söndag 24 april 2011

Sovjets Handbok I Persiskt Schackspel: Krossa Israel, Del 4, fortsättning





I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste




Fortsättning:



M : Ja, ja, så där nu. Lugna er Ni. Ta inte illa upp och skärp er. Vi har gott om vetenskapliga experimenten kvar, kommunism är ju vetenskapligt och det innebär att allt skall examineras, experimenteras med olika levande verktyg för att nå målen, ett mänskligt samhälle. Vi har ändrat manuskriptet bara för er behagliga framtids skull, Ni är ju våra eliter. Framtidsforskning är konsten att ta åtgärder innan det börjar bekymmer och Vi ville absolut inte ha något bekymmer. Vi skall spela oskyldigt för att man inte skall upptäcka att något stort är på gång, det har Vi gjort med Irak också. Det går inte säga till iranier att nu när Shahen är borta så Ni muslimer skall lyda ett fåtal eliter som skall styra er som massor med kommunistiska lagar. Vi kan inte ändra iraniers uppfattning om religion, så religion själv skall se till att iranier förlorar sin tro med moraliskt tvång, så att säga enligt Lenin, OK?
IEK: OK.
M : Nu Ni har verkställt och utvecklade ett lyckligt blandning av opersonliga Lenin: s syndfrie skrift som hette ”Vad bör göras” och "Che" Gåh-aga: s teorin att revolution behöver ingen uppbyggnad och inga förberedelser, att det är bara starta en stridande gerilla- och massrörelse, utan att ta hänsyn till andra djur.

[25:43 -44] Har du sett den vars gud är hans eget ego? Kommer du att vara hans försvarare? Tror ni att de flesta av dem hör, eller förstår?
De är precis som djur; nej, de är mycket värre.

IEK: OK.
M : På så sätt skulle alla vägledda själlösa djur omedelbart gripa till vapen och störta den andefattige imperialismen. Låtgåpolitik, låtgåsystem som utmärks av bristande planering och styrning med andra ord. Alltså era riktiga mullor eller godtrogna djur typ hundar har inte förberett sig i förväg någonting alls för riket efter revolution såsom lagstiftning eller författningsförslag, det var ju varit världens snabbaste revolution i ett land med så stor militär makt. Nu när muslimska massorna har makten med alla sina plundrade militär vapen i handen, så kan man inte heller ta makten ifrån dem. Det kommer att ta tid att ert land stabiliseras mot öst så kallade frivilligt med Koran i handen, ha, ha...

[28:47] Därför kan de inte säga, när en katastrof drabbar dem som konsekvens av deras egna gärningar: "Vår Herre, om Du skickat en budbärare till oss, skulle vi ha följt Dina uppenbarelser, och varit troende."

IEK: Ha, ha…
M : Alltså både låtgåpolitik och låtgåsystem behöver sin tid att växa ut ur kaosartade triumfen, den helige revolutionen enligt Lenin. Först Ni skall beundra Ayatollan att han tar makten, en starkt auktoriserat ledare krävs så att ingen vågar ifrågasätta hans makt eller lämplighet. På så sätt han får en stabil position och alla kommer att respektera honom som Lenin som blev accepterad och dyrkad.

[33:45] O profet, Vi har sänt dig som ett vittne,
en bärare av goda nyheter, och som en varnare.

[35:24] Vi har sänt dig med sanningen, en bärare av goda nyheter, och som en varnare. Varje samhälle måste få en varnare.

[39:41] Vi har uppenbarat skriften genom dig för människorna, sanningsenligt. Därefter är den vägledde vägledd för sitt eget bästa,
och den som går vilse går  vilse till skada för sig själv. Du är inte deras försvarare.

[48:8] Vi har sänt dig som ett vittne, en bärare av goda nyheter,
och en varnare.

[4:80] Den som lyder budbäraren lyder Gud. Vad gäller de som vänder sig bort, har vi inte sänt dig som deras förmyndare.

IEK: Men det går ju inte. Det historiske islam säger att man skall välja sina ledare…
M : Men vad?
IEK: Shiiter påstår att Mohammad önskade att Ali skulle bli hans efterföljare efter sin bortgång men muslimer efter Mohammads bortgång, röstade bort Ali, för dem tyckte att Ali var för ung och istället Abo Bakr blev deras ledare för han var äldre. Och Ali accepterade valet, det första historiska valet i Islams historia och det efter Mohammads död, men shiiter påstår att Ali är första ledaren efter Mohammad inte Abo Bakr, till skillnad från sunniter. För enligt den sanna Islam alla ledare skall vara släkt med profeten, ha, ha…

[2:104 - 105] O Ni som tror, säg inte ”Raa'ena” (var vår herde). I stället ska Ni säga: ”Unzurna” (vaka över oss), och lyssna. De som inte tror
 har ådragit sig ett strängt straff.  Vare sig de icke troende
bland skriftens anhängare eller idoldyrkarna, vill se
några välsignelser komma ner till er från er Herre.
Gud öser emellertid Sina välsignelser över vem Gud vill.
Gud besitter oändlig nåd.

M : Ha, ha…
IEK: Ha, ha… Ett stort gräl om första ledare som delade de, klöv itu Islam, och deras Allah har förbannat de, men de har inte fattat det än, ha, ha…

[42:13 - 14] Gud fastställde för er samma religion som fastställdes för Noak, och vad vi inspirerat dig, och vad vi fastställt för Abraham, Moses,
och Jesus: "Ni ska upprätthålla denna religion, och dela inte på den." Idoldyrkarna kommer starkt att ogilla det du uppmanar dem att göra.
Gud återtar till Sig vem han vill; Gud vägleder till Sig endast
de som totalt underkastar sig. Ironiskt nog delade de upp sig i sekter
först när kunskapen kommit till dem, på grund av avundsjuka och
avsky gentemot varandra. Vore det inte för ett förutbestämt beslut
från er Herre, om att ge dem uppskov under en bestämd tid,
skulle de ha dömts omedelbart. De senare generationerna som
 ärvde skriften är verkligen fulla av tvivel.

M : Ha, ha… Det är ju ännu bättre för oss för shiiter accepterar inte väljande, val, ha, ha… Hur som helst ett författningsförslag med 1906 års konstitution, den franska femte republikens författning som förebild skall framläggas av oss redan i förväg för att sedan en kommitté se över förslaget för att det skulle ses som en demokratisk förfaringssätt typ shiiter, ha, ha... Detta innebär att Khomeini blir högsta andliga och politiska ledare för shiiter på livstid som alla andra kommunistiska länder…

[3:200]  O ni som tror, ni ska vara ihärdiga, ni ska hålla ut, ni ska vara förenade, ni ska iaktta Gud, så att ni ska kunna lyckas.

[30:31 - 34] Ni ska underkasta er Gud, vörda Gud, iakttaga Kontaktbönerna och - vad Ni än gör - fall aldrig in i idoldyrkan,
som dem som delar upp sin religion i sekter; var och
en av grupperna nöjda med vad de har. När människorna
drabbas av motgångar, vänder de sig till sin Herre, och
hänger sig totalt till Honom. Men sedan, så fort
Gud öser nåd över dem, återgår en del av dem till idoldyrkan.
Låt dem vara otacksamma över det Vi givit dem.
Njut temporärt; Ni kommer säkerligen att få veta.

IEK: Ha, ha…

I Iran är det ett grundlagsbrott för iranier att kritisera den högste andlige ledaren.
Och Väktarrådet ,iranier massdiskvalificerar de obehöriga
 parlamentskandidater, iranier …

[3:64] Säg: ”O Ni som följer skriften, låt oss komma fram till en logisk överenskommelse mellan oss och er: att Vi inte ska dyrka något
annat än Gud; att Vi aldrig ska sätta upp några idoler vid sidan
 av Gud, ej heller sätta upp några mänskliga varelser
 som härskare vid sidan av Gud.
Om de vänder sig bort så säg: ”Vittna om att Vi är underkastade.”

M : På så sätt när han har fått den sanna rara makten så kommer han att rensa bort alla andra kunniga utan något motstånd, alla älskar ju honom, hans bild finns ju i månen, ha, ha... Eliter skall eliminera alla andra svartsjuka societeter. Men han för att skall effektivt och så många som möjligt likvidera de kunniga, vetenskapsmän, statsmän och alla andra motstånd grupper så skulle råda öppenhet i samhälle i två år.
IEK: Två år?

[52:25 - 28]  De kommer att träffa varandra och minnas tillsammans.
De kommer att säga, "Vi brukade vara snälla och ödmjuka med vårt folk.
"GUD har välsignat oss, och besparat oss våndan av dåliga vindar.
"Vi brukade åkalla Honom; Han är den Snällaste, Barmhärtigast."

M : Ja två år. Vi har planer för allt, Vi reagerar vetenskapligt, för ett rättfärdigt samhälle för framtidsmänniskor behövs uppoffringar av djur vare sig kamrater, eliter eller fiende. Detta enligt Lenin, mål helgar ju medel, eller hur?

[4:62] Hur kommer det att vara för dem när en olycka drabbar dem, som konsekvens av deras egna gärningar? De kommer då att komma till er och svära vid Gud:   ”Våra intentioner var goda och rättfärdiga.”

IEK: OK.
M : Khomeini behöver två år för att stabiliseras. Under dessa två år kommer att alla iranska huvudman, typ naiva befinna sig i Iran. Alla iranska scientister har ju utbildas i västvärlden och i en kommunistisk revolution de skall bort, det är bara de proletära som skall ta makten enligt Lenins strategi. Alla de andra som har skolning eller de som har följt med Khomeini till Iran eller de som skall demokratisera landet skall likvideras, varken någon konkurrens eller mer dugligare än Khomeini med andra ord.


[2:107] Förstår Ni inte att Gud råder över herraväldet i himlarna och på jorden, att Ni inte har någon vid sidan av Gud som er Herre och Mästare?

[3:110] Ni är den bästa gemenskapen som någonsin upphöjts bland människorna: ni förespråkar rättfärdighet och förbjuder ondska, ni tror på Gud. Om de som  följde skriften skulle tro skulle det vara bättre för dem. En del av dem tror verkligen, men majoriteten av dem är onda.

IEK: Ha, ha. Och deras profet Mohammad har sagt till sina bekännare att Ni, muslimer skall vinna kunskap även om Ni är betvingade att fara till Kina, och Vi skall förgöra våra egna med Islams namn, ha, ha...

[96:0 - 7]* I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste,
Läs, i din Allahs namn, som skapade,
Allah skapade människan från ett embryo,
Läs, och din Allah, Upphöjd över allt annat,
Undervisar genom pennan,
Allah lär människan vad den aldrig vetat,
Sannerligen, människan överträder, När han blir rik.
* Den första sure som uppenbarelse för muslimer!

M : Ha, ha. Iranier är så dumma, religion är ju opium, ha, ha… Idoldyrkare tror ständigt blind typ solblind på sin idol.

[31:13]  Minns att Luqman sa till sin son, när han upplyste honom:
 "O min son, sätt inte upp några idoler vid sidan av GUD;
idoldyrkan är en stor orättvisa."

IEK: Ha, ha.
M : Ha, ha.  Och somliga av de ber till gud fem gånger om dygn, ha, ha…


[1:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Prisad vare Gud, Universums Herre, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste, Domedagens Härskare, Endast Dig dyrkar vi, Endast Dig ber Vi om hjälp, Vägled oss på den rätta vägen, Vägen som följs av de Du välsignat,  ej på vägen av de som förtjänat vrede, ej heller av de som avviker.

IEK: Ha, ha. För muslimen är bönen till Allah fem gånger om dagen och dessutom bönerna är alltid enformiga så att de inte heller kan lära sig något nytt, ha, ha…

[107:0 - 7] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Vet du vem som verkligen avvisar tron?
Det är den som behandlar de föräldralösa illa.
Och som inte förespråkar underhållet av de fattiga.
Och ve de som iakttager kontaktbönerna,
som är helt tanklösa över sina böner.
De bara visar upp sig. Och de förbjuder välgörenhet.

M : Ha, ha… För att verkställa likvidering måste man råda över en revolutionärgard som alla andra folkliga kommunistiska revolutioner förstås. Då varken polis eller militär kan ifrågasätta deras gärning eller makt. Under tiden kommer andra okända och anonyma eliter ta över makten efter utrensningar, det finns ju inga behöriga kvar, de är ju avrättad eller är på landsflykt, ha, ha…

[11:20] Dessa kommer aldrig att komma undan, ej heller kommer de att finna några herrar eller mästare som kan hjälpa dem mot Gud.
Straffet kommer att fördubblas för dem.
De har inte lyckats höra, och de har inte lyckats se.

IEK: Ha, ha…
M : Ha, ha… De som har stort fäste mellan folket skall isoleras då risken är för stor att folk kan göra uppror. Andra grupper självklart kommer att slå mot hård. Då idolen, Khomeini skall se till att de kunniga, hjärnor vara bristfällig skyddade så att bara få okunniga mullorna skall njuta av livet, det enda livet som naturen har sänkt till alla oss själlösa men genetiska varelse. Okunniga mullorna för de kommer att vara destruktivare än konstruktiva och vålla skada än att bygga upp landet när de får delvis lägre ämbete, de är ju våra omedvetande allierade, ha, ha... 
IEK: Ha, ha... Vid Lenin, ha, ha… Och sedan de skall också bort, eller hur?
M : Ha, ha… Precis. Det är klart att borgerligheten gör motstånd, Lenin räknade med det också. Om dess knähundar skrev Lenin att har dessa herrar någonsin sett en revolution?  En revolution är utan tvivel den mest auktoritära sak som finns, en handling varmed en del av befolkningen påtvingar den andra sin vilja med gevär, bajonetter och kanoner, allt mycket auktoritära medel, och det parti som segrat måste hävda sin makt med hjälp av den skräck som dessa vapen inger hos de reaktionära. Revolution struntar i all späckad förödande verkningar till en början, det är ett sanningsenligt nödtvång.

[103:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Vid eftermiddagen. Är människan helt förlorad. Förutom de som tror
och för ett rättfärdigt liv, och som uppmanar varandra till
 att upprätthålla sanningen, och som uppmanar
varandra till att vara ihärdiga.

IEK: Men om folk upptäcker detta, de kan väl göra motstånd?
M : Då ett krig är nödvändigt.
IEK: Men krig? Skall inte då våra landsmän dö då? Skall inte vårt land ödeläggas? Naturen?


[33:69 - 73] O Ni som tror, var inte som de som skadade Moses,
sedan friade Gud honom från vad de sagt. I Guds ögon var han ärbar.
O Ni som tror, vörda Gud och yttra endast de korrekta yttrandena.
Han kommer då att ordna era verk och förlåta era synder.
De som lyder Gud och Guds budbärare har triumferat en
stor seger. Vi erbjöd ansvaret om himlarna och jorden, och bergen,
men de vägrade att bära den, och var rädda för den.
Men människan accepterade det, han satte sig över, var okunnig.
 För Gud kommer slutligen att straffa de hycklande
männen och de hycklande kvinnorna, och de idoldyrkande
männen och de idoldyrkande kvinnorna. Gud räddar de
troende männen och de troende kvinnorna.
 Gud är Förlåtare, Barmhärtigast.

M : Krig har många fördelar för ert land era apeliter. Alla skall ju lyda idolen under kriget, ha, ha… Alla inbördes tvister skall ju läggas undan för man har ju krig för Guds skull och det med ett muslimiskt land med sin Saddam, Stalin beundrare, ha, ha… Och Ni skall propagera att muslimer bryr sig inte om Naturen som får katastroffall konsekvensen i olja området, ha, ha…
 
[2:193] Ni får slåss emot dem för att utplåna förtryck, och för att dyrka Gud fritt. Om de avstår ska Ni inte angripa; anfall är endast
tillåtet mot dem som angriper.

IEK: Ha, ha… Om de hade läst Koranen hade de upptäckt att man kan inte ens döda en myra avsiktligt, ha, ha…

[27:17 - 19]  Satta i Salomons tjänst var hans lydiga soldater bestående av jinner och människor, liksom fåglarna; samtliga till hans förfogande.
När de närmade sig myrornas dal sa en myra: ”O ni myror, gå in i
era hem så att ni inte krossas av Salomon och hans soldater,
utan att de märker det.” Han log och skrattade åt det hon sagt
 och sa: ”Min Herre, vägled mig till att vara tacksam över de
välsignelser Du givit mig och mina föräldrar, och till att göra
de rättfärdiga verk som förnöjer Dig. Av Din nåd, låt mig få
vara bland Dina rättfärdiga tjänare.”

M : Ha, ha… Ni menar Salomon, Vi vet det och om Vi kunde hade Vi letat efter Qaroons skatter där för vägledningen står detaljerat. Men tillbaks till vår roliga historia, och då alla måste vara enade under krigstillståndet och underkasta sig för idolen, ha, ha... Och under krig man kan röja under sina motståndare som till exempel genom stämpling, eller hur? Ha, ha…
IEK: Ha, ha…

[5:60] Säg: ”Låt mig tala om för er vilka som är värst i Guds ögon: de som fördömts av Gud efter att ha ådragit sig Guds vrede tills Gud gjorde
de till apor och grisar, och idoldyrkarna. Dessa är mycket värre,
 och längre bort från den rätta vägen.”

M : Krig har många nyttor era apeliter. Man kan bli av med de riktiga troende och propagera dygnet runt för att avfärga hjärnor med hjälp av massmedior. Under kriget måste alla män delta i kriget fast än det står fast i flera verser i Koranen att strida är inte obligatoriskt, ha, ha…

[3:167] Och för att avslöja hycklarna som uppmanades: ”Kom och slåss för Guds sak eller hjälp till.”  De sa: ”Om Vi visste hur man slåss,
skulle Vi ha gått samman med er.”  De var närmare otro än tro.
De sa med sina munnar vad som inte fanns i deras hjärtan.
Gud vet vad de döljer.

IEK: Ha, ha…


[9:43 - 45] Gud har ursäktat dig: ”Varför gav du dem tillstånd innan du kunde urskilja de sanningsenliga från lögnarna?”  De som
verkligen tror på Gud och Sista Dagen ber dig inte om lov för
att undvika tillfället att sträva med sina pengar och sina liv.
Gud är fullt medveten om de rättfärdiga. De enda människorna
som vill ursäktas  är de som egentligen inte tror på Gud
och Sista dagen. Deras hjärtan är
fulla av tvivel, och deras tvivel får dem att vackla.

M : Ha, ha…

[8:16] Den som vänder om den dagen, om det inte är för att genomföra en stridsplan eller för att ansluta sig till sin grupp, har ådragit sig vrede från GUD, och Helvetet är hans boning; vilket miserabelt öde!

IEK: Ha, ha…

[3:156]  O ni som tror, var inte som de som inte trodde, som sa om sina släktingar som färdades eller mobiliserade för krig, "Om de stannat kvar hos oss skulle de inte ha dött eller dödats." GUD gör detta till en källa av sorg i deras hjärtan. GUD kontrollerar liv och död. GUD Ser allt ni gör.

M : Ha, ha…Och både under kriget och efter kriget skall eller rättare sagt under oändliga ap-tidsperioden skall eliter propagera att det är och var amerikaner och judar som har tvingat Saddam att anfalla Iran för de är rädda för Khomeini, islams ikon, ha, ha…
IEK: Ha, ha… alltså ingen tänker på att Saddam är er lejonman, ha, ha…
M : Ha, ha… Och det innebär att Vi har delat itu på muslimer ännu en gång till, ha, ha… Och andra muslimer skall ju vända sig till Iran för det är iranierna som står mot Amerika och Israel, ha, ha…

[27:45] Till Thamûd sände Vi deras bror Saleh, med orden: ”Ni ska dyrka Gud.” Men de blev två tvistande grupper.

IEK: Ha, ha… Och det står i Koranen, övertaligt att man skall lära sig av berättelserna i Koranen, och ingenting annat, ha, ha…

[6:114] Ska jag söka annat än Gud som lagens ursprung, när Han har uppenbarat denna bok för er, fullt detaljerad? De som fick
skriften inser att den uppenbarats från er Herre,
sanningsenligt. Ni ska inte hysa några tvivel.

M : Ha, ha… Och kriget medför också att förbittringen växer ur vår charmerande seminarium mellan alla Guds folk, ha, ha…
IEK: Ha, ha… Och det står i Koranen att Gud skickar sina soldater att gå till Judar, kristna och de rättfärdiga för att skydda de, för att påminna de, varna de från de onda, ha, ha…
M : Va? Onda? Ha, ha…



I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
O du dolda hemlighet,
Kom ut och varna,
Förhärliga din Herre,
Rena din klädsel,
Försaka det som är fel,
Var nöjd med din lott,
Fira ihärdigt minnet av din Herre,
Sedan, när hornet blåses,
Det kommer att vara en svår dag,
För de som inte tror, inte lätt,
Låt Mig ta itu med den Jag skapat som en individ,
Jag försåg honom med massor av pengar,
Och barn att betrakta,
Jag gjorde allting enkelt för honom,
Ändå är han girig efter mer,
Han vägrade envist att acceptera dessa bevis,
Jag kommer att straffa honom mer och mer,
För han reflekterade, och bestämde sig sedan,
Miserabelt är det han beslutade,
Sannerligen miserabelt är det han beslutade,
Han tittade,
Han rynkade på pannan och suckade,
Sedan vände han sig bort arrogant,
Han sa:
”Detta är blott listig magi”,
”Detta är gjort av människor”,
Jag kommer att överlämna honom till straff,
O Vilket straff,
Grundligt och omfattande,
Uppenbart för alla människor,
Nitton råder över det,
Vi utnämnde änglar till att vakta Helvetet, och valde deras antal, för att besvära de icke troende, för att övertyga de Kristna och Judarna, för att stärka tron hos de troende, för att avlägsna alla spår av tvivel från de Kristnas, Judarnas, liksom de troendes hjärtan, för att avslöja de som hyser tvivel i sina hjärtan, och de som inte tror, de kommer att säga: ”Vad menade Gud med denna liknelse?” Gud sänder således vem Gud vill på avvägar, och vägleder vem Gud vill, Ingen vet vilka som är er Guds soldater förutom Gud, Detta är en påminnelse för människorna,
Absolut, vid månen,
Och natten när den passerar,
Och morgonen när den skiner,
Detta är en av de stora miraklen,
En varning till den mänskliga rasen,
För de ibland er som vill avancera, eller gå bakåt,
Varje själ är fångad av sina synder,
Förutom de till höger,
I Paradiset, kommer de att fråga,
Om de skyldiga:
”Vad förde er till detta straff?”
De kommer att säga:
”Vi iakttog inte kontakt bönerna”,
”Vi matade inte de fattiga”,
”Vi famlade med de som famlade”,
”Vi trodde inte på Domedagen”,
”Tills övertygelse kom till oss nu”,
Medlingen av medlarna kommer aldrig att hjälpa dem,
Varför är de så aviga mot denna påminnelse?
Springer som zebror,
Som flyr från lejonet,
Vill var och en av dem ta emot skriften personligen?
De fruktar verkligen inte Livet Efter Detta,
Sannerligen, detta är en påminnelse,
För de som vill ta sig i akt,
De kan inte ta sig i akt mot Guds vilja,
Gud är källan till rättfärdighet,
Gud är källan till förlåtelse.

Hela Sure Den Dolda Hemligheten, Al-Muddaththir




M : Ja, ja, så där nu. Lugna er Ni. Ta inte illa upp och skärp er. Vi har gott om vetenskapliga experimenten kvar, kommunism är ju vetenskapligt och det innebär att allt skall examineras, experimenteras med olika levande verktyg för att nå målen, ett mänskligt samhälle. Vi har ändrat manuskriptet bara för er behagliga framtids skull, Ni är ju våra eliter. Framtidsforskning är konsten att ta åtgärder innan det börjar bekymmer och Vi ville absolut inte ha något bekymmer. Vi skall spela oskyldigt för att man inte skall upptäcka att något stort är på gång, det har Vi gjort med Irak också. Det går inte säga till iranier att nu när Shahen är borta så Ni muslimer skall lyda ett fåtal eliter som skall styra er som massor med kommunistiska lagar. Vi kan inte ändra iraniers uppfattning om religion, så religion själv skall se till att iranier förlorar sin tro med moraliskt tvång, så att säga enligt Lenin, OK?

IEK: OK.
M : Nu Ni har verkställt och utvecklade ett lyckligt blandning av opersonliga Lenin: s syndfrie skrift som hette ”Vad bör göras” och "Che" Gåh-aga: s teorin att revolution behöver ingen uppbyggnad och inga förberedelser, att det är bara starta en stridande gerilla- och massrörelse, utan att ta hänsyn till andra djur.

[25:43 -44] Har du sett den vars gud är hans eget ego? Kommer du att vara hans försvarare? Tror ni att de flesta av dem hör, eller förstår? De är precis som djur; nej, de är mycket värre.

IEK: OK.
M : På så sätt skulle alla vägledda själlösa djur omedelbart gripa till vapen och störta den andefattige imperialismen. Låtgåpolitik, låtgåsystem som utmärks av bristande planering och styrning med andra ord. Alltså era riktiga mullor eller godtrogna djur typ hundar har inte förberett sig i förväg någonting alls för riket efter revolution såsom lagstiftning eller författningsförslag, det var ju varit världens snabbaste revolution i ett land med så stor militär makt. Nu när muslimska massorna har makten med alla sina plundrade militär vapen i handen, så kan man inte heller ta makten ifrån dem. Det kommer att ta tid att ert land stabiliseras mot öst så kallade frivilligt med Koran i handen, ha, ha...

[28:47] Därför kan de inte säga, när en katastrof drabbar dem som konsekvens av deras egna gärningar: "Vår Herre, om Du skickat en budbärare till oss, skulle vi ha följt Dina uppenbarelser, och varit troende."

IEK: Ha, ha…
M : Alltså både låtgåpolitik och låtgåsystem behöver sin tid att växa ut ur kaosartade triumfen, den helige revolutionen enligt Lenin. Först Ni skall beundra Ayatollan att han tar makten, en starkt auktoriserat ledare krävs så att ingen vågar ifrågasätta hans makt eller lämplighet. På så sätt han får en stabil position och alla kommer att respektera honom som Lenin som blev accepterad och dyrkad.

[33:45] O profet, Vi har sänt dig som ett vittne,
en bärare av goda nyheter, och som en varnare.

[35:24] Vi har sänt dig med sanningen, en bärare av goda nyheter, och som en varnare. Varje samhälle måste få en varnare.

[39:41] Vi har uppenbarat skriften genom dig för människorna, sanningsenligt. Därefter är den vägledde vägledd för sitt eget bästa,
och den som går vilse går  vilse till skada för sig själv. Du är inte deras försvarare.

[48:8] Vi har sänt dig som ett vittne, en bärare av goda nyheter,
och en varnare.

[4:80] Den som lyder budbäraren lyder Gud. Vad gäller de som vänder sig bort, har vi inte sänt dig som deras förmyndare.

IEK: Men det går ju inte. Det historiske islam säger att man skall välja sina ledare…
M : Men vad?
IEK: Shiiter påstår att Mohammad önskade att Ali skulle bli hans efterföljare efter sin bortgång men muslimer efter Mohammads bortgång, röstade bort Ali, för dem tyckte att Ali var för ung och istället Abo Bakr blev deras ledare för han var äldre. Och Ali accepterade valet, det första historiska valet i Islams historia och det efter Mohammads död, men shiiter påstår att Ali är första ledaren efter Mohammad inte Abo Bakr, till skillnad från sunniter. För enligt den sanna Islam alla ledare skall vara släkt med profeten, ha, ha…

[2:104 - 105] O Ni som tror, säg inte ”Raa'ena” (var vår herde). I stället ska Ni säga: ”Unzurna” (vaka över oss), och lyssna. De som inte tror  har ådragit sig ett strängt straff.  Vare sig de icke troende bland skriftens anhängare eller idoldyrkarna, vill se
några välsignelser komma ner till er från er Herre.
Gud öser emellertid Sina välsignelser över vem Gud vill.
Gud besitter oändlig nåd.

M : Ha, ha…
IEK: Ha, ha… Ett stort gräl om första ledare som delade de, klöv itu Islam, och deras Allah har förbannat de, men de har inte fattat det än, ha, ha…

[42:13 - 14] Gud fastställde för er samma religion som fastställdes för Noak, och vad vi inspirerat dig, och vad vi fastställt för Abraham, Moses,
och Jesus: "Ni ska upprätthålla denna religion, och dela inte på den." Idoldyrkarna kommer starkt att ogilla det du uppmanar dem att göra. Gud återtar till Sig vem han vill; Gud vägleder till Sig endast de som totalt underkastar sig. Ironiskt nog delade de upp sig i sekter först när kunskapen kommit till dem, på grund av avundsjuka och avsky gentemot varandra. Vore det inte för ett förutbestämt beslut från er Herre, om att ge dem uppskov under en bestämd tid, skulle de ha dömts omedelbart. De senare generationerna som  ärvde skriften är verkligen fulla av tvivel.

M : Ha, ha… Det är ju ännu bättre för oss för shiiter accepterar inte väljande, val, ha, ha… Hur som helst ett författningsförslag med 1906 års konstitution, den franska femte republikens författning som förebild skall framläggas av oss redan i förväg för att sedan en kommitté se över förslaget för att det skulle ses som en demokratisk förfaringssätt typ shiiter, ha, ha... Detta innebär att Khomeini blir högsta andliga och politiska ledare för shiiter på livstid som alla andra kommunistiska länder…

[3:200]  O ni som tror, ni ska vara ihärdiga, ni ska hålla ut, ni ska vara förenade, ni ska iaktta Gud, så att ni ska kunna lyckas.

[30:31 - 34] Ni ska underkasta er Gud, vörda Gud, iakttaga Kontaktbönerna och - vad Ni än gör - fall aldrig in i idoldyrkan,
som dem som delar upp sin religion i sekter; var och
en av grupperna nöjda med vad de har. När människorna
drabbas av motgångar, vänder de sig till sin Herre, och
hänger sig totalt till Honom. Men sedan, så fort
Gud öser nåd över dem, återgår en del av dem till idoldyrkan.
Låt dem vara otacksamma över det Vi givit dem.
Njut temporärt; Ni kommer säkerligen att få veta.

IEK: Ha, ha…

I Iran är det ett grundlagsbrott för iranier att kritisera den högste andlige ledaren.
Och Väktarrådet ,iranier massdiskvalificerar de obehöriga
 parlamentskandidater, iranier …

[3:64] Säg: ”O Ni som följer skriften, låt oss komma fram till en logisk överenskommelse mellan oss och er: att Vi inte ska dyrka något annat än Gud; att Vi aldrig ska sätta upp några idoler vid sidan  av Gud, ej heller sätta upp några mänskliga varelser
 som härskare vid sidan av Gud. Om de vänder sig bort så säg: ”Vittna om att Vi är underkastade.”

M : På så sätt när han har fått den sanna rara makten så kommer han att rensa bort alla andra kunniga utan något motstånd, alla älskar ju honom, hans bild finns ju i månen, ha, ha... Eliter skall eliminera alla andra svartsjuka societeter. Men han för att skall effektivt och så många som möjligt likvidera de kunniga, vetenskapsmän, statsmän och alla andra motstånd grupper så skulle råda öppenhet i samhälle i två år.
IEK: Två år?

[52:25 - 28]  De kommer att träffa varandra och minnas tillsammans. De kommer att säga, "Vi brukade vara snälla och ödmjuka med vårt folk. "GUD har välsignat oss, och besparat oss våndan av dåliga vindar. "Vi brukade åkalla Honom; Han är den Snällaste, Barmhärtigast."

M : Ja två år. Vi har planer för allt, Vi reagerar vetenskapligt, för ett rättfärdigt samhälle för framtidsmänniskor behövs uppoffringar av djur vare sig kamrater, eliter eller fiende. Detta enligt Lenin, mål helgar ju medel, eller hur?

[4:62] Hur kommer det att vara för dem när en olycka drabbar dem,
som konsekvens av deras egna gärningar? De kommer då att
komma till er och svära vid Gud:  ”Våra intentioner var goda och rättfärdiga.”

IEK: OK.
 M : Khomeini behöver två år för att stabiliseras. Under dessa två år kommer att alla iranska huvudman, typ naiva befinna sig i Iran. Alla iranska scientister har ju utbildas i västvärlden och i en kommunistisk revolution de skall bort, det är bara de proletära som skall ta makten enligt Lenins strategi. Alla de andra som har skolning eller de som har följt med Khomeini till Iran eller de som skall demokratisera landet skall likvideras, varken någon konkurrens eller mer dugligare än Khomeini med andra ord.


[2:107] Förstår Ni inte att Gud råder över herraväldet i himlarna och på jorden, att Ni inte har någon vid sidan av Gud som er Herre och Mästare?

[3:110] Ni är den bästa gemenskapen som någonsin upphöjts bland människorna:
ni förespråkar rättfärdighet och förbjuder ondska, ni tror på Gud. Om de som
 följde skriften skulle tro skulle det vara bättre för dem. En del av dem tror
verkligen, men majoriteten av dem är onda.

IEK: Ha, ha. Och deras profet Mohammad har sagt till sina bekännare att Ni, muslimer skall vinna kunskap även om Ni är betvingade att fara till Kina, och Vi skall förgöra våra egna med Islams namn, ha, ha...

[96:0 - 7]* I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste,
Läs, i din Allahs namn, som skapade,
Allah skapade människan från ett embryo,
Läs, och din Allah, Upphöjd över allt annat,
Undervisar genom pennan,
Allah lär människan vad den aldrig vetat,
Sannerligen, människan överträder, När han blir rik.
* Den första sure som uppenbarelse för muslimer!

M : Ha, ha. Iranier är så dumma, religion är ju opium, ha, ha… Idoldyrkare tror ständigt blind typ solblind på sin idol.

[31:13]  Minns att Luqman sa till sin son, när han upplyste honom:
 "O min son, sätt inte upp några idoler vid sidan av GUD;
idoldyrkan är en stor orättvisa."

IEK: Ha, ha.
M : Ha, ha.  Och somliga av de ber till gud fem gånger om dygn, ha, ha…


[1:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Prisad vare Gud, Universums Herre, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste,
Domedagens Härskare, Endast Dig dyrkar vi, Endast Dig ber Vi om hjälp,
Vägled oss på den rätta vägen, Vägen som följs av de Du välsignat,
 ej på vägen av de som förtjänat vrede, ej heller av de som avviker.

IEK: Ha, ha. För muslimen är bönen till Allah fem gånger om dagen och dessutom bönerna är alltid enformiga så att de inte heller kan lära sig något nytt, ha, ha…

[107:0 - 7] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Vet du vem som verkligen avvisar tron?
Det är den som behandlar de föräldralösa illa.
Och som inte förespråkar underhållet av de fattiga.
Och ve de som iakttager kontaktbönerna,
som är helt tanklösa över sina böner.
De bara visar upp sig. Och de förbjuder välgörenhet.

M : Ha, ha… För att verkställa likvidering måste man råda över en revolutionärgard som alla andra folkliga kommunistiska revolutioner förstås. Då varken polis eller militär kan ifrågasätta deras gärning eller makt. Under tiden kommer andra okända och anonyma eliter ta över makten efter utrensningar, det finns ju inga behöriga kvar, de är ju avrättad eller är på landsflykt, ha, ha…

[11:20] Dessa kommer aldrig att komma undan, ej heller kommer de att finna några herrar eller mästare som kan hjälpa dem mot Gud.
Straffet kommer att fördubblas för dem.
De har inte lyckats höra, och de har inte lyckats se.

IEK: Ha, ha…
M : Ha, ha… De som har stort fäste mellan folket skall isoleras då risken är för stor att folk kan göra uppror. Andra grupper självklart kommer att slå mot hård. Då idolen, Khomeini skall se till att de kunniga, hjärnor vara bristfällig skyddade så att bara få okunniga mullorna skall njuta av livet, det enda livet som naturen har sänkt till alla oss själlösa men genetiska varelse. Okunniga mullorna för de kommer att vara destruktivare än konstruktiva och vålla skada än att bygga upp landet när de får delvis lägre ämbete, de är ju våra omedvetande allierade, ha, ha... 
IEK: Ha, ha... Vid Lenin, ha, ha… Och sedan de skall också bort, eller hur?
M : Ha, ha… Precis. Det är klart att borgerligheten gör motstånd, Lenin räknade med det också. Om dess knähundar skrev Lenin att har dessa herrar någonsin sett en revolution?  En revolution är utan tvivel den mest auktoritära sak som finns, en handling varmed en del av befolkningen påtvingar den andra sin vilja med gevär, bajonetter och kanoner, allt mycket auktoritära medel, och det parti som segrat måste hävda sin makt med hjälp av den skräck som dessa vapen inger hos de reaktionära. Revolution struntar i all späckad förödande verkningar till en början, det är ett sanningsenligt nödtvång.

[103:Hela Sure] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Vid eftermiddagen. Är människan helt förlorad. Förutom de som tror
och för ett rättfärdigt liv, och som uppmanar varandra till
 att upprätthålla sanningen, och som uppmanar
varandra till att vara ihärdiga.

IEK: Men om folk upptäcker detta, de kan väl göra motstånd?
M : Då ett krig är nödvändigt.
IEK: Men krig? Skall inte då våra landsmän dö då? Skall inte vårt land ödeläggas? Naturen?


[33:69 - 73] O Ni som tror, var inte som de som skadade Moses,
sedan friade Gud honom från vad de sagt. I Guds ögon var han ärbar.
O Ni som tror, vörda Gud och yttra endast de korrekta yttrandena.
Han kommer då att ordna era verk och förlåta era synder.
De som lyder Gud och Guds budbärare har triumferat en
stor seger. Vi erbjöd ansvaret om himlarna och jorden, och bergen,
men de vägrade att bära den, och var rädda för den.
Men människan accepterade det, han satte sig över, var okunnig.
 För Gud kommer slutligen att straffa de hycklande
männen och de hycklande kvinnorna, och de idoldyrkande
männen och de idoldyrkande kvinnorna. Gud räddar de
troende männen och de troende kvinnorna.
 Gud är Förlåtare, Barmhärtigast.

M : Krig har många fördelar för ert land era apeliter. Alla skall ju lyda idolen under kriget, ha, ha… Alla inbördes tvister skall ju läggas undan för man har ju krig för Guds skull och det med ett muslimiskt land med sin Saddam, Stalin beundrare, ha, ha… Och Ni skall propagera att muslimer bryr sig inte om Naturen som får katastroffall konsekvensen i olja området, ha, ha…
 
[2:193] Ni får slåss emot dem för att utplåna förtryck, och för att dyrka Gud fritt. Om de avstår ska Ni inte angripa; anfall är endast
tillåtet mot dem som angriper.

IEK: Ha, ha… Om de hade läst Koranen hade de upptäckt att man kan inte ens döda en myra avsiktligt, ha, ha…

[27:17 - 19]  Satta i Salomons tjänst var hans lydiga soldater bestående av jinner och människor, liksom fåglarna; samtliga till hans förfogande.
När de närmade sig myrornas dal sa en myra: ”O ni myror, gå in i
era hem så att ni inte krossas av Salomon och hans soldater,
utan att de märker det.” Han log och skrattade åt det hon sagt
 och sa: ”Min Herre, vägled mig till att vara tacksam över de
välsignelser Du givit mig och mina föräldrar, och till att göra
de rättfärdiga verk som förnöjer Dig. Av Din nåd, låt mig få
vara bland Dina rättfärdiga tjänare.”

M : Ha, ha… Ni menar Salomon, Vi vet det och om Vi kunde hade Vi letat efter Qaroons skatter där för vägledningen står detaljerat. Men tillbaks till vår roliga historia, och då alla måste vara enade under krigstillståndet och underkasta sig för idolen, ha, ha... Och under krig man kan röja under sina motståndare som till exempel genom stämpling, eller hur? Ha, ha…
IEK: Ha, ha…

[5:60] Säg: ”Låt mig tala om för er vilka som är värst i Guds ögon: de som fördömts av Gud efter att ha ådragit sig Guds vrede tills Gud gjorde
de till apor och grisar, och idoldyrkarna. Dessa är mycket värre,
 och längre bort från den rätta vägen.”

M : Krig har många nyttor era apeliter. Man kan bli av med de riktiga troende och propagera dygnet runt för att avfärga hjärnor med hjälp av massmedior. Under kriget måste alla män delta i kriget fast än det står fast i flera verser i Koranen att strida är inte obligatoriskt, ha, ha…

[3:167] Och för att avslöja hycklarna som uppmanades: ”Kom och slåss för Guds sak eller hjälp till.”  De sa: ”Om Vi visste hur man slåss,
skulle Vi ha gått samman med er.”  De var närmare otro än tro.
De sa med sina munnar vad som inte fanns i deras hjärtan.
Gud vet vad de döljer.

IEK: Ha, ha…


[9:43 - 45] Gud har ursäktat dig: ”Varför gav du dem tillstånd innan du kunde urskilja de sanningsenliga från lögnarna?”  De som
verkligen tror på Gud och Sista Dagen ber dig inte om lov för
att undvika tillfället att sträva med sina pengar och sina liv.
Gud är fullt medveten om de rättfärdiga. De enda människorna
som vill ursäktas  är de som egentligen inte tror på Gud
och Sista dagen. Deras hjärtan är
fulla av tvivel, och deras tvivel får dem att vackla.

M : Ha, ha…

[8:16] Den som vänder om den dagen, om det inte är för att genomföra en stridsplan eller för att ansluta sig till sin grupp, har ådragit sig vrede från GUD, och Helvetet är hans boning; vilket miserabelt öde!

IEK: Ha, ha…

[3:156]  O ni som tror, var inte som de som inte trodde, som sa om sina släktingar som färdades eller mobiliserade för krig, "Om de stannat kvar hos oss skulle de inte ha dött eller dödats." GUD gör detta till en källa av sorg i deras hjärtan. GUD kontrollerar liv och död. GUD Ser allt ni gör.

M : Ha, ha…Och både under kriget och efter kriget skall eller rättare sagt under oändliga ap-tidsperioden skall eliter propagera att det är och var amerikaner och judar som har tvingat Saddam att anfalla Iran för de är rädda för Khomeini, islams ikon, ha, ha…
IEK: Ha, ha… alltså ingen tänker på att Saddam är er lejonman, ha, ha…
M : Ha, ha… Och det innebär att Vi har delat itu på muslimer ännu en gång till, ha, ha… Och andra muslimer skall ju vända sig till Iran för det är iranierna som står mot Amerika och Israel, ha, ha…

[27:45] Till Thamûd sände Vi deras bror Saleh, med orden: ”Ni ska dyrka Gud.” Men de blev två tvistande grupper.

IEK: Ha, ha… Och det står i Koranen, övertaligt att man skall lära sig av berättelserna i Koranen, och ingenting annat, ha, ha…

[6:114] Ska jag söka annat än Gud som lagens ursprung, när Han har uppenbarat denna bok för er, fullt detaljerad? De som fick
skriften inser att den uppenbarats från er Herre,
sanningsenligt. Ni ska inte hysa några tvivel.

M : Ha, ha… Och kriget medför också att förbittringen växer ur vår charmerande seminarium mellan alla Guds folk, ha, ha…
IEK: Ha, ha… Och det står i Koranen att Gud skickar sina soldater att gå till Judar, kristna och de rättfärdiga för att skydda de, för att påminna de, varna de från de onda, ha, ha…
M : Va? Onda? Ha, ha…



I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
O du dolda hemlighet,
Kom ut och varna,
Förhärliga din Herre,
Rena din klädsel,
Försaka det som är fel,
Var nöjd med din lott,
Fira ihärdigt minnet av din Herre,
Sedan, när hornet blåses,
Det kommer att vara en svår dag,
För de som inte tror, inte lätt,
Låt Mig ta itu med den Jag skapat som en individ,
Jag försåg honom med massor av pengar,
Och barn att betrakta,
Jag gjorde allting enkelt för honom,
Ändå är han girig efter mer,
Han vägrade envist att acceptera dessa bevis,
Jag kommer att straffa honom mer och mer,
För han reflekterade, och bestämde sig sedan,
Miserabelt är det han beslutade,
Sannerligen miserabelt är det han beslutade,
Han tittade,
Han rynkade på pannan och suckade,
Sedan vände han sig bort arrogant,
Han sa:
”Detta är blott listig magi”,
”Detta är gjort av människor”,
Jag kommer att överlämna honom till straff,
O Vilket straff,
Grundligt och omfattande,
Uppenbart för alla människor,
Nitton råder över det,
Vi utnämnde änglar till att vakta Helvetet, och valde deras antal, för att besvära de icke troende, för att övertyga de Kristna och Judarna, för att stärka tron hos de troende, för att avlägsna alla spår av tvivel från de Kristnas, Judarnas, liksom de troendes hjärtan, för att avslöja de som hyser tvivel i sina hjärtan, och de som inte tror, de kommer att säga: ”Vad menade Gud med denna liknelse?” Gud sänder således vem Gud vill på avvägar, och vägleder vem Gud vill, Ingen vet vilka som är er Guds soldater förutom Gud, Detta är en påminnelse för människorna,
Absolut, vid månen,
Och natten när den passerar,
Och morgonen när den skiner,
Detta är en av de stora miraklen,
En varning till den mänskliga rasen,
För de ibland er som vill avancera, eller gå bakåt,
Varje själ är fångad av sina synder,
Förutom de till höger,
I Paradiset, kommer de att fråga,
Om de skyldiga:
”Vad förde er till detta straff?”
De kommer att säga:
”Vi iakttog inte kontakt bönerna”,
”Vi matade inte de fattiga”,
”Vi famlade med de som famlade”,
”Vi trodde inte på Domedagen”,
”Tills övertygelse kom till oss nu”,
Medlingen av medlarna kommer aldrig att hjälpa dem,
Varför är de så aviga mot denna påminnelse?
Springer som zebror,
Som flyr från lejonet,
Vill var och en av dem ta emot skriften personligen?
De fruktar verkligen inte Livet Efter Detta,
Sannerligen, detta är en påminnelse,
För de som vill ta sig i akt,
De kan inte ta sig i akt mot Guds vilja,
Gud är källan till rättfärdighet,
Gud är källan till förlåtelse.

Hela Sure Den Dolda Hemligheten, Al-Muddaththir
 


Fortsättning kommer om Gud vill...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar