torsdag 20 oktober 2016

Hmmm.....

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Nu den fege partisanen som bor i ett feministisk land och älskar att hjälpa andra komma till sitt feministisk land som är rasister och äger många orättvisor skördar: 
http://www.dn.se/kultur-noje/svenska-hatsajter-bidrar-till-svart-bild-av-sverige/
http://www.dn.se/kultur-noje/sverige-framstalls-som-ett-land-i-forfall/
Hmmmm.... kanske de vill ersätta versen i skrifter att "han anlände till norden ...rättvist land ..." inte bokstavligen.... de kan inte köpa alla skrifter....


hmmmm.... jag fick SMS från några som har deporterats ofrivillig :
"Kära kamrater.... Che älskare..... se till att alla deporterats. Om vi bara visste att vi hamnar i ett invandrarområde som i början själva kamrater vill bo där och kämpade för att immigranter ska bo där de ville bo för har familj, släkt, kompisar, föreningar…. Och kan få arbete tack vare sina kontakter…. då skulle vi aldrig komma till ett rasistisk land där de vita har ingen mage för att stå emot feminister…..men för stora starka icke vita män….

Men frågor som ska aldrig ställas upp av våra kamrater:
"Varför vi fick aldrig fakta av våra kamrater ? Vet de hur mycket har vi betalt för människosmugglare som har fina imperialistiska bilar ? "
Den andra frågan som ska inte komma upp särskild från våra absolut hemliga chatt websidor:
”Varför våra kamrater inte immigrerar till våra vitt-fria länder? Vi rekommenderar absolut våra länder som har ett förhistorisk relation med våra länder därav många flyktingar och immigranter och enorm kvinnokärlek med hyggliga priser för icke vita män….. men för solidarisk  skulle vi skickar de för att sälja sig, arvet från den naturliga valet för den starke gener….
den tredje frågan som ska osynliggöras genom våra taktiska spel som att inte ta upp Iran i nyheter:



"Varför ingen ställer frågan som att fråga, ja, ni vet , vi menar ja, alla vet att som att vissa länder som Afghanistan, fast inte Afghanistan , anta en granne som har olja och gas och naturresurser med 80 miljoner fega och hjärndöda som inte gör uppror mot en diktator... vi menar varför från dessa länder som är vänster vänliga fast älskar att umgås och stödjas av sin stora mäktiga grannen som hjälper höger folket i andra länder och så vidare ja... varför flyktingar och immigranter kommer från dessa vänster länder med diktatorer men inte från Saudiarabien?   Är en diktator bra om folket är nöjda eller en diktator är inte bra då den tillhör höger och då Che älskare ska stanna och kämpa?
.........................................
http://www.msn.com/sv-se/livsstil/relationer/ministern-vill-ha-r%c3%a4ttvisem%c3%a4rkt-porr-stort-problem-bland-unga-m%c3%a4n/ar-AAjbuAc?li=BBqxK87&ocid=iehp


A:
...... Vi vet för lite om porr och hur det påverkar sexvanor och attityder....
Hmmm....... hur länge porr har varit fritt i Sverige eller i världen, särskild i de socialistiska länder som åkte in i sopkorgen? Hur många tidingara har inte tagit upp porr i sina senaste 50 åren? Ska vi slå vad? 

B:
Wikström tycker inte att staten ska gå in och styra allt fr mycket i hur porr ser ut och hur den konsumeras, däremot tycker han att det borde snackas mer om vad porr ger för signaler.
Denna motsäger A. Och hur kan man "snacka mer om vad porr ger för signaler" om man kan veta lite mer om porr?
 

C:
– Vad vi skulle behöva är rättvisemärkt porr. Om det var inte rättvis då skulle vara förbjuden och det är redan förbjuden om inte Där man kan se att porren är producerad under schyssta villkor, att det är gjort med samtycke och så vidare. Sedan vad är rättvis? :  man ska försöka se människorna bakom själva produktionen. Och om man lyckats med det : skulle det finnas något porr? Var är feminister?
Är de upptagna med att hjälpa flyktingar och muslimer i Palestina eller upptagna att hylla feminin och håna islam och religion och rita bilder av Jesus och Mohammad. Men en sak vi vet: de har inte gjort det med Moses? Vet ni varför?  Tips : den fege ville ha alltid en gemensam nämnare med andra för att inte råka illa ut....




 
I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar