lördag 21 december 2013

Radio revolution!

I Guds Namn, barmhärtigaste, Snällaste

Hmmm... Jag lyssnade på 106.3 mellan 11:15 0ch 11:30 . Det var en som läste en shiitisk iransk religiöst bok, vilket det är förbjuden numera. Tråkig nog att jag hörde inte vad hette boken och tråkig nog att den har inte översätts. Man läste ur boken att om man ska ha samlag med en kamel då ska 4 saker ska uppfyllas om samlaget skulle vara "laglig". Tråkig att jag missade bokens namn. Givetvis denna boken (som jag kommer ihåg från revolution tiden (som är förbjuden numera) är riktad till människor som ska snart förlora sin tro eller bli hatiska mot Islam. Hoppas att någon hittar den och översätter den till sunniter, bland annat.... Men  den hysteriske manen sade också att om England hade inte stött bakom Irans regim och om USA hade inte givit grönt ljus till ayatolla Khomeini då bal bala.... För vi Iranier är oskyldiga ( med andra ord ser andra som   förståndshandikappad resurs), det är stor makter som reagerar och bestämmer iraniernas öde, som man sade på radio.
Hmm... jag letade efter lite info:

http://sedayeashena.dyndns.org/links.html och sedan:
http://www.iranglobal.info/node/6909
här man berättar vad har man gjort, detaljerade men som vanligt man säger att det var England och USA och Israels Mosad som hjälpte och hjälper Iran och iranska underrättelse tjänst och bla bla... Denna webbsida är guld värd om man orkar bry sig hur en röd revolution formas och effektiviseras med tiden fast det skulle heta "Islamisk". Hmmmm... USA och England och Israel hjälpte Khomeini att lära ut dö åt Kapitalister USA, England  dö
hmmmm... Vad ska man göra åt de som håller på hjärntvätta sina oskyldiga landsmän ( med andra ord  förståndshandikappad med 2500 år historia som blir/är styrda av främmande makter )? Vad ska de göra med Er?

I Guds Namn, barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar