måndag 26 juli 2010

Paus från meditation

I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste---------- Kom ihåg att framöver ”Fred vare med Profeterna” ska ses som ”givet” -------------

Direkt till påminnelserna: Mr. Rafsanjanis, jag har några synpunkter om Er yttrande om ”Mojahedin Khalgs” (Irans motståndsrörelsen) intrång i Iran den 27 juli för 22 år sedan.
Ni börjar med Ert tal med ur Koranen: I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste [89:11-14] Alla överträdde de i landet. De spred ondska överallt. Följaktligen öste er Herre ett piskande straff ner över dem. Er Herre är alltid iakttagande…..
Ni glömde bort versen [89:10] Och Farao som hade makt.
Ni vet väl vem var Farao?.......

Er släkt som kallar sig ”ayatollor” har huggit några ”tjuvars” händer härom veckan och det påstods att de drabbade har önskat av myndigheterna denna vedergällning. Man syftar på en vers ur Koran, men versen är för de Onda, eller de som kallar sig för ”ayatollor”.

Jag vet att Era ”ayatollor” lär ut de verser som Venezuelas president gillar: [7:117] Då inspirerade vi Moses: "Släng ner din stav," varpå den svalde allt de gjort. Sålunda segrade sanningen, och allt de gjorde tillintetgjordes. De besegrades där och då; de förödmjukades. Magikerna prostrerade. De sa, "Vi tror på universums Herre. "Moses och Arons Herre." Farao sa, "Trodde ni på honom utan min tillåtelse? Detta måste vara en konspiration som ni planerat i staden, för att avlägsna dess invånare. Ni kommer minsann att få se. "Jag kommer att skära av era händer och fötter på alternerande sidor, sedan kommer jag att korsfästa er alla." De sa, "Då kommer vi att återvända till vår Herre…..
Alltså Ni har erkänt att Ni är Tidens Farao.

Men för de rättfärdiga finns denna vers: [5:38 -39] Vare sig manlig eller kvinnlig, ska Ni märka tjuvens hand som straff för deras brott, för att tjäna som exempel från Gud. Gud är Allsmäktig, Visast. Om man ångrar sig efter att man begått detta brott, och ändrar sig, räddas man av Gud. Gud är Förlåtare, Barmhärtigast…….

Era ”ayatollor” lär ut inte de verser som den socialistiske Syriens president ogillar, och varför finns det tjuvar i islamiskt land, skulle finnas tiggare på ett oljerik islamisk stat? : [42:36-43] Allt ni får är inget mer än tillfällig materia tillhörande detta livet. Det Gud har är mycket bättre och oändligt, för de som tror och litar på sin Herre. De undviker grova synder och ondska, och när förargade förlåter de. De besvarar sin Herre genom att iakttaga Kontaktbönerna. Deras angelägenheter avgörs efter lämplig konsultation emellan dem, och av våra gåvor till dem ger de (till välgörenhet) När de drabbas av stor orättvisa, står de upp för sina rättigheter. Trots att den rättvisa bestraffningen för en orättvisa är ett likvärdigt straff, belönas de som förlåter och bibehåller rättfärdighet av Gud. Gud älskar inte de orättvisa. De som står upp för sina rättigheter när en orättvisa kommer deras väg, begår definitivt inget fel. Felaktigheter begår de som behandlar människorna orättvist, som tar till aggression utan att ha provocerats. Dessa har ådragit sig ett smärtsamt straff. Att tillgripa tålamod och förlåtelse reflekterar en sann styrka i karaktären. ……..

Ni Mr. Rafsanjani, påstår att då Ni satt i fängelse under Shahens tid, träffade En ”ung människa” som var också kämpade mot Shahen, har Ni politiska fångar som Shahen numera? Ni erbjud den ”unge” tidningar men han valde att läsa Koran, och den ”unge” till sist valde blanda islam med marxism, tråkig nog enligt Er! Är det därför Ni har bra relation med Kuba, China, Ryssland, även de stöder sanktionerna? Jag tror att den ”unge” var åtminstone ärligare än Er: ”Lenin: En revolution är utan tvivel den mest auktoritära sak som finns, en handling varmed en del av befolkningen påtvingar den andra sin vilja med gevär, bajonetter och kanoner, allt mycket auktoritära medel, och det parti som segrat måste hävda sin makt med hjälp av den skräck som dessa vapen inger hos de reaktionära”.

Ni Mr. Rafsanjani, Ni säger att ”Mojahedin Khalg” sålde sin själ och samarbetade med den Irakiska Bath partiet. Är det därför Ni har broder relation med Syriens Bath parti? Som kommunisternas arbetsuppgift: ”Anklaga alla andra på ”allt annat” då ingen ”enkel” människa ”hör” att man själv håller på ”allt annat””.

Ni Mr. Rafsanjani, Ni jämför ”Mojahedin Khalg” med Moguler som attackerade Iran: ”De kom, brände, och dödade”. Har Ni inte bränt böcker? Har Ni inte ändrat på historia? Har Ni inte dödat, fängslad Era politiska motståndare?

Visst ”Mojahedin Khalg” sprängde många människor i luften som ayatolla ”Beheshti”, men hur mår ayatolla ”Brojerdie” i fängelse? Kan Hans anhöriga träffa Honom? Men i själva verket Ni uppskattar att ”Mojahedin Khalg” dödade många ”hjärnor” annars hur kunde Ni vara höguppsatt människa nu? Vad hände med ayatolla ”Monatzeri” eller ayatolla ”Taleganie”? Fick de höga tjänster eller ”hus arrest”?

Ni Mr. Rafsanjani, Ni säger att det Iranska folket bevisat av historiska skäl att de inte ska bli ”lurat” av några. Vet Ni vem talade häromdagen att: ”det iranska folket efter några tusen år har vaknat och gjort revolution och ska behålla ”republiken””, vilka historier Ni pratar om?

Mr. Rafsanjani, i Ert annat yttrande ( Bazkhani 50 Sal Mojahedat (88)) påstår Ni att: ” ”Folket” följer inte den islamiska rättsregeln och betalar inte skatt, det är inte fel på lagen, det är fel på fåkunniga tjänstemän och så vidare”. Vilka ”folk” Ni syftar på? Iranier som av historiska skäl kan inte luras men de ska piskas för att betala skatt? Ska inte ”muslimer” betala självmant skatt? Kommer Ni ihåg att Mr. Khomeini sade att: ” varför ”folk” ska betala för bensin och bröd när Vi har olja”?¨. Ni påstår att ”folket” älskar sitt land och försvarade landet från ”Mojahedin Khalg” men ”folket” betalar inte skatt, är det inte dubbelmoral från Er? Kan det vara så att folket litar inte på Er numera?

Mr. Rafsanjani, Ni påstår ”igen” att väststaterna är ”si och så” : ”[4:79] Allt bra som händer er kommer från Gud, allt dåligt som händer er kommer från er. Vi har sänt dig som en budbärare till människorna, Gud räcker som vittne….. Alltså Ni följer Shahens väg, Ni tillåter andra komma och sitta vid bordet bara och bara om ”man” följer Hövdingens väg.

En ”person” som har skrivit om Ali Akbar (imam Huseins äldsta son) i www.irna.ir ( Nyhetskod 1242141) : ” Ali Akbar ….. var snäll och hjälpsam, gudaktig…. och han brukade inte ”ifrågasätta” någon och så vidare . Mr. Rafsanjani kan Ni vara snäll och fråga ”personen”: ”Hur mycket vill Han att iranier ska förbliva enfaldiga?”. Ayatolla Makarem Shirazie önskar i sitt tal ( Nyhetskod 124289) bland annat: ”satiriska filmer ska vara ”mål inriktat ” och ”stränga regler inom böcker och filmer ska gälla”. Mr. Rafsanjani kan Ni vara snäll och fråga Honom: ”var det inte sådant förut, eller nu ”Iranier” har vaknat upp?”.

Ni Mr. Rafsanjani, en av Era ayatollor säger att ”musik” är förbjuden i islam. Är turkarna, bosnier (bosnier som Ni hjälpte dem mot serber, serber som i sin tur fick hjälp av Ryssland, Ryssland som Ni ville ha goda relationer) hedniska? Är inte Koran poesi? Melodier inte vinden? Sjunger inte fåglarna? Är det inte så att om människan är resligare än fåglar då Hennes röst i sällskap med sina uppfinningar är vackrare än fåglarnas sång?

Mr. Rafsanjani, jag tror inte jag behöver påminna Er något mera och kanske Ni fortsätter hjärntvätta ”folket” eller kanske inte, men det är min sista påminnelse till Er: Jag vet att ”alla” Ni som Mr. Sayyed Mohammad Hoseinie håller på att ”fixa fram” imam Zaman men jag rekommenderar Er att avstå: [2:79] Därför, ve på dem som skriver i förväg med sina egna händer och sedan säger: ”Detta har Gud uppenbarat” i strävan efter en ringa materiell förtjänst. Ve på dem för sådan förvanskningar, och ve på dem för deras olagliga förtjänster.... [17:89] Vi har skildrat alla sorters exempel för människorna i denna Koran, men de flesta insisterar på att inte tro. [69:40 - 48] Inte yttrandet av en poet; det är sällan ni tror.
Detta är yttrandet av en ärbar budbärare. Ej heller yttrandet av en siare; sällan tar ni er i akt. En uppenbarelse från universums Herre. Om han yttrat några andra läror. Skulle vi ha straffat honom. Vi skulle ha stoppat uppenbarelserna till honom. Ingen av er skulle ha kunnat hjälpa honom. Detta är en påminnelse för de rättfärdiga…..

----------------------------------------------------

Ni Irans Ledare, Mr. Khamanei, jag vet inte vad finns i Ert hjärta men jag kan gissa att Ni har förlorat många av Er nära och kära under Shahens tid, därför Gud gav Er makten inte revolutionen eller Mr. Khomeini eller Era revolutionära insats: [3:26] Säg: Min Gud, Herre över kungarnas kung, Du bär Dina konungar som du önskar, störtar ner konungar som Du önskar, berömmer som Du önskar, vanärar som Du önskar, alla allmosor är i Din Hand, Du Allmäktigast…...
Kom ihåg att om en soldat gör fel, många av hans kompanier kanske kommer att falla ner men troligen inte hela armén, men om överbefälhavaren gör ett misstag - hela landet kommer att beröras: Ni är Ledare och har ansvar för alla. Låt inte ”Era barn” lidas på grund av sanktionerna, om FN vill stänga en kärnreaktor eller alla kärnrektorer i Iran låt dem göra det, det är inte tal om någon eller någras stolthet det är ”folket” som gäller. Ni har byggt reaktorer i olika delar i Iran och i hemlighet så Ni förstår väl varför till och med Era allierade har vänd ryggen. Och gör inte Shahens felsteg som att inte tillåta oliktänkande i politiken, Ni vet själv hur det var under Hans tid. Släpp ut politiska fångar, de är som Ni under Shahens tid: [42:44] De som står upp för sina rättigheter när en orättvisa kommer deras väg, begår definitivt inget fel. Felaktigheter begår de som behandlar människorna orättvist, som tar till aggression utan att ha provocerats. Dessa har ådragit sig ett smärtsamt straff. Att tillgripa tålamod och förlåtelse reflekterar en sann styrka i karaktären. Den GUD sänder vilse kommer aldrig att hitta någon annan herre, och ni kommer att se sådana syndare säga, när de ser straffet, "Kan vi få en chans till?"…. Ni vet bättre….
Ni är Ledare Mr. Khamanei, nu det är ”kris” mellan parlamentet och regeringen och det är inte alls bra för "folket" under dessa sanktioner som Ni vet. Ni är Ledare och Ni kan rätta till ”problemen”. Om Ni inte visar Er styrka nu kommer Er position att försvagas, alltså Ni gör en politisk självmord och då det innebär att Iran kommer att falla ”sönder” i bitar och ingen med förstånd ville ha det:
[42:47 - 49] Ni ska besvara er Herre före en dag som gjorts oundviklig av GUD. Det kommer inte att finnas någon tillflykt för er på den dagen, ej heller någon försvarare. Om de vänder sig bort, har vi inte sänt dig som deras förmyndare. Din enda uppgift är att leverera budskapet. När vi öser nåd över människorna blir de stolta, och när de drabbas av motgång, som konsekvens av deras egna gärningar, blir människorna till icke troende. All makt i himlarna och på jorden tillhör GUD. Han skapar vad Han vill, ger döttrar till vem Han vill, och söner till vem Han vill.

Fortsättning kommer om skaparen vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar