måndag 6 februari 2012

Bildspel, växelverkan, aktuella kontraster och handlingar

I Guds Namn, Allseende, Allvetande, Reagerande, Förlåtande, Givande Och "Leve"brödet, Det "Sura"
-----
Vad blir straffet om man hånar irans ledare eller en shiitisk imam?
Men om en sunnits imam eller hans mor eller Mohammads fru ( fred vare med honom och hans fru) hånas?












(Lägg märke på datum:)













































































































Den iranska kommunist  "Todeh" partiets idol  med högkvarter i http://www.kayhannews.ir/ :

hmmm Bilden saknas nu!














Hmmmm:
- den ena väljer partisan kriget och tar inte sina barn till krig-fältet för att senare hans barn ska klä av sig själva för att hånas av de som älskar barnets far eller
- den andra som går rakt in till "nederlaget" med sina barn?








och vad nu sjuttooon grubblar han över? Ny manus? 



-------------
och varför är Iran överhuvudtaget medlem i  FN, vem hindrar en stort land som Iran, imam Zaman?





Hmmmm, betyder det att man ska hitta på hjältar som ska ersätta judiska kungar? :


-----------------------
Mitt råd till både sidor: man ska bojkotta varandra för både sidor kommer att bli oberoende av varandra, speciellt bönder och inhemska produkter men framför allt energikrävande industrier som papper, tillverkning, fordon kommer att befria sig från olja, och kärnkraften och alternativa energi-produktion kommer att blomstra:  




------------------
Och till Turkiet:

Och Vi vet att Iran varken kunde få ersättning för kriget mellan  den anti-amerikanska, anti-israilska, anti-väst Iran och den anti-amerikanska, anti-israilska, anti-väst Irak. Inte heller fick Iran ersättning för betalda ryska missiler som aldrig levererades. 
Inte heller kunde Iran ta Bahrain eller Kuwait därför: 










-----------------------------
Nu Turkiet det är din tur att välja presenter annars de väljer dej! 
Nu vet vi att Iran är svag, mycket svagare än någonsin därför man ville visa upp sig. Därför Iran visar indirekt att är  inte för krig:


Den pro-kommunistiska shiitiska Iran är rädd och jag vet att "alla inblandade" vill utnyttja situationen:
- landet har delats i olika regioner som hatar varandra och den enda knut-punkten är ledaren som nu är maktlös.
- Olika konkurrerande (beroende på omständigheter ibland samarbetande, ibland icke) styrande grupperingar om tre (på persiska) "Gova". Nu är de har visat sin rätta ansikte för varandra (somliga har vaknat upp och blivit troende, somliga har vaknat upp och känner sin ledare, ledaren har vaknat upp och känner sig begränsat, somliga ha förlorat sin tro på alla andra, somliga vill bara känna pengar, somliga håller fast sina åsikter, somliga har inte bestämt sig)  då varken de kan börja fullt "bråka" eller "samarbeta"  med varandra. De vet att om den ena ger efter då den kommer att - för eller senare- åka dit, en och en efter varandra för man kan inte fängsla alla på en gång som vi har tidigare sett. Därför Irans ledare vill nu att alla ska samarbeta, förut  sade han att man ska luta sig på "majoritet"! Men ifall om det blir mindre inbördes krig, i ett begränsat område eller skala eller tid då ska man gripa in, se nedan. Alltså man ska inte låta Iran andas.  
- Sedan Iran vet att deras kinesiska second hand krigsfartyg och missiler må kan fungera men bara ett tag. Och Iran vet att fiender kommer inte stiga in i landet men däremot irans "rika" kommer att förlora alla sina  rikedomar via åtgärder. Och de så kallade helga städer kommer inte skadas ett dug för man ville ha  kvar den mullor för de är lätt att förutsägas och detta betyder dessutom hån mot iranska vänster som i sin tur kan inte utnyttja deras bortgång och annonsera "krig mot muslimer och deras värderingar". 
- Sedan Vi vet att varken Turkiet eller Azerbajdzjan vill sitta och titta på, de vill att Iran förlora sin makt och delas om de vill vara minst sagt snälla! Och detta är ett guld-lägge (!) för Turkiet förstärker sin gräns mot Irak och kan andas från iranska shiiter i Irak. Därför Iran vill inte ha krig just nu, därför Iran förbreder Imam Zaman uppenbara sig i Irak för att samla ihop shiiter och lättlurade icke pålästa muslimer för att ta fullkomligt kontroll över Irak, Libanon och där shiiter finns. Därför måste Turkiet reagera nu, jag återkommer till det senare.  Iran är inte förbredd för krig nu för de iransk militär infiltratörer i övriga länder är inte bredda för sina "sak". Därför ingenting går emot att upplysa och utbilda människor. 
- Sedan Vi har Ryssland. Nu vet Ryssland att Iran har  infiltratör på deras hemmaplan och militär. Dessutom andra grannar ovanpå Iran har vaknat upp och de ville  bli av med revolutionära och gärna ta en bit av Iran innan Iran tar de med shiitiska religionen! Och de vet att många iranier kommer att heja på de om de stiger in i Iran som Iran vet nu. Och Ryssland vet att Iran glömmer aldrig!
Och nu Ryssland vet att Iran har flera gånger hotat de om de inte ställer upp för Iran som att ryssar betalar inte skadestånd för kriget mellan Iran och Irak eller Ryssland leverera inte missiler ....  alltså Ryssland må kanske inte gillar krig men de ville gärna en svagare Iran än en stor konkurrent under deras näsa som vill exportera revolution i sina allierade grannar.   
- Sedan vi har Irans allierade i södra Amerika.  Rättare sagt forna  allierade om man tittar på Brasilien och Chili. De övriga har inte råd med att hjälpa till. Och Mr. Chavez som har tagit Israel då och då i handen i hennes ungdom kommer inte heller hjälpa Iran, Halooo där jag ser många saker.....
- Afghanistan kommer att beklaga men i grunden och botten kommer att tacka Gud:



- Pakistan kommer att fira för de kommer in och befriar vissa området av Iran nu när det är lite oroligt i gränsen.
- Sedan Iran vet att om det blir krig då kommer Iran förlora sina Ö på persiska viken till sina fiender, för tillfälle. Och dessa Ö är nu Guld värda. Och ett tecken på Irans storhet är att nu Iran kan inte utnyttja de gemensamma olje- och gasfältet som  de övriga länder utnyttjar nu mer än tillåtet! Samt ifall ett krig då shiiter i området ska skickas till Iran då de kommer att leva syndfri. Sedan har vi de iranska rika vänster eliter i fria iranska zoner som Ön "Kish"; där den iranska lagar särskilt skatt gäller inte för att inte tala om hur fritt utlänningar klär sig! De ska också skickas till fastlandet och "alla inblandade" ska få en fotfäste i alla dessa Ö. 
- Och ett annat tecken på Irans storhet är att Iran kan inte få betalt för sina "tjänster" även från Venezuela! 
- Sedan Vi vet att Golf stater kommer inte stiga in i Iran. Däremot de ska erbjuda sina shiiter att bo i Iran där de kan bo syndfri och få sina rättigheter. För att shiiter ska göra detta frivilligt ska man börja nu med diskunioner, ingenting går emot upplysning och utbildning. Först ska man upplysa att den pro-kommunistiska shiitiska Iran  håller på förbredda Imam Zaman för sin manöver! Om det finns shiiter som ville bekänna denna imam då ska de flytta sig till Iran annars man ska skjuta de mellan ögon för de är förräddare,  för denna imam ska bekräfta Irans ledare och Irans forna ledare, för de övriga shiiter som "förnekar" Irans ledare är idioter enligt Irans medior! Sedan ska man ta upp vem kan mer, vem besitter kunskap, vem är duktigare: Irans ledare som har gott om politiker, ayatollor .... omkring sig med sina bevisade hadither eller de övriga shiiter. Sedan om man säger att man erkänner Irans ledare som världens ledare då ska man givetvis visa honom vägen till Iran och om han vägrar då ska han skjutas mellan ögon för Iran ska göra det med dem som ska förneka Imam Zaman då han inträder. Sedan vi har de som ska inte erkänna varken Irans ledare eller hans imam Zaman. Och då frågan är på vilka haditer de grundar sig på? Om de kan bevisa med Koran och Bibeln och Tora då låt mig veta det, har sagt det för andra gången!  Sedan om de visar att Irans ledare har fel eller är skojare då ska de sjunga det högt och stolt. Sedan ska man fråga shiiter om deras synpunkt på Che, Kuba, China, Iran, Hizbollah, Nordkorea och alla Irans allierade och man ska sjunga sin åsikt högt och stolt. Sedan ska de visa sin respekt för väst annars de är fiender både mot sina andra landsmän och andra muslimer som bor fritt i väst och respekterar deras lagar.  Kom ihåg att som muslim ska man tala klara språk, man ska varna, man ska upplysa, man ska vårda men man ska inte låta sig luras eller låta sig någon utnyttja hen ( halooo där, jag tittar på nyheter!) eller låta andra lura andra människor och oberoende av religion!  Och  dessa gäller i alla länder:



- Sedan ska man fråga shiiter om de är villiga att låta andra religioner bygga upp sina bönhus eller inte? ifall nej, då de ska hänvisas till Iran. Sedan Vi har andra religioner i Sverige som Sikhism, varför de bygger inte sina bönhus bredvid moskéer?   Ska man inte respektera andra, sina landsmän för att själv bli respekterat och då finns ingen riska att någon av sin okunnighet förnedrar Gud namn? 
- Dessutom nu när Irans valuta är nästan värdelös då kriget blir även en intern uppgörelse; för vanliga folk kommer att lida och då risken för upprop eller intern uppgörelse blir mycket sannolik och då "alla inblandade" kan utnyttja detta mycket vacker!  Och denna interna uppgörelse ska inte begränsas mellan olika elit grupper även mellan kriminella då de rika "vänster" kommer att lida ännu mera för "vanliga folk" redan lider och är vana vid men inte makteliten! Alltså de fattiga eller kriminella kommer att slakta dem!  Och som Irans ledare har sagt : "man ska inte visa sig med rika och makthavande". Detta meddelande är både till inhemska och utländska eliter: de inhemska  måste ju vara mycket försiktiga nu när folk lider och de utländska eliter behöver ju bekymmerfri historia. Därför bilder av iransk ledare i utlandet med makt eliten är mycket unika och få, därför bilder från Mr. Khomeinis liv i Irak är mycket få.  
- Sedan Vi har iransk "vänster" i väst: Om de tar felsteg kommer de att utvisas om man är snäll. Och de är nu säkert beräknat till antal och under kontroll av säkerhet polisen, så vit vet jag. Sedan vi vet att om det blir vissa regioner fri från Tehran då dessa fria regioner kommer att få lite historia undervisning då Irans vänster kommer inte uppskatta, tror jag för man ska gå till höger annars inbördes krig mellan vaknade muslimer och Che beundrare. Och "alla inblandade" kommer att uppskatta ett västvänligt politik som de iranska vänster. 
- Sedan Vi har dubbla budskap från Iran: ena handen respekterar andra och den andra hugger. Men som vi .vet detta beror på många saker:  
.dels för att man hjärntvättar i smyg andras barn men ansikten ler, 
.dels Iran kollar hur fienden är på sin vakt, hur aktiv är andra på spaning, 
.sedan man kollar på sin fiendes respons och ifall fienden kan inte bättre svar då förstås Iran vinner på sin propaganda och försvagar fiendens makt,
.sedan om fienden kan bättre då Irans elitkommunister (ayatollor) sitter och hittar på / anpassar sina hadither och gensvar och kommer tillbaka ( hmmm, nu vet jag varför Star Trek TNG är förbjuden i Iran, hmmm... tror Ni att just nu sitter Iran och anpassar sig och sin vapen?)
.sedan samtidigt Iran får vetskap om fiendens barn, deras kunskap och utbildning, intelligent nivå ... med andra ord Iran kan se vilka är mottagliga för "budskapet" och om de kan utnyttjas bland annat för spioneri eller skadegörelse eller angivare som vilka religiösa är för staten eller emot, 
.sedan den viktigaste (som jag tror) är Iran kollar hur handlings kraftig är fienden, om fienden är svag då angreppet är tydligare och Iran då förklarar tydligt sin avsky och ställning men om fienden är stark nog (som Turkiet)  då vill Iran att både sidor visar ömsesidigt respekt  givetvis ökande frisk samarbete, där Iran kan fritt samla information, skaffa sig kontakter men kan turkar fara fritt i Iran och intervjua någon? :



 - Därför Turkiet ska passa på och handla just nu annars Irans handlingen kommer att hemsöka Turkiet: 
som det ser ut just nu:
snart Iran kommer att uppropa Imam Zamans inkomst alltså Hizbollah i Libanon, Syrien, Irak (Med andra ord Turkiet är omringad just nu) och övriga shiiter i regioner måste  samlas ihop och kräva imam Huseins blod (som jag har läst på). Med andra ord: Ni turkar om Ni inte agerar just nu är ni förlorat! Har Iran en hålhake på Turkiets president som låter Iran fritt operera i sitt eget land? Eller man söver lika länge som jag? Nu du Turkiet, du ska reagera. Gå in och ta alla området som tillhör icke shiiter i Syrien. Vi tackar Ryssland för sin medling men det var ju fruktlös. Kanske Ryssland hade rätt med att inte ingripa med militär våld som i Libyen för vi hör ibland vad händer där, eller hur alla har samlats kring ledningen. Eller hur går det i Egypten. Men nu man har provat med allt. Och nu när man ser vad händer just nu då jag tror inte på att man ska avsätta Mr. Assad. För att saker och ting ska inte upprepas som i Libyen. Därför du Turkiet gå in i Syrien och skydda folket. Annars din räkning för passiv handling ska stå dig dyrt, alldeles för dyrt, dels du kunde skydda men du avstod dels Iran ska inte aliera sig med en stark Syrien vilket Ryssland vill inte heller, därför om du ska vara rädd, då ska turkarna vara rädd för Allah ingen annan, vem är mäktig,  vem kan hålla sig mäktig: "den som inte behöver visa sin makt men agerar när det är nödvändig". Agera imorgon inte i övermorgon. Och då du är för stort för Iran och mer populär hos Iranier.
- Och vad än händer är den pro-kommunistiska shiitiska Iran förlorare. Därför Iran behöver just nu ingen krig för man behöver Imam Zaman och han är inte förbredd att vissa upp sig och Irans militär agenter i övriga länder är inte heller beredda .... Därför man ska inte angripa Iran, dessa är de sista drag hos Iran men schack-mat(t) kommer från Herren.  
.....................
I Guds Namn Barmhärtigaste, Snällaste Givare
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar