måndag 31 oktober 2016

Hmmmm... ApaSatinos spår

I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

Idag hörde jag något som liknade partisan-väg alltså använd de som har mottagit dig, givit dig tak över huvud och gick till deras skolor och utbildad dig och ändå du är inte allierad med de som har mottagit dig och har inget mot din religion ... ".....jag bor bara här! Muslimer är allierad med varandra var de än befinner sig... ". Givetvis hjärntvättat sedan fick jag syn på:





Ja, jag hörde att man säger ”alla muslimer är allierade med varandra världen över men inte med sina landsmän för man bara bor här….” . ”Koran är inte dikt…” Irans ledare är väldigt aktiv med hjärntvättning.  

Sedan både araber och muslimer och troende har kritiseras för att de väljer bara vissa delar av Koran. Sedan det finns hycklare finns bland dem också. ApaSation ville inte att muslimer ska vara allierat med kristna och judar men med  Nordkorea ... Bara muslimer ska tillhöra en grupp.. ApaSation är väl deras ledare och hans imam zaman är deras frälsare med deras menas länder som Nordkorea.

[5:51] O ni som tror, alliera inte er med vissa Judar och Kristna; dessa är allierade med varandra. De ibland er som allierar er med dessa, hör hemma hos dem. GUD vägleder inte de som överträder.

[2:62] De som tror, de som är Judiska, de Kristna och de som konverterat; den som tror på GUD, och tror på den Sista Dagen, och för ett rättfärdigt liv, kommer utan tvivel att få sin belöning från sin Herre. De har ingenting att frukta, ej heller kommer de att sörja.

[9:97] Araberna är de värsta vad gäller otro och hyckleri, och de mest benägna att ignorera de lagar som GUD uppenbarat för Sin budbärare. GUD är Allvetande, Visast.


[9:98] En del Araber ser sitt spenderande (för Guds sak) som en förlust, och väntar till och med förväntansfullt på att en katastrof ska drabba er. Dessa kommer att ådraga sig den värsta katastrofen. GUD är Den Som Hör, Allvetande.

[22:40] De vräktes med orätt från sina hem, av ingen annan anledning än för att de sa, "Vår Herre är GUD." Vore det inte för att GUD stöttat vissa människor mot andra, skulle kloster, kyrkor, synagogor och moskéer - där man regelbundet firar minnet av GUDs namn - blivit förstörda. Absolut, GUD stödjer den som stödjer Honom. GUD är Mäktig, Allsmäktig.

[41:40] Säkerligen är de som förvränger våra uppenbarelser inte gömda från oss. Är den som kastas in i Helvetet bättre, eller den som kommer trygg på Återuppståndelsens Dag? Gör vad ni vill; Han Ser allt ni gör.

[60:8] GUD förbjuder er inte från att främja de som inte bekämpar er på grund av religion, och som inte vräker er från era hem. Ni får hjälpa dem och vara rättvisa gentemot dem. GUD älskar de rättvisa.

[60:9] GUD förbjuder er bara från att främja de som kämpar emot er på grund av religion, vräker er från era hem, och slår sig samman med andra för att förvisa er. Ni ska inte gynna dem. De som främjar dem är överträdare.

I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar