torsdag 9 februari 2012

Bildspel, växelverkan, aktuella kontraster och handlingar osv





Och min essäs slutsats:
Jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan:  Att denna lag medvetet vill bevisa att Mohammad (därav Allah) är en hänsynslös och icke ödmjuk människa och väntar (där uppe förstås) att någon förolämpar honom ( helst hans ättling enligt senaste haditen som jag fick nu) och då En sann muslim ska omedelbart hjälpa Mohammad (och förstås hans Gud) och dräpa personen i fråga för att Mohammad bli glad (i den trista paradiset) och Allah, den behövande blir ännu mera gladare i sin gränslösa rikedom! Och det står kart och tydligt i Koran att Mohammad var en trevlig människa!

Jag har också bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Den Iranska ledaren låter andra håna andra folkgrupper och ledare för att dels påverka sitt folks psyke som att de har bättre i Iran samt de andra länders ledare är dumma och idioter och dels om hans agenter avslöjas då han omedelbar ber sina agenter att de ska be om ursäkt och därav köpa sig heder och ödmjukhet.

Dessutom jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Iran med denna lag (som påstår vara unik för Iran) vill framstå som den enda sanna islamiska staten alltså Syrien (där bland annat folk väljer att ha hejab) är lägre värd än Iran. Med andra ord den halv shiitiska Mr. Assads fru är mycket lägre värd än den Iranska ledarens fru.  Dessutom Iran avslöjar sina planer för andra ”arabiska” länder: Iran vill steg för steg pressa andra länder sina egna lagar annars de är inte ”sanna” muslimer för annars Iran är överlägsen. Som ett exempel: Irans har ett parlament där ”de kunniga religiösa” häller genom filter de som kandiderar sig till parlamentet. Efter dessa ”renhet åtgärder” då folk får  välja en av dessa ”rena”. Och ifall senare om en av dessa ”rena” visar sig vara ”oren” och har hycklat sig upp då ”de kunniga religiösa” griper in och förklara honom som satirer, karikatyrer - USA’s förstås.  Men ifall om ”de kunniga religiösa” hand är inte stark nog då den ”orene” får inte ställa upp i nästa val även några miljoner väljer honom. Och samtidig den iranska ledaren är ”Ledaren”  inte bara för alla religiösa i världen även för Irans medborgare därav satiren: ”Den Islamiska Republiken Iran”. Men den enda skillnaden mellan Den Folklige Republiken Nordkoreas ledare och Den Islamiska Republiken Irans ledare är den iranska ledaren är andligt därav duktigare men vi låter folket i dessa länder avgör slagsmålet.

Därtill jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan:  Att om en ledare är svag och inte ödmjuk eller oärligt då behöver ledaren (som forna Shahen, som Nordkoreas ledare… ) en lag som skyddar honom från rättväsendet, från kritik, från satir…. Därför varken Mohammad dödade någon för åsikt. Därför det står i koran att man ska inte överlämna förevändning till någon för att han ska börja förolämpa Allahs namn, hmmmm står i Koran att man ska dräpa den som kränker Allahs namn? Hadither, hadither, hadither var är Ni nu, jag behöver vägledning!      

Ytterligare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag visar att lagen har försvagat Irans ledare. För Irans ledare har sagt att han samarbetar med "vilka som helst om de är mot Israel". Men den iranska ledarens ledare, Imam Husein sade: ”jag har Allah bakom mig och jag går farm ----- med mina barn…”.  Därför logiken säger att Mr. Husein bär många shiiters skuld: genom tiderna man har slagit sönder sitt huvud med svärd, sin kropp med svärd och kedjor samt numera man täcker sin kropp med stoff, givetvis genomblött stoff under en månad för att inte tala om hur mycket har kostat dessa ceremonier under tidens gång.  Givetvis jag räknar inte tiden här för shiiter har mycket tid över. Därför shiiter gråter resten av året för Mohammad och Ali.

Utomordentligare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag har grundat sig på en hycklande terräng: man jämför och likställer Mohammad (och hans sunnat) med andra imamer. Dessutom ännu förskräckligare och icke ödmjukare: Iran höjer sina egna ayatollor till Mohammads nivå. Dessutom denna lag bevisar att Iran inte ens accepterar Mohammads sunnat (tradition) därför på ett smidigt sett (som de tror och som står i texten!) användes inte sunnat men sunnater (traditioner).  Här både lagen (!)  och författaren är skyldiga till piskning för man höjer Mohammad till Allahs nivå! 

Förträffligare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag bevisar att Iran är hycklare för då Jesus förolämpades med Homobilder gav iranska ayatollor denna Fatwa:
”Vi såg ingenting, så Ni sanna muslimer som oss, Ni ska inte heller höra”.

Briljantare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Att varken nuvarande Irans ledare eller Mr. Khomeini var lika värda inför Allahs ögon som Mohammad. För de kan aldrig bli lika välsignad som profeten. Exempel: Mr. Khomeini som enligt Iran är som Mohammad (velajat fagih) sade enligt Allahs vilja (!) ( Om han är nu som Mohammad då hade han kontakt med Allah enligt hadither, se bilder nedan) att vägen till någonstans är via någonstans. Men till sist ”människan” övertalade honom ett kränkande uppgörelse med Saddam, USA hund i trakten fast Stalin beundrare!

Ypperligare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag är för hycklare för den ger en anledning att indirekt förödmjuka andra ledare med minsta möjliga förevändning: Exempel: Iran omedelbart visade en bild av Mr. Putins huvud som hade en kondom som hejab men kan Iranska medior vara ärliga och visa sådan bilder för Mr. Khomeini eller Irans ledare?

Härligare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Dessa personer som har skrivit denna lag var mycket okunnigare än man tror för jag som är varken utbildat till lagstiftare eller statsvetare har upptäckt att denna lag antingen skadar sanna muslimer men Allah bli glad eller skadar icke muslimer men Allah blir ledsen! Och minst sagt: det står i Koran att det är människor som behöver Allahs hjälp men inte tvärtom! Med andra ord denna lag är skriven av Stalin till muslimer som Saddam fast USA’s hund i trakten.

Magnifikare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag gör muslimer (som bor i utanför Iran)  till hycklare, fega, lögnare för de kan inte gå ut helhjärtat och kräva hämnd för att hjälpa Allah!

Praktfullare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Denna lag och liknande lag är ett bevis på att Iranier har blivit aggressivare, icke ödmjukare, hånade, stridslystnare, däremot mycket skickligare att beundra och uppskatta några så länge det behövs.      

Elegantare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: Ryssland som inte följer Imam Huseins stig är en supermakt som Iran behöver. China som inte ens ville veta av Mohammad är däremot Irans allierade. Kuba som följer en stig som Che har ritat; (be)undrar Irans ledare. Självaste Charlie Chaplin är numera ännu ett ”fall” för Freud. Därför Ryssland som följer inte imam Huseins stig öppnar inte sin gräns mot Iran för då rysslands befolkning ska söka skydd hos den iranska ledaren som har direkt kontakt med Allah, därför han är felfri.    

Smakfullare jag har bevisat klart och tydligt och inte minst - utan tvekan: de anti–amerikanska, anti-israelska, anti-västiska iranska ”röda” icke muslimer utnyttjar/utnyttjade denna lag och liknade lag för att både håna Allah och hans profeter men också sprida en hemsk och stridfull bild av islam. Och därför den iranska ledaren har hela tiden påmint sina medborgare om ”västens” växande fiendskap mot de anti–amerikanska, anti-israelska, anti-västiska iranska röda muslimer.  Därför Korans logik - som än så länge har inte bekräftas av imamer  men av sunnat – säger att denna lag skadar Allah mer än hjälper honom.  

Och givetvis jag har både skämtat här uppe och varit hårdhand för att visa Iran att om man har hårda lagar eller tar hårda ord mot andra eller hånar andra direkt eller indirekt då man ska inte heller ta illa upp ifall andra gör samma sak mot Irans medborgare, vare sig de är barfota eller ayatollor. Man ska hantera sin granne som sig själv och man ska förvänta sig samma sak från sin granne. Men om man har bättre rättsreglar (eller bortser från somliga) för sin granne men inte för sina barn då ska man söka hjälp. För antingen man når inte sin granne med sin sko eller hatar sina egna eller helt enkelt vise versa.

Åter igen: Jag har skämtat här uppe och försökt vara tuff (!) men den som är Guds Barn kommer att skratta och den hjärtlöse ska ta bokstavligen.  Om man gör som sin motpart då motparten har lyckats:   Du gör som jag gör, för nu jag är din Idol. Däremot man ska inte luras ….

Och de troende är tydliga och klara och utifrån ”Allahs Barmhärtighet och Snällhet” verkställer de budet, lagen med andra ord det finns ett enda tolkning av Koran som är för snälla människor: Alla är lika och därav ej olika lag, straffar för olika själar! Om man hånar En då straffet ska vara lika hård som om man hånar Mohammad för han var ju för Mostazafin, nödställda. Och vi vet att de nödställda är jordnära och ödmjuka därför de bjuder sin andra kind. 


















































………….
I Guds Namn, Barmhärtigaste Förlåtaren


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar