torsdag 19 mars 2015

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste
Jag såg en mig intressant artikel :
Kanske beror på att då ”några få” började vandalisera, äga gator… & förstörde avsiktlig för invandrarnas attityd sedan ”några advokater” pekade på med sin absolut största finger på myndigheter som ansvariga och skapade ”rasism” hos polisen för att de var hårdhänta och brukade inte sin sjätte sinne att ta hand om de vandaliserande som ville ha demokrati och rättvisa… med andra ord de som agerade anklagades som rasister med pekfingret och gjorde polisen, myndigheter fega för bara svenskar som hittade på ”de & vi”  inte de som delar väst & öst i olika områden:

Och vi vet att huvudmålet, syftet är det ska vara spännig, misstro mellan västisar & muslimer, vad det än kostar : ÅsnSatino har sagt till sina klagande långa arm i väst (=de vill inte fortsätta för de är avslöjad & är under kontroll eller hånad eller…) att landet & framgånget är beroende av martyrer, med andra ord ert arbete är nödvändigt annars dö döden. :
Bilden i google:

Samt: vi vet att de som styr Iran i fråga om inrikes politik
(som borde vara typ islamisk, därför de äkta revolutionerad, hjärnor ska inte befinna sig i Iran annars trauma och inte minst de ska bo i fiendelandet för dels arbeta fram målet samt ska inte lida av så kallade islamisk shariee lag i Iran)
är idioter
(de måste vara för att de ska vara beroende av hjärnor)
därför man behöver deras expertis nu det är akut stämning:

 


och  ÅsnSatino bryr sig om väst:







Men varför? Vad finns sambandet? Ja, för ÅsnSatino är absolut farligt att muslimer i fiende länder ha ett och samma stiftelse/ institution för alla muslimer : de kan bli enade (enligt koran uppskattas!) Alltså det är väldig bra steg dels att muslimer inte ska vara splittrad (som ÅsnSatino upprepar) enligt Koran, dels att de kan på så sett visa sin oberoende till andra som har klätt sig den rena Islam, samt att de vet att de bor i ett land där man är mot kommunistisk lära,  samt de lär sig att deras land har relation med USA, Israel. (annars tyvärr du bor i fel land:
dina landsmän är mot muslimer = då de inte är dina landsmän = det blir för och senare krig här också eller åtminstone judar kan inte vara i fred som i Malmo
eller som muslim du har kränkt din islamisk själ och valde bo i ett fiende land (som partisan) som är också mot Koran, du har börjat fjäska, ljuga, vänta tills du blir många och profeten var i krig och längst fram… )
Sedan denna stiftelse/ institution ska ha en vulgär upp och ner bild av ÅsnSatino och hans allierade i sina lokaler. Och BARA denna stiftelse/ institution ska få statlig stöd av landet. Alla andra ska inte finnas. De muslimer som är mot detta, eller på något sätt hånar ska ut. De muslimer som vill vara inte med  stiftelse/ institution : vem bryr sig om? Det finns ingen tvång i amerikansk Islam, förlåt i Koran. Men då dessa har ingen ”makt/myndighet…” att presentera sin Islam.


Sedan denna stiftelse/ institution ska samarbeta med andra stiftelse/ institution i andra länder för att vara mot de parasit hadither som ÅsnSatino sprider.


Tillbaks till:
För varje sådan dåd : Utvisa
(särskild i arabländer då har många turister/affärsmän från väst, dessa konkurrerar med ÅsnSatino män och absolut oönskad av ÅsnSatino)  
iranier två gånger om, de iranier (eller de länder som Iran stöder) som propagerar shiitisk islam, men främst de röda iranier (ÅsnSatino bryr sig om de därför de ska kunna utan passport åka till Iran sedan tillbaks till sina fiender), och absolut de som utan problem har åkt till från Iran utan problem. För de är av Irans företag.  

Tillbaks till:
Om Amanda Björkman åker till skolor och intervjuar nya svenskar om de är rädda att de blir utvisad eller inte ifall om man har svensk medborgarskap: ”nej! Det går inte”
Med andra ord nu när ”somliga” har belastat polisen vare sig med ”de är rasister” eller ”de kriminella” är offer….:  
Polisen ska vara lika stark som en jude som promenerande i ett europisk land annars….  


Sedan affären mellan Saudiarabien & Sverige, bortsett att ÅsnSatino har fått klimax:
”Om Sverige eller ett andra land har/lagstiftar att muslimer ska inte ha någon sort hejab ska Saudiarabien eller andra muslimska länder lägga sig i andra länder inrikes politik eller inte? Ska man klaga till FN (Människorättigheter) eller inte? Om landet förbjuder bilkörning för muslimska män då? Om man förbjuder halal mat för muslimer då?  Om man förbjuder Koran uppläsning i Moské då? Om man förbjuder Islamisk vigsel då?  ….. Sedan varför ska man vara rädd för andras åsikter? Har Ni inte Koran? Var inte Mohammad ( fred vare med Honom) hård mot hycklare? Hycklare är den som inte säger sin åsikt, eller?  Så varför går Ni i ÅsnSatino stig? Man ska uppskatta den som inte hycklar, säger sin åsikt och är inte rädd för att förlora sin huvud, var profeten uppriktig? Rädd? hade Han mage? Vem gillade inte hans åsikt? Var profetens åsikt ärligt, äkta? Kom inte från hjärta? Vad de gjorde mot profeten? Om  ÅsnSatino har fest då ska ni se till att det blir stön blandad med sorgklagan.  En vän är den som säger sin åsikt och vännen slår inte sin vän på grund av åsikten, däremot tackar att vännen inte är hycklare, annars ve! 


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar