torsdag 4 augusti 2016

Blandad


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Jag hörde att man klagade att det går inte / är svårt ge homosexuella asyl som kommer bland annat från Iran. Jag undrar varför inte man ge de pengar att operera / byta kön i Iran? Det blir mycket biligare och dessutom de behöver inte lämna sitt land som ska skicka fram sin imam Zaman, Messias. Pengar som ska satsas – enligt de älskande iranska revolutionärer – ska tas från Iranska pengar från de älskade västbanker. Jag menar allvar och det ska inte gälla bara iranier även för de som är från andra  länder. Och enligt de modiga iranska vänster: ”det är det minsta vi kan göra, kan vi hjälpa palestinier från våra skyddade hem i andra länder kan vi ställa upp för andra, till skillnaden från ayatollor i Iran som bara pratar som små skrikande hundar men de reagerar inte och palestinier lider…” .


Och alla länder ska kräva sin rätt!  De iranska vänster som har muslimer som släkt men hejar på Sovjet och Mao men är stolt bosatta i USA och väst som var mot deras ideologi och människosyn ska i sina hemsidor radio, massmedia ska håna Irans ledare och inte minst på ApaSatinos imam Zaman. Det är det minsta de kan göra förutom bara rena prat. På så sätt de visar att det är bara iranska shiiter som är onda inte bara alla muslimer i synnerhet araber  sedan på så sätt de öppnar sin släkts ögon. Sedan kläm dessa apor, saxa de: när de har tvingas göra det (det ska absolut inte de göra), alltså visa sin lojalitet mot sina nya landsmän då ska de bli förbjudna att resa även andra städer för man är väldigt bekymrad att kanske ApaSatinos folk kan skada de för ”vi bryr om dem, vi vill inte att inte ens en av dem råkar illa ut…”  kläm dessa förrädare som iranska folk som kommer hit men i hjärtat ville andra system. 

 
 


--------------------------------------------------------------
Sedan denna :

 

 
Kommer efter Frankrikes åtgärd då de vill ha lärda imamer och den sanna fredfulla och fridfull islam. Alltså ApaSatino med sina åsninnor till ayatollor är rädda att de kan inte kontrollera ”resurser”. Alltså man ska följa Frankrike annars de som följer den rätta och sanna islamen som är stolta över den sanna rena människoliknande åsnan , Khomeini kan med stolthet följa Khomeinis stig och begå självmord. Alltså kan bli allierade med Khomeini i en varm och röd stuga med varmare frukt och skörd. Absolut åsninnor som offrar sig för sitt land men inte för sin sanna islam:

 
------------------------------------------

Och här kommer nya tipset från ApaSatino till sin råttor i väststater:

----------------------------------------------
 

Och här kommer en meddelande om imam Zaman, de är glada att de har fått nya fakta från Bibeln som hänger samman med Koran. Absolut glada åsninnor som ska träffa sina ännu gladare gentlemän . 

 
-----------------------------------------------------------------
 
och dessa är också tips till råttor , antingen de sitter i riksdagen eller håller på skriva sin uppsats:



 





 


 
 
  

 
---------------------------------------------------------------------
 
och no comment:








 och Irans ledare har döpt året för "Ekonomisk Oberoende" kanske menade detta : سال اقتصاد بی وفایی




 
 
 --------------------------------------------
och no comment:
 
 




 

 

 
 

 

 -------------------------------------------------------
Och Iran är stolt över att det finns gott om konkurrerande (bland annat hjälp organisationer), stat i stat i andra länder:
 ---------------------------------------------------------------














I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar