onsdag 23 mars 2011

Förslag

I Guds namn,
Barmhärtig, ger bort förlåtelse,
Och då hans anhängare,
Har bara Honom och hans skrifter,
För Gud klarar skydda sina skrifter,
Annars Han kan inte eftervärlden,
Och då Han lär sig av sina villfarelser,
Men då Satans anhängare hittar på andra hadither ,
Vid sidan av skrifter,
Men valet är fritt, tack och lov,
Hans anhängare är fria som Honom.


Somliga libyer sade att man inte behöver hjälp av utlandet för man ”själv” klarar sig. Men de såg inte att alla länder, både höger och vänster skaffat sig ”allians”, även vid konflikter, krig. Vem hade lärt dessa människor dessa hadither? Är det inte så att man ska sitta vid bordet och lära sig av varandra, av kunniga, av äldre, av experter? Det är Satan som ville att ”isolera” människan för då han kan styra. Vet alla om allt? Ifall så då det är bara ringa varandra och fråga om alternativ energi! Och om det är så att alla vet om allt då alla tillsammans blir Gud, och då betyder att Gud inte är ensam. Vad händer då en skapelse skapas? Guds kunskap växer då? Vad händer då när man ensam och inte lyssnar på andra, blir han då fulländad muslim?

Profeten vid förlusten krävde inte martyrernas blod och accepterade ”salam”. Men vem har lärt muslimerna att kräva blod? Är martyrerna numera idoler? Om det är så att när alla sidor har martyrer då alla har rätt att kräva hämnd och Satan kommer att skåda men han är inte ensam om det.

Och man reagerade inte skyndsamt i Libyen, för man var rädd för andras åsikter så har moder Libyen hamnat i detta sakläge. Nu både sidor har sina egna sidor och sina anhängare och sina fallna, undrar hur känns det för modern?

Mr. Gaddafi liknar den som springer högljudd men glömmer sina ägg på jorden, på både sidor. Och andra länder ville stoppa blodbadet men inte Mr. Gaddafi, tråkig nog. Men han är säker stolt över att ha ”små mynt” i andra länder för säkerhets skulle, ifall någon fattig skulle finnas/fanns i Libyen under hans styre.
Andra sidan ville försätta och gå martyrernas väg men glömmer sina egna bröder i både sidor, hjärntvättad eller inte. Har man själv inte varit blind under några decennier? Varför då nedgöra andra som kan vakna senare?

Så här är mitt förslag:
Man borde dela Libyen, tråkig nog. Men under samma flagga, samma fotbolls lag, vad vet Ni kanske man lär sig av varandra, var Ni inte bröder förut? Åt Ni inte samma mat vid samma bord? Hade Ni haft olika flagga? Inkomster ska delas ut lika mycket till både sidor.
Mr. Gaddafi har sitt eget guld som jag har läst. Då ”mynt” som finns i utlandet ska gå över till andra sidan dock inte just nu. Dessa ska ges till de flyktingar som har sökt skydd i andra länder. Alla gästarbetare som har lämnat landet måste få ersättning. Sedan man ska ersätta de länder som har tagit emot flyktingar, om dessa kapital räcker inte då ska man betala med olja, muslim hälsar ”salam”, dör fri och välkomnar ”salam”. Kom ihåg Mr. Gaddafi, alla pengar som har spenderas i kriget, för flyktingar… kunde förvaltas i fattiga länder inte så långt ifrån Libyen, nu man ska ersätta de länder som har gjort Ert militär försvarslös.

-------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar