torsdag 26 mars 2015

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Nådigaste




 



 

Denna ÅsnSatino typ en hona, menar , "bränn ner oljan" (i andra länder förstås)  ifall sanktioner blir kvar, en hona och en hennes mod typ en bedragare:


Och eftersom dessa som bryr sig om folket och bor i väst och vill att väst ska bli marxister typ Leninister, så undrar varför de inte vill  börja med i Iran eller någon land som är mycket belägen att bli "vänster" som några av Irans allierade?  Är de typ hona som behöver stöd av de unga? Är de typ sjuka och vill förstöra så att det blir ingen "kapitalistisk" land kvar så att deras av liktänkande, kamrater kan inte söka asyl? Gör de medvetet för att Iran och allierade bli glada och mäktigare? Kanske till och med samrabeta med de? Är de rasister som bara bryr sig väst och inte minst USA? .... vill de förstöra för sina fienden inifrån? Hmmmm..... Varför ingen visar de vägen ut till ett välfungerande marxistisk land? Jag tror att de kommer själva uppskatta och må bättre, inte spy i alla fall-  av sin nya landsmän, eller? hur som helst, läs noggrann:













Och det blir ständigt elavbrott, vattenbrist... men ÅsnSatino funderar över att exportera ... 


Och om Ni inte längre behöver henne släng ut henne och hennes kamrater, de använde surfplattan för att komma åt routern för att komma åt datorn för att bli glada av läs mail för att ÅsnSatino bli förbannad :)  :   och den här figuren är mycket populär inte bara i http://kayhan.ir/ : 






I Guds Namn, Barmhärtigaste, Nådigaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar