måndag 16 februari 2015

Det blir verser 4: 87-91

I Guds Namn , Allseende 

4: 87
Arberry: You who have been given the Book, believe in what We have sent down, confirming what is with you, before We obliterate faces, and turn them upon their backs, or curse them as We cursed the Sabbath-men, and God's command is done.

&  Vägledande verser 4: 87-91  om Yemen & 
de iranska röda apor som lärde oss älska de barfota & Che...  och hata väst, USA,  Israel, judar, kristna... och de låg med sina allierade, de iranska åsnor som lär oss hata väst, USA,  Israel, judar, kristna... och älska fortfarande de existerande barfota & Che.....   och de  revolutionära apor gjorde narr av det land de avlades i och gycklade människor där av sin apa-tacksamhet och numera bor i trygghet i sina fiendes länder på grund av storartade påsättningar av de lärande revolutionära åsnor och av modernitet i leva i moderna bostäder men inte på träd .... Och förstås med användning av intellektuell ord känna sig storväxta som ödmjuka apor... som hånar människor i Iran som att  de följer اجنبی  (utländska) intellektuella men själva följer de mental mesiga intellektuell liknande apor som Marx & Stalin & Lenin & Che & i smyg Hitler, Nietzsche ... numera vill samarbeta med de västerländska vänster, av sin numera apa-lik ödmjukhet.....







Sure 4:
87
GUD: det finns ingen annan gud än Honom. Han kommer utan tvivel sammankalla er på Återuppståndelsens Dag - den oundvikliga dagen. Vems skildring är mer sanningsenlig än GUDs?*
* Den Röda Åsnan I Iran: "Mina Hadither!"
88
Varför ska ni dela upp er i två grupper av hänsyn till hycklarna(Iranier)? GUD är den som fördömt dem på grund av deras eget beteende. Vill ni vägleda dem som vilseletts av GUD? Den GUD vilseleder kan ni aldrig finna ett sätt att vägleda.
89
De vill att ni inte ska tro, precis som de inte har trott, då blir ni jämlika. Ni ska inte betrakta dem som vänner, såvida de inte mobiliserar sig med er för GUDs sak (Hmmmm... fel översatt). Vänder de sig emot er ska ni bekämpa dem, och ni får döda dem när ni möter dem i krig. Ni ska inte acceptera dem som vänner eller som allierade.
90
Hit räknas inte de som förenas med människor med vilka ni skrivit fredsavtal, eller de som kommer till er utan någon önskan att slåss emot er eller emot sina släktingar. Om GUD så önskat, skulle Han kunnat låta dem slåss emot er. GUD ger er därför ingen anledning att slåss emot dem om de lämnar er ifred, avstår från att slåss emot er, och erbjuder er fred.
91
Ni kommer att finna andra som vill sluta fred med er, även med sitt folk. Men så fort krig bryter ut slåss de emot er. Om dessa människor inte lämnar er ifred, erbjuder er fred och slutar att slåss emot er, får ni slåss emot dem när ni stöter på dem. Mot dessa ger vi er klar befogenhet.
92
Ingen troende ska döda en annan troende, såvida det inte är en olyckshändelse. Om någon dödar en troende av misstag, ska han sona för det genom att befria en troende slav och genom att betala kompensation till offrets familj, såvida de inte avstår från en sådan kompensation som välgörenhet. Om offret tillhörde ett folk som ligger i krig med er, fast han var troende, ska ni sona genom att befria en troende slav. Om han tillhörde människor med vilka ni slutit fredsavtal, ska ni betala kompensationen och dessutom befria en troende slav. Om ni inte kan hitta en slav att befria, ska ni sona genom att fasta två månader i sträck för att återtagas av GUD. GUD är Den Som Vet, Visast.

Ska man anfalla Saudiarabien ska ni besvara på så sätt att Ni ska inte förlora ett enda av era soldater & åsnan i Iran ska falla tårar, på riktig.

I Guds Namn Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar