söndag 22 november 2015

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Med de röda menar jag de som är med Iran och med Irans statskonst…

De talar så att man ska ha sympati med kommunister som förbjud religion, de drar alla muslimer över en kam och därför alla melismer ska protestera och starkt, med andra ord de bär ansvaret… ” Jag vill se Sveriges muslimer protestera lika starkt”

sedan de med olika pedagogiska formuleringar pekar på Irans fiender som Turkiet och Saudiarabien.   Turkiet styrs av islamisk diktator som inte har förbjudit alkohol, inte heller de rödas pub musiker,  inte heller halv nakna turister,

inte heller sätter på de röda turister som åker dit med bikini i ryggväskan och dricker vin i en icke islamisk pub….


inte heller de röda turkar vill till väst, (de har ju ansvar att göra revolution och vill offra sitt liv )  som älskar att bättra på deras livsstil, standard, orättvisor …. Och bikini i gator i början sedan i riksdagen och skolor... de har fått nog av den turkiska diktatorn, Den islamiske som ser till att andra icke religiösa inte förbannar Islam, de kan dricka sin vin och är nöjda med sitt liv som styrs av eliter, muslimer …. Inte som den älskade Iran som förbjuder dessa under dagen och sedan på natten är en mycket modernare Kuba fast lite mer lyxliga hotell för de besökande för Imam Reza som vill fullborda sin tro med en timme äktenskap i härbärgen…

skriker man ofta vid jämna mellan rum då ”resurser” påverkas av de rödas opium i svansen, för eller senare…. 

Saudiarabien (och Turkiet och allierade) som håller de religiösa så kallade muslimer i Iran som är älskade av de röda, utrikes politik och är hatad av de röda, inrikes politik. Och de röda ”protestera inte lika starkt” angående att deras kamrater blir påsatta av de otuktiga Iranier… inte heller i deras tidningar som är fristående fast Saudiarabien och Turkiet är numera de största diktatorer och därför Iran kan inte pekas nu…. Kanske iranier har förstått meningen med sanna, rena Islam som har väldigt bra utrikes politik och vill exportera sin statskonst till länder omkring och då Saudiarabien och Turkiet är fiender, till de rödas bikini livsstil….

Och nu:
Och om någon vill att muslimer ska be om ursäkt eller ta avstånd då svaret är:

Jag kan inte ta avstånd från de partisaner som har klätt sig som religiösa, om de var muslimer då de skulle sätta på kommunister som Iran.
 
De röda ska be om ursäkt och ta avstånd från sina tidigare kamrater som sprängde sig själva eller tog gisslan eller kämpade partisan kriget och tillverkade filmer

(som franska filmer, i de man kan hitta sådan som här: Ni bombarderar oss med eran plan men vi har inte flygplan…)

och  böcker som att hur ska man tillverka ” Molotovcocktail” och ”partisan krig” …

(Säpo vet vilka iranska röda har lagt ut dessa på deras hemsida, bland annat de som offrar sig för den Iranska folket) 

Det är muslimer som ska kräva ursäkt av de röda som kan göra allt vetenskapligt, de har ju inte opium i blodet fast i sin svans som ska förlängas med tiden, deras gener påminner ofta,  med jämna mellan rum…  

Det är muslimer som ska kräva ursäkt av de röda att deras sharialagar som i Sovjet som att avrätta 1000 - tals präster och ersätta de med kommunistiska präster och ändå förbjuda religion i alla sina tsar länder. Och skicka motståndare i Golag ifall de kunde arbeta gratis. Och ändå hjälpa Saddam Husein som med sin sovjetiska militär sätta på kommunister och döda kurder och förklara sig alla muslimers ledare, exportera socialistisk Sovjets politik och befria Palestina som ÅsnSatino.

Det är muslimer som kräva ursäkt av de röda att om de hade vårdat sina älskade forna länder då muslimer då skulle de söka asyl dit och på polis förhören : vi har kommit dit för ni har demokrati typ tsar och stött våra älskade Assad.   

Det är muslimer som ska kräva ursäkt av de röda att de har sökt asyl i väst och nu inte finns plats för de äkta behövande.

Och muslimer ska svara så: ja, just det…. Förresten vad hette de röda femteklonare som klädde sig till präster i Vatican? Kan de klä sig som muslimer? Ja, ja…. Och varför de röda älskar muslimer? beror det på att de ville lära muslimer en timmes äktenskap som Iran som stöds av de röda? Ja, ja…. nu – som ni har lärt oss - vi är tvungna att mellan Iran som sätter på de röda eller Turiket, Saudiarabien och eftersom ni tycker om muslimer då vi väljer Turiket, Saudiarabien, otukt är ju förbjuden i Islam och då era kamrater kan inte bli påsatta men om Iran vinner då de ska komma hit och klaga på Islam inte deras utrikes politik…. Ja, ja…. varför ni är väst förresten? Gick inte bra i de forna öst stater? Och varför ni inte ville åka till de forna för att lära de demokrati? Det är ju trångt i Väst och någon ska offra sig, ni har väl ett liv och ni bryr er om andra och vill inte ha gränser?  Och de forna öststater har glömt bort de rödas budskap…. Ja, ja… och när ska ta avstånd från de feminister som inte vill ha porrfilm och glädjehus och bikini? Och ville inte följa de männen som var trogna sina kvinnor? De otrogna vita männen som var trolösa och då att ha älskare vid sidan är ju inget problem för er, eller? Och vad hände med moralen och de rödas filmer? Ska inte de brännas? Det är kanske bra idé då ”resurser” har inte tillgång till material och då ingen skulle ta gisslan eller attackera någon bank i Stockholm eller ge sig på ambassader? Vad hände med de röda brigaderna? Är de muslimer nu eller de har exporterat sin tänkande? Eller de är rädda för muslimer och kan inte visa sig i teater eller någon kafeteria? 

Muslimer ska blanda sin svar med deras historia och deras sharialagar och då det behövs lärda muslimer, har vi? Eller bara de röda kan historia och inte minst Koran? Kanske därför de är tysta nu rasister har ärvt deras tankar och rasister, resurser sjunger deras sång och då de röda inte behöver befinna sig i skottlinje? Men de kan kräva ursäkt…

Och denna så kallad man -  som har klätt sig som muslim - vill lugna ner sina kamrater som är rädda för Ryssland kan samarbeta med Väst angående terrorister:
 
  
och han säger att nu när det Husseins tid då hans
man ska lära "resurser" ett och annat då
det blir ännu mer kaos i grannlandet... 
 
I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar