onsdag 11 maj 2016

Hmmm...

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


Jag försöker fatta vad Qatar har för plan"


 Hmmmm….. för att svara denna rasistiska frågan ska man studera historian, enligt de rödas schackspel.

Jag menar inte enbart att ta en titt på de journalister från svenska kvällstidningar som åker till de lilleputtländer kring persiska viken och sitter i en bar utan problem och undrar när det ska bli revolution där och då deras kamrater bli påsatta av islamister för att sedan ha anledning för att komma till väst och vara med alla partier som har ett trekant med islamister… utan något som helst problem och inte klaga hög och högtidigt … De har lärt sig av historien att samarbeta med resurser med vilket pris som helst, när allt kommer omkring …

Hmmm…. Kanske historien måste upprepas för dem: De hejade på det socialistiska landet Sovjet som såg till att Saddam med Kalasjnikov sätta på socialister och nu de påsatta iranier förstår varför de röda länder hejar på Iran … och därför de vill att de andra röda ska uppleva systemet…. 

 Och kanske storleken spelar roll, det stora landet Iran kan inte sätta på dessa lilleputtländer men utan problem när det gäller de som offrar sig för det storartade landet och deras religiösa folk….  Med det storartade landet menar jag det land som bland annat i facebook propagerar för den Beautiful Iran, utan några bilder av de fattiga som är älskad av de röda….

 Och då kanske en av Qatar anledning är att visa att man ska inte räkna alla över kam, det finns länder som kan ta emot turister med islam som religion till skillnaden från det kommunistisk islam i Iran…. 

 
Och kanske en annan anledning är att Qatar vill göra journalister uppmärksamma:
”om Ni kan med Volvo anställa löntagare för att bygga bilar för de rika - kanske inte lika burgna men i ett ofantligare antal – varför vill Ni ha flyktingar från Qatar? Behöver Ni ha mer så kallade resurser att ändra på Ert system? Hmmmm… kanske därför de inte gillar kungen, men älskar de rika i Danderyd och Östermalm för de har råd med köpa arbetarklassens produkter….

 Och kanske en annan anledning är att Qatar vill att Ni ska erkänna folkmordet på de röda Irakier som dödades av Saddam, Sovjets älskling och sedan ska Ni erkänna folkmordet av Irans regim med betonig att Iran är favorit bland de nedgörs kamrater… man vet aldrig hur ett  lilleputtland kan filosofera men vi vet att stort land som Sverige var – enlig socialister och vänster – för lite och kunde inte göra något mot de stora makter men tak och lov man älskade Che och kamrater som ställde upp…… med Kalasjnikov och bakhåll….

Hmmm…. Kanske hans anda lever vidare, nu när man ser att man pratar bakom andra och försöker samla andra för att sedan skicka resurser fram för att ta kål på fienden som har utan rättegång blivit dömd… Hmmm… kanske därför med ena handen lär ut att islam är si och så men med andra handen ville ha human flyktingpolitik….. Hmmm…. Kanske ena handen vet inte att de är muslimer eller vet men vill att de ska rösta på alliansen, vänster alliansen… Hmmm…. Ena hand hatar och den andra hand ställer upp och detta är deras hjärntvättnings metod… 

Och kanske en annan anledning är att lilleputtregimen vill visa att det finns folk i detta lilleputtland behöver inte säga (dagens nyhet från Irak, SVT) : ”…. Varför fattiga dödas …. Folk dör på grund av regimen….” . Hmmmm…. Vi kan förstå vem ligger bakom… apor är dem som deras släkt som hejade på Khomeini … men nu de har blivit påverkad av väst och lagt undan ”offra sig för folket med Kalasjnikov” men är högljudda för att försvara demokrati …  
 
Lilleputtregimen (det är samma rasistiska uttal som Iran brukade men de har byt taktik) kan sätta check på den grejen (fast fattigare än Volvo ägare) för nu vet alla att de finns, eller hur?
(Hmmmm…. Menar hon att några miljarder muslimer visste inte om landet eller menar hon att dessa räknas inte ? Eller menar hon att några miljoner från Europa hade ingen aning att det brukar pågå några sport aktiviteter varje år där? Eller menar hon att det svenska skolsystemet har misslyckats? Eller menar hon att journalister som åker till dessa små lilleputtregimer håller sina käft?)

Visst är ni många som tänker: Jamenvisst, det var ju dem som mutade sig till ett fotbolls-VM.
(Menar hon att man ska komma ihåg Irans fiende ett korrupt land? Gör hon björn tjänst eller är hon köpt?)

 Men varför skulle de vara nöjda med det, undrar ni. (jag visste inte att jag undrar men hur många undrade över det? En miljard? Om en miljard räknas inte då några 100 tals (se på hennes mobil.facebook) räknas mindre än en myra speciellt deras åsikt om de är fattiga, de har inte råd att uppskatta arbetarklassen i Volvo) .

Jo, även om det kan låta som en trist sak att bli känd för, så träffade jag en spännande forskare i Birmingham nyligen, som jobbar heltid med att begripa Qatars sportsatsningar, och han tror att allt hittills går enligt plan. (Menar hon som Volvo plan både för de som älskar fotboll (=arbetarklassen) och de som spelar fotboll (=de rika)? )


Olja och naturgas har lyft qatarierna från nomadliv och pärlfiske, till skyskrapor och välfärdssjukdomar (= Hmmmm…. Exakt samma uttryck från Iranska myndigheter….  Man ska inte ha välfärd? Kanske Kuba är alternativet? Enligt Fidel Castro som nyligen sade: Vi har inte den ena och den andra…  och dittt och datttt  … men vår folk är medvetna, tänkande …  och därför de med öppna armen tar emot iranska myndigheter – de är expert på kvinnos rättighet och numera med 7000 privat klädda poliser enbart för hjab… Hmmm… välfärd har verkligen sjukdomar särskild de länder som är populära hos vänster folket för att förbättra ännu på deras standard som är uppbyggda av de vita rasister….  )  på bara några decennier. (Hmmmm….. vad betyder avundsjuka på arabiska? Nu när det är många muslimer - som har anländ till Sverige och får allt utan olja och snart kommer att lidas ännu mer av välfärd sjukdomar – då ska man kanske lära sig arabiska också…) 

Men landets egna beräkningar visar att de där naturresurserna tar slut om 61 år, och då måste landet hävda sig på nåt annat sätt. (Detta har även dåvarandes Irans Shah sagt. Men de röd som gjorde allt vetenskaplig och hejade på Sovjet som stödde Saddam som satte på de röda kamrater i Irak vallde bort Shahen och hejade på Khomeini. Kanske hon eller forskare i Birmingham har lärt sig av de röd Iranier som berättar allt särskild sanningen?)

Och så vidare….

 Och en gång till,  från dagens nyheter på SVT: ”Varför de fattiga dör i dessa bombattentaten?.... ….Folk dör på grund av regeringen… ”. 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar