisk och Islamisk land styrd av Saddam Hussein är mycket väl snällt av oss, vi bryr ju oss om alla sorts verktyg. Och vi skall ställa upp med allt i vår förfogande, i vår makt och hjälpa både Iran och Irak under kriget, de behöver ju stöd för Lenins skull. Alltså kriget skall välkomnas av oss ryssar i Sovjet men troligen inte av muslimerna på både sidor. När de både muslimiska länder Iran och Irak är i krig har de förstås inte tid eller resurs - införskaffad av oss - att hjälpa sina muslimska bröder i Afghanistan. Då våra flaggor inte skall brännas. Folket inte skall storma in i vår ambassad och ta våra verktyg som gisslan. Vår flagga skall stå kvar både för och efter kriget och skall inte brännas. Och på så sätt iranska djurarten kommer att glömma Khomeinis yttrande: ”Amerika är värre än Sovjet, Sovjet är värre än Amerika och England är värre än de två.” De både troende muslimiska befolkning skall försvaga varandra medan vi skall ta itu med de Afghanska muslimerna utan något bekymmer. Detta under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss, åt de religiösa kapitalisterna som har bara tjugo procentiga skatteregler för de flesta verksamheter, mindre än de flesta höger horor.

Och med förutsättning att både Iran och Irak propagerar stadig - under det obarmhärtiga pågående kriget med varandra - att de är den enda landet som skall frigöra palestinier av horungar.

Khomeini: Vägen till Jerusalem är genom Iraks Karbalä.

[2:204 –205] Bland människorna finns kanske den som imponerar på er med sina uttalanden beträffande detta livet, och som kanske till och med ber Gud att bevittna sina innersta tankar, medan han är en väldigt ivrig motståndare. Så fort han ger sig av far han omkring på jorden med osanning och förstör liv och egendom. Gud älskar inte korruption.


Kriget utarmar de båda ländernas ekonomi, och hundratusentals opium påverkade varelser kommer att avlivas enligt planuppfyllning. Under tiden alltså före, under och efter vapenstilleståndet skall avrättningar av intellektuella och politiska fångar under namnet landsförräderi försättas i hög mån för att våra eliter bekymmer fri utföra sina gudstjänster och ta alla platser.

Officiellt mellan slutet av juli och slutet av december 1988 avrättades cirka 1 200 politiska fångar, officiellt…

Många av fångar skall hållas fängslade i flera år, utan rättegång för att fullfölja vetenskapliga studier för att avlidas senare. En del skall dömas till långa fängelsestraff för ringa förseelser som att delat ut tillåtna tidningar under revolution som förbjuds vid krigets början och de skall kvarhållas i fängelse efter avtjänade straff - ledningens auktoritet och våldets legitimitet är tvungen att visas upp och det med nöje.


Men Khomeini skall inte straffas - att han har bland annat skakat hand sin framtida ärkefiende som Rajavi med tagna bilder tillsammans. Khomeini skall inte straffas att hans umgängelse med sin före detta allierade som till och med var med honom i sitt flygplan mot Iran från frankrike och avrättades på grund av att de var rika som Gotbzadeh. Gotbzadeh påstod under rättegången att hans rikedom kommer från hans bror.
”Jag har min brorsas kostym” uttalade han i rättegången - död åt de borliga…


Och samtidigt både länder - med sina försvagade militär, försvagade ekonomi, utslitna folk, allt slags tilltrasslade och kaotiska samhälles förhållande tack vare långa kriget i sällskap med massförflytningar som katalysator - skall stå mot supermakten och fria Palestina. Det under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss åt de djuren som avlivar varandra.

Med hjälp av det fortgående kriget mellan Iran och Iraq, varken iranier eller irakier skall över huvud taget bry sig eller bli påmind om sina afghanska bröder som slaktas av oss. Detta leder till att ingen skall i fortsättning undrar Iraks och Irans fina relation med oss kommunister, under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss åt de okunniga horkapitalisterna.

Och när vi har inkasserat tillräckligt såsom ekonomiskt vinst av de både krigande muslimiska länder skall de hava bröder relationer med varandra och kämpa tillsammans mot Israel och stora Satan.

Saddam lät cirka 100 Irakiska krigsflygplan ”söka asyl” i Iran under Kuwaitkriget.
Detta skall vara en anledning att Iran skall köpa MiG…
Irans mäktigaste man, Rafsanjani efter Irak-Iran kriget:” Saddam är som min bror”.


Alltså de skall ej på riktigt hota varandra eller oss i framtiden, vem annars skall köpa vapen och ammunition av oss då, förutom det luspanka afrikanska stammen. Under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss åt de rivaliserande ledarna som skall befria palestinierna.

För att gynna vårt finansiella dilemma, skall kriget vistas långt varigt mellan Irak och Iran. Den iranska revolution ledaren, ap-gosse mullan skall ha upplöst landets krigsmakt under revolutionen, för det kommer att ta långt tid att samla ihop resurser och det effektiv med hänsyn till de avrättade officerarna under revolution.

Folkets Kampanj: ”Våra Arme bröder, varför dödar Ni era bröder”, ”Vår muslimska arme broder, vi är ju också muslimer varför dödar Ni oss”... …Och senare Khomeini upplöste försvarsmakten.

Alla gamla krigsmaktens ”Huvuden och Experter” skall massakreras med alla medel. Först och främst på grund av de är allesammans utbildad och tränad i västvärlden främst i USA. Detta gör att Iranier inte kan försvara sig mot Saddam för Shahen hade demonstrerat Saddam sin mäktige krigsmakt förut. Massakrering skall tillämpas med några fruktsamma medel som den sedvanliga stämpling som antirevolutionär,

Khomeini lät Militär överbefälhavarna avrättas direkt efter regim skiftet. Avrättade Generaler: Mehdi Rahimi , Biglari, Khosrodad, Naji Moghadam, Neshat, Amini Afshar, Pakravan, Nasiri…
Hur många andra avrättades i hemlighet…


som revolt,

Iran var överlägst över Iraks flygstyrka i början av kriget… Khomeinis uttalande om Iranska piloter som avrättades: ”Döda de alla, från de stora till de små, nåd ingen av dem skall få.”
Det står i Irans kalander den 11: e Juli : ”Upptäckt av amerikansk revolt i Nojje”


Kommentar:
Hur kunde de 22 piloter göra kupp mot Khomeini som hade 98% av iranska folket
bakom sig och hade krossat Shahen och hans militärmakt precis?
Eller kanske de var mot MiG affären med China för de visste redan att det är en början…


--------
“Despite Iraqi success in causing major damage to exposed Iranian ammunition and fuel dumps in the early days of the war, the Iranian air force prevailed initially in the air war. One reason was that Iranian airplanes could carry two or three times more bombs or rockets than their Iraqi counterparts. Moreover, Iranian pilots demonstrated considerable expertise. For example, the Iranian air force attacked Baghdad and key Iraqi air bases as early as the first few weeks of the war, seeking to destroy supply and support systems. The attack on Iraq's oil field complex and air base at Al Walid, the base for T-22 and Il-28 bombers, was a well-coordinated assault. The targets were more than 800 kilometers from Iran's closest air base at Urumiyeh, so the F-4s had to refuel in midair for the mission. Iran's air force relied on F-4s and F-5s for assaults and a few F-14s for reconnaissance. Although Iran used its Maverick missiles effectively against ground targets, lack of airplane spare parts forced Iran to substitute helicopters for close air support. Helicopters served not only as gunships and troop carriers but also as emergency supply transports. In the mountainous area near Mehran, helicopters proved advantageous in finding and destroying targets and maneuvering against antiaircraft guns or man-portable missiles. During Operation Karbala Five and Operation Karbala Six, the Iranians reportedly engaged in large-scale helicopter-borne operations on the southern and central fronts, respectively. Chinooks and smaller Bell helicopters, such as the Bell 214A, were escorted by Sea Cobra choppers. In confronting the Iraqi air defense, Iran soon discovered that a low-flying group of two, three, or four F-4s could hit targets almost anywhere in Iraq. Iranian pilots overcame Iraqi SA-2 and SA-3 antiaircraft missiles, using American tactics developed in Vietnam; they were less successful against Iraqi SA-6s. Iran's Western-made air defence system seemed more effective than Iraq's Soviet-made counterpart…
Federal Research Division,
http://lcweb2.loc.gov/frd/cs/cshome.html


Kommentar: Och sovjet, Irans blivande bundsförvantskap stödde Irak i högt grad,
för att sedan bygga upp Irans makt.



… Iran : Forces Abroad and Foreign Forces Independent:
Lebanon (150): Revolutionary Guard, Sudan (Military Advisers)…
Currently about 400 military technicians staff from China, North Korea,
and the Russian Federation are stationed in Iran.
Federation of American Scientists,
http://www.fas.org/main/content.jsp?formAction=297&contentId=161



som konspiration,

Avrättning av högsta överbefälhavaren i den väldige 77: e Khosestan Division ) och högsta överbefälhavaren i 21: e …

eller genom rena rama olyckliga olyckor,

September 29, 1981:
Över femtio högtuppsatta militärer och revolutionära garder omkom i en enda flygolycka,
”De allesammans skulle färdas till en militär överläggning”, meddelades sorgfull via massmedior.

Kommentar: Även under fredstider skall inga högtuppsatta militäre eller nyckelpersoner färdas tillsammans med anledning av terrorist attacker, olyckor.. Och de färdades med en sovjet tillverkade civilplan, Topalov, under fullt pågående krig. Och Iran hade sina egna amerikanska flygplaner. Hela Iranska flyg vapnet var amerikanskt.


eller helt enkelt avlivas under kriget.

”Flera högtuppsatta militärer martylikt stupades i fronten. De kämpade hjälte modigt till det sista, man mot man”, meddelades flera gånger i rad sorgfull via massmedior.
Kommentar: ”Hjärnor” kämpar i fronten, ”Hjärnor” skall vara högt skyddade och äventyra inte sina ”Hjärnor”, det är ju ett klar utgångspunkt, ett måste för krigsmakten.


Men vi skall ju ersätta de stupade hjärnorna i armen, självklart vi bryr oss om massor som skall kämpa Israel, det är vår människovänliga uppgift att stöda eliter som Saddam och hans folkkära kamrat Arafat. För att vetenskaplig studera krigstillståndet av de olika inblandade djurarterna och fyndigare för våra scientister, skall revolution ledaren se till att Saddams invasionsmakt och stagnation i iransk mark skall tas upp först efter en vecka,

”Vi kunde inte kommunicera med de störtade områdena…”
Kommenterades detta i massmedior när folk fick veta Iraks anfall …


eller beskylla systematiskt USA eller dess allierade att de expedierat …

En av de nyaste roande beskyllningarna, August 2003:
”USA har visat sitt rätta ansikte ännu en gång till och expedierade Ayatolla Muhammed
Bakr Hakim och FN: s sändebud Sergio Vieira de Mello och tillsammans med över 90 personer i det överlagda bombdådet i Irak.”



Kommentar: Iran anklagar inte sin allierade Ryssland med sin insats mot muslimer i Tjetjenien och Afghanistan. Ryssland ( som har förlorat sin trogne muslimiske Saddam, Stalin beundrare i regionen) utpekas inte av sin allierade Islamiske republik. Ryssland med de systematiska våldtäkterna på muslimska kvinnor och barn i Tjetjenien anklagas inte någonsin av sin allierade andliga ledare. Tjetjener är enligt Irans utrikes departement är terrorister… Iran stormar inte Rysslands ambassad, Iran bryter inte sin relation med Ryssland, Iran varken bildar något partisan grupp eller stöder någon Tjetjeniskt motstånd grupp.




Falluja, Iraks motstånd hjärta, 2004-07-23
Bilden från Dagstidningen Iran Kommentar: visst Iran hejar på Saddam…



[2:193] Ni får slåss emot dem för att utplåna förtryck, och för att dyrka Gud fritt. Om de avstår ska ni inte angripa; anfall är endast tillåtet mot dem som angriper.

Kommentar: Det är USA, England och de allierade som reagerade enligt Koran, Vad gjorde andra muslimska länder?

Kommentar: Kommunisterna deltar i demonstrationståg runt i världen i full grad mot Amerikas insatts i Irak och bränner deras flaggor. De är säkert rädda att Saddam Skall avslöja sin samarbete med kommunister, Bath- partiet… Det kommer (utan tvivel) att ta långt tid att hitta en muslim och beundrare av Stalin som skulle leda muslimiska massor, ack det gjorde så ont. Saddam, eliten som fick både förbluffande ekonomiskt stöd och militär hjälp av Ryssland ( Tiotals miljarder amerikansk $ i militär utrustning, och…) med sin häpnadsväckande ekonomisk obestånd. Men Rysslands flaggor finns inte i kommunisternas händer att brännas runt i världen, Rysslands med sin pågående ansträngning i Tjetjenien som har varit i full gång i flera år. Kommunisterna samlas inte att delta i något demonstrationståg runt i världen för tjetjenska folket. Visst de håller ihop så länge man är svag men så fort de tar makten, det blir annat sak…


Så fort efter Saddams fall visar medierna världen runt - de Irakiska kommunisterna som deltar i ett saligt massuppträdande för Saddams tillfångatagande av USA.
Tackar Marx att det saknas nu en elit som är antisionist, tackar Marx att det saknas nu en elit som är antiamerikanskt, tackar Marx att det saknas nu en elit som är populär hos ryska humanister, tackar Marx att det saknas nu en elit som vi hjälpte honom att få makten, tackar Marx att det saknas nu en elit som torterar oss kommunister, vi kommunister som är för demokrati med assistans av mål helgar medel …

Och vi irakiska kommunister avvaktade tills Saddam blev tillfångatagen får vi hade självklart väntat på det bästa…


Och vi skall naturligtvis se till att demokratisering av vårt land typ västerlands modell skall
fullbordas med all medel till förfogande med Koran sure i pannband och Kalasjnikov i handen får troget vår ed, kommer vi …

Milisledaren al-Sadr, ( Mulla som måste kunna Koranen utan till! ) efter avslöjandet av tortyr på Irakiska fångar: ”Vi skall göra samma sak med amerikanska soldater,
vi skall hitta också en kvinnligt amerikansk soldat…”
Och de så kallade ”Islamiska miliser” hals hugger journalister, lastbil förare…

[17:82] I Koranen sänder vi ner botemedel och nåd för de som tror. Samtidigt ökar det endast ondskan hos de som överträder.

[2:178] O ni som tror, likvärdighet är den lag som fastställts för er när ni handskas med mord - en fri för en fri, en slav för en slav, en kvinna för en kvinna. Om man benådas av offrets familj, är ett tacksamt gensvar på sin plats, en skälig kompensation ska också betalas. Detta är en lindring från er Herre, nåd. Den som inte helt och hållet uppträder enligt detta,
ådrar sig ett smärtsamt straff.


[5:45] Och i den ( Toran ) fastställde vi följande för dem; ett liv för ett liv, ett öga för ett öga, en näsa för en näsa, ett öra för ett öra, en tand för en tand, och en likvärdig skada för en likvärdig skada. Ger man upp sin rätt som välgörenhet, kommer det att sona för synderna man har.
De som inte styr enligt Guds uppenbarelser är de orättvisa.

[53:38 - 39] Ingen själ bär synderna av en annan själ. Alla människor ansvarar för sina egna gärningar.

[35:18] Ingen själ kan bära synderna av en annan själ. Om en själ som är full av synder ber en annan att bära en del av sin börda, kan ingen annan själ bära någon del av den, även om de var
släkt med varandra. …

[9:10] De iakttager aldrig lika rättigheter gentemot någon troende, ej heller upprätthåller de sina förbund; dessa är de verkliga förbrytarna.

[47:4] Möter ni de icke troende (i krig) får ni slå deras halsar. Tar ni dem tillfånga, får ni släppa dem eller hålla dem gisslan tills kriget tar slut. Om Gud så önskat, skulle Han ha kunnat ge er seger utan krig. Men Han testar er på så sätt med varandra. Vad gäller de som dödas för Guds sak, kommer Han aldrig att låta deras uppoffringar gå till spillo.

Milisledaren al-Sadr i Irak byter sina löften gång på gång - mål helgar medel – och de godtrogna allierade koalitionen accepterade gång på gång …
Kommentar: De godtrogna allierade borde ha gjort samma sak som deras imam Ali:
”Varna de en gång och då tidsfristen går ut krossa de var de än befinner sig även om bar Koranen i handen.” Milisledaren al-Sadr vet säkert när och hur gjorde hans imam Ali…


[76:7 -8] De uppfyller sina löften, och vördar en dag som är extremt svår.
De donerar sin favoritmat till den fattige, den föräldralöse, och till fången.

Och vi kommunister skall sjunga ut ” GO HOME YANKEES ” för att bygga upp ett kommunistiskt stat med en idol som typ Ayatolla samtidigt vi skall sedan anklaga USA och England och andra allierade att de tog bort Saddam och sedan lämnade Irak i anarki, det är därför en Ayatolla, diktator tog över makten i ett religiöst land …


Efter en veckas försenade besked av Saddams inmarsch inne i Iran, kommer vår sovjetiske krigsmakt, Irakisk stadga sig ordentligt i Irans mark och då kan försvara sig i utmärkt skikt. Under förutsättning att vi inte skall skratta ihjäl oss åt de muslimska idioter som dödar varandra och propagerar död åt USA och vi skall både fria Palestina.

----------------------

Charlatan stycke 3

För att vissa vår jungfruliga icke inblandning av vad som pågår och vissa vår deltagande för Engelsmännen så kallade gamla Imperialika hundar, Amerikanerna typ stora Satan och judar, Satans horunge - som skall vinna en annan mäktig fiende av apmullan som skall bli senare vår öppet broderligt allierade gossemullan - och för att få de med oss att kriga mot nya djurarten som inte ens respekterar de internationella rättsreglarna skall olika åtgärder igångsättas.




Cuban President Fidel Castro points out a monument to Iranian President Mohammad Khatami, left, Saturday in Havana, Cuba

CNN. com
September 30, 2000
Web posted at: 4:34 p.m. EDT (2034 GMT)
HAVANA (AP) -- Iranian President Mohammad Khatami met Saturday with Cuban leader Fidel Castro during an official visit to the island following the OPEC summit in nearby Venezuela.
Just before the talks at the Palace of the Revolution, the two men greeted one another before local and international media: Castro in his typical olive military drabs; Khatami, in the flowing robe and black turban that signifies his descent from Islam's 7th century prophet Muhammad.
What was discussed was not announced. Cuba's state media earlier indicated that the leaders would talk about a variety of trade issues, and discuss establishment of a direct maritime link between their countries.
Trade between Cuba and Iran totals about $100 million annually, concentrated primarily in the areas of sugar and other agriculture, the fishing industry and biotechnology.
It was not announced if they would discuss petroleum, a leading economic and domestic issue for a communist country, which was almost totally dependent on its socialist allies for fossil fuels before the Soviet Union broke up a decade ago.
In recent years, Cuba has increased its production of oil and gas for domestic consumption, especially for the generation of electricity, but remains dependent on fuel imports.
Castro invited Khatami to visit Cuba when they first met at the summit of Non-Aligned Countries in South Africa in 1998.
Khatami was a central figure at the summit of the Organization of Petroleum Exporting Countries that wrapped up Thursday in Caracas. After the OPEC summit ended, Khatami and Iraqi Vice President Taha Yassin Ramadan discussed upgrading diplomatic relations between their countries that have been frayed since their 1980-88 war.



Först revolution ledaren före krigets utbröt skall alarmera amerikaner i enlighet med Lenin –Che: s riktning att revolutionen skall exporteras till andra västvänliga länder i regionen. Särskild den ömtålige Saudiarabien skall påpekas som har bra fot med USA för sin olja och med sin viktiga geografiskt läge, Saudiarabien som har utestängd oss gudlösa hedningar till motsagt till Saddam.

En av de vardagliga kampanjerna mittibland folk:
”Vi skall rädda de, Saudiaraberna från amerikaner.”

Kommentar: Hur många Iranier kommer ihåg det här:
”Vi skall rädda de, Irakierna från Sovjetunion eller
Vi skall rädda de, Afghanerna från Sovjetunion.”


Och för det andra skall revolution ledaren hota Israels existens som Marx,
Detta för att Israels är också en ömtålig punkt för USA: s. Samtidigt Nordkorea skall hota Japans existens för att garva lite mera.

Khomeini: ”Det finns ingen Israel.”

Och för att demonstrera allvaret med allt utsagda, skall revolution ledaren se till att amerikansk ambassad stormas in och dess personal tas till gisslan samtidigt att Englands ambassad förbommas. På så sätt man har visat (djupet) på den Iranska revolutionen och meningen med det, Go Home Yankees, dö åt Israel, dö åt gamla hunden Stor Britannia och revolution export. Vid krigets utbröt, blir vår tur att inkassera olja pengar i utbytte med vapen till både islamiska sidor som skall kämpa batalj mot varandra och efteråt mot judarna tillsammans hand i hand, vid ”Che” vi är så roliga. Till irakierna skall vi fortsätta sälja späckat strid material för de är ju våra muslimska allierade för Lenins skull, vi kan ju inte byta avtal med vår allierade, vi är ju skyldiga att följa internationella rättsreglar ty mål helgar ju medel och dessutom vi är ju fattiga och behöver ekonomiskt stöd för den inkommande invasionen av Afghanistan, det är alltid kostsam att invadera ett land med gammal rustade armé. Vi skall se till att Saddam skall få allt potentiellt hjälp av oss, och från sin fiende som USA och från av alla sina muslimska grannfolk som befinner sig i besinningslös skräck av Khomeinis revolutionsexport, för Saddam är ju bussigare än gossemullan och vill inte exportera revolution och tar inte utlandsrepresentationer som gisslan. Det skall vara ju ett långvarigt krig för Iran innehar ännu mer vapen arsenal än Irak, och det är amerikanskt och effektivare än Iraks som vi har byggd upp. Men under det pågående kriget skall iranier få veta att amerikaner hjälper Saddam med att spionera mot iranska krigsmakten och fransman hjälper irakierna med Mirage, sin avancerade stridsflygplan. Och Mirage planerna är så dyra att Saddam skall få betalningsanstånd av oss att skaffa de med inräknat pilot utbildningen, han behöver ju stöd att krossa Israel, för Stalins skull. Och fransmän, amerikanerna och engelsmän skall sedan anklagas oförglömligt av iranier som hjälpte Saddam under kriget men inga ayatollor skall propagera och anklaga oss ryssar.

… the Soviet Union had provided extensive military assistance to Iraq, and at the same time, continued its efforts to gain leverage on Iran. In early 1987, Moscow delivered a squadron of twenty-four MiG-29 Fulcrums to Baghdad. Considered the most advanced fighter in the Soviet arsenal, the MiG-29 previously had been provided only to Syria and India. The decision to export the MiG-29 to Iraq, also assured Iraq a more advantageous payment schedule than any offered by the West and it reflected Soviet support for one of its traditional allies in the Middle East. (Och senare Iran) Caught in a financial crisis, Baghdad welcomed the low-interest loans Moscow extended for this equipment. Although the Soviets might not receive payments for several years, the sale of military hardware remained a critical source of revenue for them, and they have tried to retain Iraq as a customer. In May 1987, for example, the Soviets provided Iraq with better financial terms in a successful effort to prevent Iraq from buying sixty French Mirage 2000 fighters for an estimated US$3 billion. An additional US$3 billion in sales of helicopters and radar equipment may also have been denied to the French, although it was not possible to determine whether the Soviets agreed to fulfill both requirements. In early 1988, Iraq owed the Soviet Union between US$8 billion and US$10 billion in military debts alone…
Federal Research Division, http://lcweb2.loc.gov/frd/cs/cshome.html


Att saluföra våldsamt information typ enkel riktade är ytterst viktigt, oerhört centralt. Iranier skall inte diskutera att vi säljer vapenarsenal och stöder Saddam med all medel och i fullgrad och det både före och under pågående kriget. För iranier skall samtidigt köpa krig material av oss då det går mot deras policy att handla med supermakter som hjälper Saddam. Vår expertis hjälp till Irak som Kalashnikov, pansarvagnar typ T 54 till T 72, lätta och tunga Kattiyosha (multipel raket lunchers), lätta antitank vapen som RPG 7, hela luftvärnarsenalen, hela det tunga artilleriet och framför allt våra avancerade strid flygplan som MiG skall förbli osynliga för den iranska djurarten, vår populära allierade senare i tiden. Alltså amerikanska inblandning med spioneri och franska Mirage skall inses mycket viktigare än nästan hela vår irakiske krigsmakt. Då när vår inblandning i den Irakiska krigsmakten är omärkligt och obetydligt för iranier, skall vi vid krigets begynnelse börja med att sälja de alldeles nya tillverkade VAZ lastbilar, till en början. Samtidigt de engelska Chieftains och amerikanska M-60 pansarvagnen skall ersättas av vår allierade byracka Kina, som skall hjälpa Iran att krossa Israel och iranska inhemska kommunister. De Kinesiska pansarvagnarna skall kallas senare av iranska soldater för ”två – tusen - metrisk”. För deras maskineri skall förolyckas efter två tusen meter under det heta iranska klimatet särskild i Koshk regionen, med andra ord de islamiska fanatiska mullorna må behöva shoppa ännu mer vapen och arsenal av sin öppet allierade kommunistiske Kina, de hedniska vovvar.

På så sätt vi kan bli förmögna, välbärgade och satsa de intjänade avkastningarna för att tillfredsställa våra eliter och ifall överflöd till massorna. Ju långvarigare krig desto mer förlust för iranier med sina amerikansk uppbyggda arsenal, så vi kan konstruera om Irans krigsmakt från noll pricken, vetenskapligt så att säga.

[13:11] Skift turas om, och stannar hos var och en av er. Och de är framför er och bakom er. De stannar hos er, och vakar över er. Det är Guds befallningar. Således förändrar Gud inga omständigheter för människorna såvida de inte själva beslutar sig för att ändra på sig.
Om Gud önskar motgång för någon, kan ingen kraft stoppa det. För de har ingen annan än Gud, som Herre och Mästare.


Irans militär är i botten och grunden uppbyggd av USA. Flygg- marin- och markstyrkor och ännu värre Iranska generaler, officerare, piloter är utbildad i USA eller Israel i princip. Men då de är borta ur spel skall vi ställa upp och hjälpta mullorna - som dräper inhemska kommunister på låtsas - och ersätta de sörjda officerarna, piloterna, experterna, marterare som vi gjorde i Saddams Irak, han som också dräper irakiska kommunister på låtsas. Det är ju vår plikt att hjälpa våra allierade som dräper sina egna kommunister, vetenskapligt förmodligen. Dessutom all iransk militär utrustning skall handlas främst av oss och våra allierade nationer på så sätt deras ekonomi kommer inte att bryta samman och då de blir tacksamma mot oss i fortsättningen.

---------------------------

Plan Psykologisk stycke 1

Att hjärntvätta Iranska folket är ett avgörande drag för export av revolution. Iranierna skall hysa stark motvilja mot de kapitaliska västländerna även när de har sökt asyl i dessa länder, fientligt sinnelag mot sionismen, förbittring mot amerikaner. Vem vill söka asyl i ”vår håller på demokratiseras” Afghanistan, som delar gränsen med Iran och bortglömt av våra allierade Saddam och andliga ledare? Vem ville ta tillflykt till de länder som har redan ett bedrövlig mänskligt villkor med uselt ekonomi? Vem ville söka asyl i Öststaterna? Vem vill ha fristad i Öststaterna om man kan komma fram till väststaterna? Våra omedvetna Iranier skall spridda ut sina psykiskt hatställd sinne till sina nya landsmän. Brist på förtroende skall de besvara på sina nya lands rättsväsende, evigt misstänksamhet må vara mot dem som är på amerikanernas sida som stöder Israel som dödar palestinierna.

[8:72] Säkerligen, de som trodde, som emigrerade och strävade med sina pengar och sina liv för Guds sak, liksom de som öppnade sin dörr för dem, gav dem skydd och hjälpte dem, är förenade.

[4:114] Det finns ingenting bra med deras privata sammankomster, förutom när det gäller de som förespråkar välgörenhet, rättfärdiga verk, eller för att sluta fred bland människorna. Den som gör det, som svar på Guds läror, kommer vi ge en stor belöning.


Iranier skall bevisa för sina nya landsmän, amerikanarnas sanna onda ansikte. Men Iranier skall inte utspridda antiryska kampanj, man skall inte komma ihåg vad Sovjet gjorde med Iran, med omvärlden. De skall inte vara lagrad att ta ställning mot Sovjet för vi har övergått till Ryssland, allt fientlighet med ryska kommunister är då glömt nu. Det är glömt nu att vi delade Iran, men dö åt amerikaner som befrämjade Shahen och tvingade oss att dra tillbaks vår Röda armé ur Iran.

Och på så sätt vi har tillämpat vår paroll: ”Förvandla det imperialistiska kriget till ett inbördeskrig, med all verktyg till förfogande.” Och givetvis de iranska djur arten skall mörklagd dirigeras av Iranska kommunister – politiska asyler i sina nya kapitalistiska hemländer, nation kära medborgare i västländer allierade med USA – som skall fullfölja kurshållningen av kampanjen, som irakiska kommunister har gjort tidigare. Våra allierade kommunister som stadgade Khomeini under revolutionen, skall vara närvarande i alla länder i fullständig omfattning, upplysa och påminna den sanna religionens ansikte som finns i dessa länder för de unga samtidigt propagera mot vårt ärkefiender.

”Om syndare locka dig, så följ icke” Testamentet 1:10

Och iranska kommunister skall se till att ingen tar upp vårt samarbete med de mullor som slaktar sina inhemska kommunister. De skall se till att inga iranier kommer att häva att Shahen var också muslim och under hans tid fanns det kvinnor som kunde välja slöja eller inte, ha minikjol på sig eller bada med bikini i stränder tillsammans med sina män, främlingar och med västerländska turister och det i 1960 talet, i ett muslimskt land. Och den religionsfrihet som i princip gällde under monarkins tid tog slut med den islamiska revolutionen. Våra iranska eliter skall hissa upp ”Che” Guevaras porträtt och måla om den amerikanska flagga med dödskalle och för att sedan bränna de ner som i Iran. Och förstås då Sovjet är borta hela kampanjer är enkelriktad och det mot USA och dess allierade enligt planerna. På så sätt vi är osårbara och kommer våra eliter skaffa sig sympati hos de orutinerade grönsakerna under tiden, enligt tidsplanerna. Våra allierade i mellanöster skall tillverka självmördare och våra eliter skall naturligtvis föra liktidigt kampanjer mot det kapitaliska folket: ”Israel sluta döda palestinierna”, ”Israel sluta tortera palestinierna”, ”Amerikanerna är dumma, fattar ingenting, deras ledare är världens idiot av den onde typen”, ”Engelsmän är amerikanerna hund” och så vidare. På så sätt kommer även våra icke medvetna allierade stjärnor deklarera att det inte skall finnas något religiös land, titta bara vad händer där nere i mellanöster, då kommer andra att ta efter budskapet så småningom och Israel kommer att isoleras för att senare krossas. Alltså vi har lyckats med att avspärra en kapitalisk stat till en början för att sedan ta itu med den som Karl Marx har sagt: ”Sionistiska judar är grunden till de föraktfulla kapitalistiska borgarklasserna.”

Våra eliter skall se till att historien skall försummas undan. Alla våra historiska handlingar skall förbises. Vi antisemiter som såg till och röstade för en kapitalistiskt israelisk stat till skillnad från England. Våra allierade öststater som gav grönt ljus att bistå kolossalt det nya uppropade riket i början. Och samtidigt vi hjälpte PLO, palestinier och de andra antisemitiska arabstaterna att inte gå med uppropande av Israel. Vi har sett till att palestinier inte acceptera förlust, att inte bli erinrade att man får förlora, vi skall stöda de olyckliga religiösa både direkt och indirekt. De skall inte erkänna för sig själv att deras profet var då och då på flyende fot vare sig under maskopi eller under krig och han hade alltid accepterad fred enligt Koranen vare som förlorare eller vinnare.

Palestinierna skall inte komma till insikt om att alla deras historiska ledare också hade laglig rättighet att ha en vit flagga i sin vänstra hand också. Att inte acceptera att världskartan och inte minst muslimernas historiska karta har ändras gång på gång. Att inte acceptera att inte ens fanns en palestinsk stat innan Israel, att de var koloni under engelsmän med en fredlig samlevnad, väl inte så blodigt som med Israel, de kunde inte ens förvalta sitt eget land och deras Allah förbannade de om de kunde läsa Koranen.


------------------------------


Tacksägelse stycke

För att vissa vår tacksamhet åt våra allierade kamrater - som har sett till att deras landsmän förödmjukar varandra och själva bli förödmjukad i kosmosen genom att söka asyl i andra länder och känna på religionens rätta ansikte och sist men inte minst uppskatta våra nuvarande hjärtliga, broderliga närkontakter och relationer med Ayatollor som har sett till att vi har blivit burgnare, och utvecklar deras arme, hemliga polisen och kärnreaktorer - ägnades åt en timme kokande fnitter, tillsammans med våra hjärnforskare med blandade känslor så som fnissning mixad med förvirring, vilka som ifrågasätter apornas beteende angående skyddande av sina egna. Fnittring avslutades i allvarliga tropiska diskussioner - mellan samarbetande ortodoxa eliter och kommunister gräddor - om att var det apan som blev människan eller rakt motsatsen enligt testamentet. Men man kom till sist överens att korrigera Friedrich Nietzsche paroll med Supermänniska, Människa, Apa och Ap-isomorf eller folkigt sagt ”Den levande förlorade länken”.

Efter denna vetenskapligt genialiskt upptäckt av elit kamrater, typ berusade av skratt och persiskt Vin - man kom på att de iranska elitkommunisterna skall förbjudas söka asyl i Ryssland och Kina av rashygieniska skäl för vi ryssar och kineser vill inte stå till svars för framtida människor. Senare för säkerhets skull, man såg till KGB skall registrera all de iranska elitkommunisterna för att senare avliva de och deras avkomling då hela världen erkänt kommunismen som enda religion. För att dölja denna sanningsenliga vetenskapligt upptäckt från de iranska elitkommunisterna, skall de varmt rekommenderas att söka asyl i väststaterna på grund av att det är deras uppgift att upplysa vad amerikanerna har åstadkommit under decennier och vid polisförhör i ankomst gränserna som asylsökande skall de antyda tydligt: ”Vi har kommit hit för Ni har demokrati.”

[10:27] Vad gäller de som förvärvade synder, är deras straff likvärdigt deras synd. Förödmjukelse är deras lott, och ingen förutom Gud kan skydda dem. Deras ansikten kommer tyckas begravda i mängder av mörk natt. De kommer att vara Helvetets invånare;
där vistas de för evigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar