måndag 11 maj 2015

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Denna påminner om en teater för att håna penningkära kapitalister:
kasta pengar bort men ge inte och låt andra se för att det ska bli nyhet i andra länder:

………………….
Och denna:

Vad händer då dessa barn har blivit vuxna? Om de har redan tillgång till knark då det betyder de har redan kontakt och kan redan en hel del om den svenska samhälle och kontakter i andra länder (Barn kan inte åtals => en fördel för dem som utnyttjar) och kan resa hit och dit utan problem och ha Svensk/Europisk passport.  Vad händer då dessa barn har blivit vuxna och inte litar på samhället? Om lagen kan inte uträtta något för Barn vad händer då de är vuxna och har tusen olika kontakter och kan ännu mer lag än svenska myndigheter…? Och sedan ska ta hand om andra ”ensamstående Barnen”.
Lagen (inte en ÅsnSatino) ska vara bestämmande inte viceversa för Lagen som har sett/satt till välfärden har fungerat så att dessa Barn korsar kontinenter för att landa ändå vill vara utanför!! Så om det är deras resonemang då Lagen borde skynda sig…. För det går att handskas med Barn men med vuxna blir svårare för resonemangen kan och ska också växa med barnen oavsett vilken riktning, eller?     

………………………….
Och denna:
Vore jag som domare: hade jag anklagat de lögnare (för de hejar på Irans ledare vare sig under tryck eller frivilligt) och då det går inte gå lögnare till möttes. (som att hur Iranska soldater dödades och begravdes i Nagorno Azerbaijans rike och hur Armenien tackar Iran för stödet under kriget och, detta jag gillar bäst - hur Iran håll sin traditionella neutralitet under kriget.) Och det går inte lita på lögnare, frivilligt eller ofrivilligt för om det är frivilligt då man hånar sig själv, för de är ansvariga för TV, massmedia. Om de är ofrivilliga lögnare då de kan sälja Er för mindre summan.  
Sedan skulle jag kräva böter säg 100 miljon dollar för att de inte visar respekt för FNs sändebud för människliga rättigheter samt de vägrar böja huvudet för FNs stadgar som de har frivilligt skrivit undan. Och ifall om någon ville börja med något annan land då han/hon är Irans långa arm, först man ska se till att ÅsnSatino straffas för att respektera de röda som har blivit torterat och påsatta och landsflykta, detta är det minsta hyllning för de röda utsatta iranier… och de miljontals iranier som flytt Iran speciell de som har kommit hit och är jätte duktiga att (hörde före veckan, en berättande och en analyserande, Ni förstår väl varför, och ni förstår varför många av iranier har läst i de fri-universiteten (som är värt noll här si sverige och det ska vara så) de tränas där ):
”jag såg själv de unga svenskar som satte brand på bussar och de var välklädda och det märktes att de var högskolestudenter och inte fattiga…och ingen varken bussföraren eller andra gjorde något åt det eller försökt göra något…  i bussen som jag var med brände några svenska ungdomar lite grann av stolen och trots att det luktade illa och alla såg det men ingen reagerade….. huru du, inte ens svenskar (?) själva ville att allt ska gå bra  ….  och så vidare”.
Hmmm… varför säger man dessa? Betyder det att om jag imorgon ser någon/några håller på bränna något ska göra som svenskar och vända ryggen? Eller, jag ska (inte) förlora min förtroende/stolhet mot svenskar? Ska vara missnöjd? Se alltd negativ? Vara passiv för att senare vill ha förändring?... eller  borde jag läsa vidare och bli psykolog för att inte ställa upp frågor?   

………………………
Sedan denna:
det märks att de fyra våldsmän är där för att slå sönder offret:
1- de delar sig redan vid ingången. Se på den andra som kommer in, han får order av den första att inte följa honom. 
Alltså rånare, tidigt på morgon och välförbered, med vapen och mask …. vet inte var ligger kassan/förrådet…
2- de tar god tid på sig för att slå honom (tre minuter) men de började springa redan vid ingången! Och de pratar /hånar offret (hotar de honom trots att de var väl maskerad?) alltså det är personligt för de kommer tillbaka och slår offret igen: 
någon har sagt att offret ska lida ännu mer. Och om de letar efter något? Nej! Det är bara för att vilseleda.
3 – tidigt på morgon och bara en anställd vet att offret är inne, hmmmmm…..  
4 - någon annan där ute håller vakt eller det är den anställde   

…………………….
Och denna:

Jag håller med dem! Och vem bryr sig?  J Och vem vinner på att Libyen är instabil och då även grannländer i riskzoner? Om parterna kommer inte överens då bar att välja den parten som är muslim och hånar ÅsnSatino och ärligt. Sedan det går att komma överens med en muslim för hans/hennes landsmän och gäster i hans/hennes land ska inte lida samt vara stolta över sitt trygga land.
………………………
Och denna:

Hårde att man vill bygga tillfälliga bostäder för dess krossade människor. Men denna humana idén och åtgärden kommer inte fungera då ifall det kommer mera. Ska man då förbjuda de andra komma hit? Min idé är att tvinga de länder som skyddar inte sina medborgare dels om man vill bygga tillfälliga bostäder då man kan bygga upp där och då man använder landets arbetskraft också men landet ska betala för det är deras medborgare och EUs medborgare alltså EU ska se till att deras medborgare trivs i sitt hem och inte behöva av fattigdom emigrera, eller?  
  

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar